Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Sony WF-C500 Kulaklık Arızası

Benim Sony WF-C500'üm vardı, bir gün kulağımdayken sertçe yere düştü sol kulaklığı ve şu anda çalışmıyor normalde kendi kutusundan kaldırınca mavi ışığın yanıp sönmesi gerekirken olmuyor ve ses de gelmiyor. Kutusuna koyduktan sonra da şarj olurken yanan turuncu ışık yanıp sönmeye başlıyor. Bana...
  2. F

14. Nesil İntel İşlemciler mi? Yoksa 8000 Serisi AMD İşlemciler mi?

Arkadaşlar bu yaz bir bilgisayar toplama fikrim var. Fakat, testlere baktığım zaman FPSin çok yakın olduğunu gördüm. Yeni İntel işlemcilerin çıkmasını mı beklemeliyim, yoksa şu anki AMD ya da İntel işlemcileri mi tercih etmeliyim? İşlemci ve anakart dışındakiler şöyle: *PSU...
  3. F

AMD Ryzen 7 7800x3D'ye Soğutucu Önerisi

Herkese merhabalar! Ryzen 7 7800x3D almayı düşünüyorum. Bazı yerlerde Ryzen 9 7950x3D'yi de geçiyor. Zaten oyun oynayacağım. Rakiplerine kıyasla çok da ısınmayan bir işlemci. Önerileriniz nedir?
  4. F

Öneri AMD Ryzen 9 7950X3D'ye Soğutucu Önerisi

Hepiniz bütçeyi arttırmamı istemişsiniz ama niye ki? Böyle ısınmayan bir işlemci için 5500 TL çok fazla. En fazla 5000 TL verilebilir
  5. F

Öneri AMD Ryzen 9 7950X3D'ye Soğutucu Önerisi

Herkese merhabalar! AMD Ryzen 9 7950X3D almayı düşünüyorum. Rakiplerine karşılıkla ( İntel İ9 13900K&KS ve İ9 14900K) hiç ısınmadığını söyleyebiliriz. AMD ailesi içinde kendi modelleri arasında ( 9 7950X& 7900X3D) daha az ısınıyor ve TDPsi daha düşük. O yüzden klasik çok da pahalı olmayan bir...
  6. F

DP 1.4 3440X1440 Destekliyor Mu?

Şu iki monitör arasında kaldım; *MSI Optix MAG342CQR *LG UltraWide 34WP75CP-B Hangisini önerirsiniz? Zaten ikisi de 3440x1440 p olduğundan dolayı hangi monitörü seçtiğimin önemi yok. DP 1.4 3440x1440 p destekliyor mu? Desteklemiyorsa ne yapmam lazım?
  7. F

Öneri AMD Ryzen 9 7950X3D'ye ROG Sıvı Soğutucu Önerisi

ben zaten bu rog sistem toplamaya geçmeden önce o soğutucuyu düşünmüştüm ama rog toplayacağım dedikten sonra bir şey de olmayınca güzel olmuyor yani
  8. F

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-asus-rog-ryuo-240-rgb-sivi-sogutma-fiyati,439506263.html olur mu ya da https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-asus-rog-strix-lc-ii-360-mm-argb-sivi-fiyati,1788961003.html
  9. F

Merhabalar. 9 7950X3D'lu ASUS sistem topluyorum. Bu sebeple 8500 TL bütçe ile 360mm ya da 420mm sıvı soğutucu önerisi. Zaten AMD'nin yüksek seviyeli işlemcileri İntel'e kıyasla kışı yaşadığından dolayı ve 9 7950X3D daha da soğuk çalıştığından dolayı çok üst düzey bir soğutucuya ihtiyaç...
  10. F

Bu sisteme kaçlık psu lazım

550 watt 600 watt yeter daha fazlasına gerek yok
  11. F

Laptop da kullanırken kulaklığımı kulaklığım cızırdıyor ses kaliteli gelmiyor

JBL Tune500BT kulaklığım var. Laptopuma bağladığım zaman cızırdamaya başlıyor. Telefonda filan böyle bir şey olmuyor. Başka bir kulaklık taktım o da laptopta cızırdamaya başlıyor. Nedeni nedir?
  12. F

2.el RTX 2080 Super alınır mı?

PassMark puanını atarsanız performansını daha iyi anlayabiliriz. Eğer alacaksanız mining olup olmadığına bakmanız gerekir
  13. F

Dell Alienware AW3423DWF Monitör

TEŞEKKÜRLER
  14. F

Dell Alienware AW3423DWF Monitör

Dell Allienware'ın şu monitörünü almayı düşünüyorum. Bildiğiniz herhangi bir kronik problemi var mı ya da o boyutlarda yakın fiyata daha iyi monitörler var mı? Ekran kartım da RTX 4090. Önerileriniz nedir almalı mı ya da başka bir tavsiyeniz var mı...
  15. F

DeepCool marka PSU alınır?

Bunun stoğu bitmiş bende şuna karar vermiştim: *https://www.n11.com/urun/msi-psu-mpg-a1000g-pcie5-1000w-80-gold-power-supply-27427772?magaza=qp&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  16. F

bunlar darboğaz yapar mı?

0 darboğaz olur. Sorunsuz çalışır. Rahatlıkla alabilirsin
  17. F

Gaming Laptop için 4TB depolama fazla mı?

4 TB fazla. 2TB ya da 1TB öneririm. Bende Samsung 990 Pro 1TB modeli var. Çok iyidir. Açıkçası 1TB da da eğer HDD den yoksa sıkıntı olmaz.
  18. F

34 bine bu laptop alınır mı?

Ona vereceğin para ile gidip bir tane f/p sistem alabilirsin. Çünkü laptopların performansı, toplama, hazır sistemlerden daha iyi. Ama çok fazla seyahat ediyorsan, ve yanında taşımak zorundaysan doğru bir karar. Sadece işlemci 1 nesil eski işlemci. Sorun çıkarmaz iyi laptop...
  19. F

Yardım İki farklı ram alıyorum ama sıkıntı çıkar mı ?

Eğer mhzleri aynıysa sorun çıkacağını düşünmüyorum amma ve lakin diğer üyelerin de bi' fikrini al derim.
  20. F

DeepCool marka PSU alınır?

RTX 4090 alacağım. PSUmun PCİE 5.0 ve ATX 3.0'ı desteklemesini istiyorum. Aklımda şöyle bir PSU vardı: *https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-1000w-px1000-g-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-47830?utm_campaign=akakce&v=1.26.3 Biliyorsunuz ki bir sistemdeki en önemli bileşenlerden bir tanesi...
Geri