Arama sonuçları: *

1. inkodes

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S26+ 512 GB ( Samsung Türkiye Garantili) 76.048,45 TL

S26+i işlemci dezavantaji sebebiyle bilemem ama s25plustan cok memnunum, Pilinin gidişi şarj oluşu oyun performansi genel akıcılık olarak abimin 16pmsinden farkı yok nerdeyse Kamera olarak ön kamerada yadsınamaz geride, Genel kamera olarak da benzerler ama 16pm daha iyi gibi Ama ben cihazı...
  2. inkodes

❌İndirim Bitti! Deepcool Cg540 Kasa 2000tl

Ondeki plastigi sokunce acayip bi hava akimi olusuyor ama bu sefer de cok savunmasız kalıyor kasa Sirf kapali kullanmak istediğim icin 5600e phantom spirit aldım öyle soylim Yine de alınır gonlumde yer tutmustur bu kasa( yaninda gelen psu çöp c4 vs. bunda yok zaten) 1779794279 Bir de sebebini...
  3. inkodes

Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Sicakliklar yukselince degisirsin 1 yıl bile gidebilir
  4. inkodes

Kutudan çıkıyor direkt dediğim gibi 2 kereye yeter aşırı sürmezsen
  5. inkodes

Thermalrigtta geliyor olmasi lazim mx4 ayarinda bi macunun ama 1 gr 2 kere filan kullanirsin
  6. inkodes

Hocam suan indirimde ne model var bilmiyorum ama meselenin temel çözümü 4 bakırlı 12cm fanli bise alsan net işini görür https://app.hb.biz/m5CwJ4OEEO36 Thermalright ürünlerini cok severim ben örnek olsun diye attım bu tarzda bişey alabilirsin Link çalışmıyorsa attığım ürün assasin refined se...
  7. inkodes

Sıfır A520'Mi 2.El B450 Mi?

Soğutucu ne var hocam İyi soğutucu varsa oc icin b serisi daha iyi olabilir A520 kullanicisiyim ben de en kötüsü m2 slot kıtlığı
  8. inkodes

🔥İndirim Razer Mousepad 599 TL🔥

Forumca herşeyi birlikte alma işi
  9. inkodes

İPHONE 16 YD ALMAK MANTIKLI MI?

Valla öyle aşırı bi uzun omurluluk de bekleme de 13 kullanan arkadaşlar var 1 tane de değil herkesin elinde oldugundan 4 5 arkadaşta var hepsininki kasıyor Ama abimin de eski bi 12 prosu var evde yatıyor o 13lerden daha hızlı Bilmiyorum artık bilincli eskitme midir baska bişey midir de 13lerle...
  10. inkodes

Her yıl 8 ay ve ocakta yenileniyor işte 2027 agustos sonu calismaz artık Bir de bu 4+4u kaldiracaz diye haberler cikti bu aralar ama realitesini bilmiyorum İlla da ios demezsen suan piyasada en ucuza telefon almanin yolu kacak xiaomi alip server kayit attirmak Bi arkadasim bu sekilde 15t proyu...
  11. inkodes

Hayırlı olsun
  12. inkodes

9070xt için monitör önerisi

Hocam monitör önerisi istemissin ama çoğunlukla ne için kullanacağını yazmamissin Fps mi oynuyacaksin hikayeli mi Okuma yapilacak mi monitörden vs bunlar daha önemli sorular Ben 2 yıldır msi g274qpf e2 kullanıyorum 2k 180hz renk gamutu kismen yüksek bi monitör Bu monitörde canli renkleri olan...
  13. inkodes

Cs2de 100dolara bıçak önerisi

Arkadaslar bıçağa ve skinlerimi yukseltmeye harcamayi düşündüğüm 100dolar Steam bakiyem var sizce hangi bıçağı almalıyım Şimdiden teşekkürler
  14. inkodes

🔥İndirim Green PSU'larda İndirim Bedavadan biraz Pahalı.

600w olanı nays+kuponla beraber 1480e mi ne geldi taktım çalışıyor memnunum suanlık bakalım
  15. inkodes

Bu fiyata alınır mı? MSI MAG 274QPF E20 27"

Kral bende msi g274qpf e2 modeli var Arkadaslar biraz hakli gibi Ben de snein gibi renk gamindan baska bişey onemsemiyordum da Nerdeyse 2 yil oldu suan ips glowu cekmeye gerek olmadığını anlıyorum Va lar acayip gelisti baska bi konuma geldi Gerçi ben alirken boyle duzgun valar cok bulunmuyordu...
  16. inkodes

🔥İndirim Kingdom Come Deliverance 2 ₺823🔥 ENEBA

İndirimi bilmem de oyun harika
  17. inkodes

İntel B580 vs AMD Radeon 6700XT

Hocam nacizane tavsiyem b serisi anakartin var sogutucun da kallaviyse 5600e bi overclock + 6800 alman olur Bastaki sorunu cevabı ise her sekilde 6700xt kac yil gecti hala piyasadaki en fp kartlardan
  18. inkodes

Pcde sürekli mavi ekran veriyor

Hocam ben cok bilmiyorum da mavi ekran verince pc kapanmadan önce hatayla ilgili bi kayıt alıyor o kayıttan bakmayı bilen ağabeyler vardı forumda 1776467776 @Emre Zengin
  19. inkodes

🔥İndirim Green GP600A-GED 600W PSU -1.621 TL (C/CI tier)

Aldim valla bakalım 2 3 sene patlamasin duzgun calissin baska beklentim yok
  20. inkodes

🔥İndirim Green GP600A-GED 600W PSU -1.621 TL (C/CI tier)

Yani haftada 2 3 kez gidip geliyor gerek var mi sizce Suan psu bozuldu zaten psuyu kesin alicaz da ups de dusunulebilir İsin asli binam da yeni akim korumali prizim de var(cok iyi model olmasa da) Deepcool pf650si 2 3 yilda bozulan cok kisi gordum internette de bu model biraz uygun fiyatli...
Geri