Arama sonuçları: *

1. inkodes

İp 17 pro max için sarj aleti önerisi

Arkadaşlar merhaba Bi arkadaşım yeni başlıktaki cihazı yeni aldı Daha sarj aleti almadı Bu telefondaki 40w + anlık 60wa çıkan mevzuyu kullanmak icin hangi sarj aletini almamız lazım Spigen vsde bu urunler var mı yoksa yine20w adaptorle mi devam etmek mantıklı? Şimdiden teşekkürler...
  2. inkodes

GAMİNG 6/7 AYLIK SİSTEM NE KADAR EDER

Adam bir de masa veriyor alinir bence xd
  3. inkodes

Android (TESTER LAZIM) Mobil oyun yaptım tester lazım (Herkes Katılabilir)

Inkodes [email protected] Ufak dahi olsa desteğimiz olsun kolay gelsin usta
  4. inkodes

Vodafone 5G KULLANIMI

Benim eski IMEI çakılan cihazim 3g imeili bi cihazdan çakilmisti Ayni sizin gibi 4.5g kullanamazsin diyordu ama kullaniyordum
  5. inkodes

10-15k arası tablet önerisi

Arkadaşlar iyi akşamlar Tableti 10 yaşında bi çocuk kullanicak oyun amaçlı Taksit önemli sifir urun alicaz Önerilerinizi bekliyorum
  6. inkodes

Vodafone 5G KULLANIMI

E devlet imei sorgusundan hangi cihazin imeisi atılmış bi kontrol eder misin
  7. inkodes

Yardım 40k'ya TR S25 Edge mi yoksa Yd Z Fold 7 Mi?(Anketli)

Eğer kilifsiz kullanicaksan s25 edge cok keyifli olur bence
  8. inkodes

🔥İndirim ARCTIC MX-7 (8 g) - 843₺ 🔥

mx6 kullanmadım ama thermalright phantom spiritin kutusundan cıkan tf7 de kaliteli bi macundu ve neredeyse 1.5 sene performansı hiç azalmamıştı aynı anlattığınız gibi kalın yayması zor bi macundu ama az miktarda kalmış olan dibini sürmeme ragmen 1.5 sene idare etti valla
  9. inkodes

DLSS 5 geliyormuş, 9070xt almakla hata mı ettim?

Reis bosver bu upscaling teknolojilerini, açıkçası benim gram umrumda değil. Şurada 1 2 saat oyun oynayacaz onda da yapay görüntü filan göremem. 3 senedir 6700xt kullaniyorum 2kda , su zamana kadar hic uzmedi hep mutlu etti. Bence kart alirken saf guce bakmak lazim Dünya para verip yalanpiksel...
  10. inkodes

6700xt vs 4060 zotac gaming

6700xt daha guclu ama 2k verecek kadar da değil bence + Yayında da nvidia daha rahat ettirir bence girme bu takasa
  11. inkodes

Rx6700xt için anakart önerisi

https://www.technopat.net/2020/11/02/amd-smart-access-memory-nedir-nasil-calisir/
  12. inkodes

Rx6700xt için anakart önerisi

b450 b550 akar a520 ile de sam acabildigin icin suanki kartınla yüzde 3-5 performans farkı yine olur a320 de iş görür açıkçası
  13. inkodes

Televizyon önerisi acil yardim

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product-comparison?products=1248354,1251288,1236843 Arkadaslar bu 3 modeli düşünüyorum hangisini önerirsiniz Veya başka model önerileriniz var mıdır Şimdiden teşekkürler
  14. inkodes

🔥İndirim Spigen 47 Watt 2 Usb-c Portlu Adaptör 349 TL

bende tam bu ürün yok ama spigen 45w çift çıkışlı yine gan destekli bi başlık var s25plusı cok guzel sarj ediyor ama 2 cihaz birden takınca ısınıyor genel manada memnunum
  15. inkodes

Kioxia 1TB Excerıa Pro alınır mı 4400 TL

güzel ssd ısınma problemi var biraz ben ilk başta aldıgımda ses yapmasın diye soğutucunun fanları yüzde 20 sabitte kullanıyordum ssd pcyi kastırıyordu ben de cpufan ayarını defaulta çektim azcık daha cok ses geliyor ama kasa sogudugundan ssd de sogudu gitti o problem onun haricinde memnunum suan
  16. inkodes

ID-COOLING SE-224-XT vs Thermalright peerless assasin

Güçlü islemcilerde tek kule üzebilir peerless assasin hatta bulabilirsen phantom spirit akar
  17. inkodes

❌İndirim Bitti! KIOXIA EXCERIA PRO 2TB 6159 TL

Pasif sogutmada ne onerirsiniz 1tbini kullaniyorum kasamin ici de çok ferah olmayinca isinma yaptı
  18. inkodes

40000tl televizyon önerisi

Arkadaslar butcemiz esneyebilir sizce bu donemde televizyon alirken hangi teknolojilere odaklanmak lazim hangi özellikler olmazsa olmaz Ve de onerebileceginiz modeller varsa önerilerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkürler
  19. inkodes

🔥İndirim Bosch Sırt Çantası 179₺!

bosch verin bunu ya
  20. inkodes

🔥İndirim Kioxia Exceria Pro 1TB 7300/6400MB/s 3199₺

Valla arada edecegim kari bosverip aldım alırım bi ho
Geri