Arama sonuçları: *

1. M

MSI 27" MAG 27CQ6PF 2560x1440 (WQHD)

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-ls27fg530euxuf-g5-27-inc-200-hz-1-ms-ips-qhd-gaming-monitor-1252197.html Hocam benzer fiyata bunu öneririm
  2. M

25-45k laptop önerisi

Laptoptu genellikle iş amaçlı kullanıcam. 3D tasarım, kodlama vb. Bazen de oyun amaçlı kullanmak istiyorum. Oynadığım en performans isteyen oyun CS2. Yani ekran kartının fazla güçlü olmasına gerek yok. Ama ekran kartının yeni nesil olmasını da istiyorum. Bataryası güçlü olursa güzel olur. Bütçe
  3. M

Java 8 i bilgisayara kuramıyorum.

bilmiyorum ama bir şey değişmedi şuana kadar
  4. M

javayı kurdu verdiğin linkle fakat hala açılmadı launcher. yükleme ekranında duruyor hala 1756802480 haala yüklenme ekranında. galiba java 21 ile uyumlu değil
  5. M

tlauncher bu sürümü destekliyormu ki.windows 10
  6. M

windows güvenliği devre dışı yapıp denedim olmadı
  7. M

tla launcer ı kurarken soruyor indirilsin mi diye. onaylıyorum yinede kurmuyor.3 4 kez silip yeniden yükledim launcheri her zaman aynı şey oldu
  8. M

Arkadaşlar merhaba. Tlauncher için java kurmak gerekiyor. Benim bildiğim kadarıyla tlauncher ı kurarken javayı da otomatik yüklüyordu fakat bende yüklemedi.Bende javayı kendim yüklemek istedim ama yapamadım. Java 8 i hemkendi sitesinden hemde başka benzer sitelerden indirdim ama setup bir türlü...
  9. M

Çözüldü✓ Çok düşük özellikli laptopa uygun işletim sistemi?

Tamamdır hocam. Çok teşekkür ederim.
  10. M

işlemciye çok mu yük biniyor? 1752572898 attığım fotoğrafa göre galiba işlemciye çok yük biniyor.ssd kullanımına ise %1 yazıyor
  11. M

SSD takılmış hâli böyle maalesef 1752571398 SSD de nasıl bir sorun olabilir ki?
  12. M

Arkadaşlar elime çok düşük sistemli bir laptop geçti.Özellilleri: 6 GB RAM AMD E1-2100 APU with Radeon(TM) HD Graphics (2 CPUs), 1.0 GHz Bu sistem şuan Windows10 da ve felaket kasıyor.Mouse hareket ettirdiğimde bile kasa kasa oynuyor.Bu laptopu kardeşime Arduino kodlamayı falan öğrensin diye...
  13. M

Spotify Premium İptalinde İndirilen Müzikler Siliniyormu?

Arkadaşlar ben 1 ay Spotify Premiumu mu yenilemiyecem.Sonraki ay gene alıcam.O arada indirdiğim müzikler siliniyor mu?
  14. M

Bluetoothlu faremin 5.0 ı çalışmıyor

Benim Ipad im var ve ona bluetoothlu klavye mouse seti aldım.Klavyede sorunyok ama mouse da eskiden buetooth 5.0 ve 3.0 diye seçenek sunuyordu bağlarken.Şuan da sadece 3.0 ı görüyor tablet.Bunun bir çözümü varmı?
  15. M

Ipad satıp bilgisayar alınır mı?

aslında macbook düşünmüyordum çünkü oyun açısından biraz kısıtlı 1733946164
  16. M

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-pro-i7-2017-touchbar-16gb-ram-256gb-radeon555-2gb-15.4-1215174874/detay Mesela bu nasıl
  17. M

(:. Peki ikinci el den almak mantıklımı.elektronik cihazlar için
  18. M

macbookları tam bilmiyom.İ macbookları tam bilmiyom.İşlemci sonradan mı değiştiriliyor yoksa apple mı üretiyor?
  19. M

Benim İpad10. nesilim var. Yanında internetten aldığım bluetooth klavye mouse setim de var.Tableti,eski diye sattığım monster bilgisayarımla aldım.Pcde daha çok video düzenleme ,yazılım bazen de oyun oynuyordum(cs2).Tablette hem yazılım yapamıyorum hemde oyun oynayamıyorum.Bu yüzden bilgisayar...
Geri