Arama sonuçları: *

• Users: GB93
  • Order by date
  1. GB93

Yardım XBOX GAMEPASS ULTIMATE

Supportta aradım bugün kart biseyine takılmış yarin arayıp denicem
  2. GB93

Pek değişen bisey olma gibi millet abone oluyor benim kartları kabul etmiyor kodda yok
  3. GB93

Merhabalar gamepass ultimate sitesinden aylık 309 liraya üye olamıyorum 3 5 tane kart denedim kredi kartı banka karti sanal kart vs olmadı yardımcı olabilecek varmi ?
  4. GB93

DİGİTÜRK MODÜL Kullanan Varmi ?

Merhaba digiturk modul kullanan varmi memnunmu tavsiye eder mi? Sezon sonu almaya dusunuyorum takılma vs oluyormu
  5. GB93

Yardım Gamepass Ultimate kod lazim orjinal

Usta baktım lakin güvenmedim o yüzden sağlam varsa 1 aylık alicam sonra bakicam duruma göre hesap değil kod
  6. GB93

Yardım Gamepass Ultimate kod lazim orjinal

Siteden alamıyorum kartları kabul etmiyor hata veriyor elinde dijital kod olan varmi 1 aylık kredi hesabımda aktiflestiricem ?
  7. GB93

BF1 Tam ekran sorunu

Denedim olmadı usta
  8. GB93

Gamepass abonelik Hatası

Olum yardım etseniz
  9. GB93

Gamepass abonelik Hatası

Xbox kol aldim 9.nesil lakin gamepass ultimate almaya çalışıyorum sabahtan beri denemediğin kart kalmadi ödeme hatası alıyorum yardımcı olucak varmi ?
  10. GB93

BF1 Tam ekran sorunu

Merhaba oyunu steamdan aldim ea ile üye oldum sorun yok ama ekran pencere modunda oluyor ekrani tam ekran yaptım bu sefer monitör gitti çıkıp giriyorum oyun crash veriyor ekran kartı güncel bu arada başına gelen varmi ?
  11. GB93

Pc icin gamepad önerisi

Pc var dualsense alayim diyorum hikayeli oyunlar bide fc 2025 alayim diyorum o yüzden sordum dual sense uyumlu değil falan diyorlar
  12. GB93

Dualsense mi yoksa xbox kolu mu almalıyım?

Pc icin dualsense almayı düşünüyorum fc 2025 hikayeli oyunlar vs bide bluetooth adaptör almak lazım galiba dualsense iyi midir? tavsiye eden
  13. GB93

Pc icin gamepad önerisi

Almayı dusunuyorumda gecikme vs falan olmaz herhalde dimi dualsensede
  14. GB93

Pc icin gamepad önerisi

Play station dualsense kolu uyunmulu olmuyormu arkadaşlar fc 2025 yada hikayeli oyunları için?
  15. GB93

Pc icin gamepad önerisi

Dualsense olmuyormu acaba plat station kolu
  16. GB93

Pc icin gamepad önerisi

Usta sakın 2 el orta şekerli çok geçerli kablosuz bussyler bakiom fc25 hikayeli oyunlar için şekli misali
  17. GB93

Pc icin gamepad önerisi

Usta dualsense alışığım playsatationdan ama xbox kol bilmiyorum ya alisabilrimiyim
  18. GB93

Pc icin gamepad önerisi

Bakalim başka önerisi olan arkadaş olucakmi bekleyeyim önerin için teşekkür ederim
  19. GB93

Pc icin gamepad önerisi

Pcde oyun oynamak için hikayeli oyunlar fifa 25 başlamayı düşünüyorum gibi oyunları oynamak için gamepad bakıyorum ucuz yollu kablosuz f/p kullanan önerenleri beklıyorum
  20. GB93

❌İndirim Bitti! 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

Kac para tanesi kac tane alabiliyorum minumum
Geri