Arama sonuçları: *

1. G

Ea play aboneligi ps5

Steamden almiş oldugum fifa 23 oyunu sayesinde ea fc hesabimda var Yeni ps5 aldim ve aklima geldi ea hesabimda fifa var bu ea hesabini steamden bagimsiz bir şekilde ps 5 e kurabilirmiyim ?
  2. G

Ozel cozunurluk monitor arizasi

Arkadaslar merhaba amd uygulamasindan ozel cozunurluk atadim bir tane sonra ekran boyle oldu atadiğim cozunurlukte yanliş oldu zaten 1920x1080 yaptim nasil cozeriz bu durumu asus monitor
  3. G

Bu sistem alınır mı syfa güvenilir mi?

Sakın almayin beyler numara yurt dişi iş yeri adresi trump tower yazmişlar ama boyle bir yer yok trump towerda lutfen inanipta almayin dusunsene 35 k lik sisten çekiyorsun hiçbirşey gelmiyor salatalik bile destek tel no yurt disi iş adresi trump tower yalan 1702498333 Simdi sitenin insta...
  4. G

Cs Go Hi̇le Yapan Oyuncu

Aga ben hilesiz seçkinde bile parami fazlaaa fazlaaa amorti ettiysem ve hatta artik kasa açmaya bile başladiysam bu elamani dusunemiyorum 1688979333 Bunu benim kuzenimde yapiyor kart kasmak için 60 kurusa oyun alip b*ta birakiyor kart kasiyor
  5. G

r3 1200, Rx 5500xt ekran kartına uygun psu tavsiye

Rx 6600 r5 5500 sistemde xigmatek 500w var sorun yaşamadim
  6. G

AMD Adrenalin 23.7.1 (WHQL) yayımlandı

her şekilde denedim ama benim birazda virüs ile alakalı durum gtaliba sadece csde sorun var
  7. G

AMD Adrenalin 23.7.1 (WHQL) yayımlandı

Hocam benim cs fpsi 100 lere dustu
  8. G

Oyunlarda Genel FPS Düşüklüğü

Valla bilgisayarci ne ile kurdu bilmiyorum ama uninstall kmspico yazdim yok denetimden baktim yok abi çok ilginç ya benimde ilk suphelendigin olay cs de 2 gun once başlayan 100 200 arasi fps almam idi sonra virusmu var mining mi var diye bi defendere bakim dedim 22 haziran günü yani...
  9. G

Hocam ben windowsu bilgisayarciya kacak kurdutturdum yani virus vardir benimkinde illa ama sizinki ilginc yarin format aticam cs indiricem hemen sistem ilk geldiginde 220 400 arasi aliyordum 1 gun icerisinde 100 200 arasina düşütü hatta bende konu actim bunla ilgili bugun sabah herkes temiz...
  10. G

rx 6650 ryzen 5 5500 le 130 175 fps arasında alıyorum

Ayni sorun şuanda bende var ne yaptiniz acaba ? + Windows kaçakmi
  11. G

Hocam bende ayni sorunu rx 6600 r5 5500 de yasiyorum valoda sorun yok cs de 100 150 fps aliyorum 😀 windowsu bilgisayarcimi kurdu ?
  12. G

bitik csgo performansı rx 6600 r 5500

alıcam en geç 2 güne halledicem bu işi 1688737203 hocam ben birsey sorucam size hiçbir şekilde kms picoyu bilgisayarımda göremedim neden acaba ?
  13. G

atıcam evet bilgisayarın içi boş zaten neyse saglık olsun bilgisayarda mining tarzı şeyler yoktur degilmi hocam process explorer uygulamasından dosyaları anlık bir şekilde virus totale gonderebiliyorum ve hiç bir şey çıkmadı
  14. G

selam şimdi malwarebytesden taradım esetten taradım kasperskyden taradım ama bir tek malwarebytes sorun buldu 10 adet şey buldu hepsine karantınaya alınsın dedim
  15. G

kral ben bu kms olayını bilmiyordum sanıyorumki adam gibi bana win kuracak ben parasını vericem o yoluna ben yoluma anladınmı beni bilgim yoktu boyle şeylerden 1688732612 ya kral tekrardan sana donuyorum uygulama ile tarattım 10 adet bir şey buldu karantinaya aldıttırdım uygulamanın kendisine...
  16. G

mining tarzı şeyler yok degilmi ? lisans crack çünkü ama denetim masasında kms picoyu bulamadım beynim yandı
  17. G

evde flasım yokki
  18. G

driver ve bios konusunu kendimde yapabiliyorum ama win kurulumunu bilmedigim için zaten herşeyi adam yapmış oldu mantıken
  19. G

ben adama 70 tl odedim sadece genel olarak bilgisayara herşeyi yaptıgını soyledı bıos driver wındows
  20. G

hocam valorantı bilgisayarda sorun yokken csyi rahat oynarken oynamıştım en son şimdi gireyim bakayım
Geri