Arama sonuçları: *

1. N

Monitör çizilen panle değişim ücreti nekadar olur

Ufak bir çizik için bile komle panel mi değişmek zorunda
  2. N

Monitör çizilen panle değişim ücreti nekadar olur

Aoc agon pro ag274fz model bir monitörümün ekranında ufak bir çizik oluştu. Çizilen ekranı distbitör değişim yapar mı ve tahmini nekadar tutar.
  3. N

PC Kapalı Olmasına Rağmen Güç Kaynağım Isınıp Patladı

Sizlere tavsiyem servis point msi distribitörü veya o distribitörü kullanan satıcılardan kesinlikle uzak durun. Msi başka distribitöre sahip mi ülkemizde hiç bilmiyorum. Dolandırıcının tekidir "servis point serhiz bilgisayar". Ürünümde yabancı madde sıvı teması olduğunu ve kondasatörlerin sağlam...
  4. N

Tuf b550m-e vs prime b550m-a

Evet sence değer mi bu fiyata. Daha iyis bulunur mu? 1689445699 5600 kullanıyom 2. Bir m2 ssd slotu extra ram slotu ihtiyacımın en önemlileri
  5. N

Msi b550-a pro daha iyi bir seçenek olabilir mi. Yeni farkettim amazonda 3.364 tl.
  6. N

Bitfenix nova mesh se 1349 tl

Daha dün gece sipariş verdim elime pazartesi yada salı anca ulaşır. Siyah olanını aldım indirim cuma gecesine özeldi ve bitti.
  7. N

315 mm desteği var. Ona göre alınabilir.
  8. N

https://www.incehesap.com/bitfenix-nova-mesh-nse-300-kkgsk-rp4a-atx-mid-tower-kasa-fiyati-60579/ Gaming gecesine özel fp bir kasa. Fiyatı baya uygun şuanda. Ben bitane kaptım. Kaçırmayın isterseniz.
  9. N

Sigara içilmiyor, sistemde sıvı soğutma falanda yok. Psu dan gelen koku zaten kondansatörün akıttığı sıvının kokusu. Biliyorum o kokuyu.
  10. N

Aldım zaten ups i satarım büyük ihtimalle.
  11. N

İlk önce tunçmatiği aradım ve bana line interactive ups ler oyuncu bilgisayarları için yeterli değil online ups ile değiştirin dediler. Gücü yetmiyormuş ki aldığım ups 1200 watt üstü desteği var. Pc 650 watt power kullanıyor ve taş çatlasın 350 400 watt maksimumda kullanıyodur. Hemen sonrasında...
  12. N

Sanırım prime olanda 6 faz var ama tuf ı bulamadım. Gigabyte ise 10+3 faz
  13. N

Tuf serisi teknolojik açıdan daha iyi değil mi.
  14. N

Bu 2 anakartında çok fazla videosu veya karşılaştırmasını göremedim. 1689148835 Wireles olarak bağlanıyorum internete. Tp link Tlwn781nd eski bir adaptörüm var. 1689148974 İşlemcim 5600
  15. N

https://www.amazon.com.tr/B550M-Motherboard-Realtek-802-11ax-Ayakl%C4%B1k/dp/B09LVQXHBG/ref=mp_s_a_1_14?crid=18X4M4VRF8IQK&keywords=B550&qid=1689145805&sprefix=b550%2Caps%2C180&sr=8-14...
  16. N

Anladım yorumlarınız için teşekkür ederim. Garantiyi beklicem artık. Acaba garanti katşılarmı psu mu. İlk patlayan psu yaklaşık 4.5 senelikti ve markası gamepower. Msi mag a650bn 3 günlüktü ve bu kadar kolay patlaması beni şaşırttı.
  17. N

Evet ama aynı sorunu 1 hafta içinde 2 psu da yaşadım. Bana normal gelmedi o yuzden bu konuyu açtım. Ups ve psu garantide sonucu bekliyom ama pc de sıkıntı varsa 3. Psu yu patlatmıyayım dedim. Pc yi kontrol ettirmek te pahalıya patlayabilir. O yuzden ups ve psu sonuçlarını beklicem önce.
  18. N

Heh işte patlayanın resmini attım sıvı akıtmıştı. 400v lik kondansatör. Acaba ups in akülerdr sıkıntı vardıda pc kapalıyken yüksek volt mu yolladı. Cok sıcaktı psu. Pc yi kapatmamın üzerinden 10 dk geçmişti. Zaten kafamı kutcalayan hala daha tam kapasite çalışmış gibi sıcak olması. Acaba...
  19. N

Yok sadece ups kullanıyorum
  20. N

İşte benim merak ettiğim kısım bu sistem parçalarında yada anakartta sıkıntı varsa kısa devre falan sistem kapalıyken psu dan gereksiz güç çekermi. Tabi bu sırada fanı dönmediği için ısınıp zarar görmüş olabilir mi. Benim tahminim ups ten dolayı ama emin olmak istiyom böyle bir şey olabilir mi...
Geri