Arama sonuçları: *

• Users: Alaku
  • Order by date
  1. A

Telefon önerisi lazım

yd almak çok pişmanlık değil unutma. Herkes diyor onla mı uğraşcaksın bunla mı ama sonuçta bütçe belli imkanlar belli. Her türlü bir çaresi bulunur.
  2. A

Telefon önerisi lazım

ne oldu ki hocam anlayamadım
  3. A

Yardım Anakart ve İşlemci tavsiyesi

Bir anakart ve işlemci alacağım ikinci el. DDR4 olup 6. ve 7. nesil işlemciler desteklemesini istiyorum. Ryzen de olur intel takıntım yok ama performansları o tarz olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok bütçem yok 3500 e kadar çıkabilirim. 1738517419 msi z170a gaming pro anakartlar nasıldır
  4. A

Telefon önerisi lazım

bende yd iphone kullanıcısıyım. Ağustosta bir tane daha telefon alıcam. Bir anda 2 telefon almadım. xiaomilerde evet reklam mevzusu çok sma yeni telefonlarda direkt özel dns ayarı yapabildiğin reklamlar çıkmıyor karşına. Yani eğer iphone geçeceksen yurt dışı 15 den aşağı almaman lazım. Bir de...
  5. A

Telefon önerisi lazım

gizlilik güvenilirlik işi biraz boş. apple de veri alıyor androidde. Olay sende bitiyor. Benim fikrim iPhone alıp sadece 4 ay 2 telefon taşımakta çok problem yok. İlerde telefonunu da satabilirsin rahatça illaki alıcısı çıkar. Fakat android alacaksan da yurt dışı almanı tavsiye ederim. Türkiye...
  6. A

Yardım Win tuşuna basınca ekranda bozulma oluyor

yokmu hocam birileri
  7. A

Hangi Termal Macunu Kullanmalıyım?

evet hocam kullanırsın. Çok sürünce çok verimli olacak kafasına da girme sürerken. birkaç tane video izleyebilirsin sürmek hakkında
  8. A

Hazır Sistem Almak Mı? Var Olan Sistemi Güncellemek Mi?

b450m zaten her yerde kullanılıyor. yeni bir sistem alayım kafasına girince çoğu b450m kalite bandında. en iyisi bence biraz araştırma yapıp sistemi güncellemek. Canavar yapıcam kafasındaysan yeni sistem al
  9. A

Hangi iphone daha mantıklı

sıfır 14 pro max satanlardan uzak dur hocam
  10. A

Yardım Win tuşuna basınca ekranda bozulma oluyor

Bilgisayarımda Oyun yükleme alanlarında herhangi bir alt+tab seçeneğinde ya da windows tuşuna bastığımda ekran böyle kısımlarında bozulmalar oluyor. laptopu ilk aldığımdan beri böyle ara ara karşıma çıkıyor ve gidiyor. Koyduğum fotoğrafta windows tuşuna basmıştım zaten belli oluyor sadece...
  11. A

Yardım Nvme yi Sata ssd ye nasıl dönüştürürüm

elimde bir laptop daha var ona takacağım için pcie yok hocam. en iyisi takas fln yapmak herhalde ya da satmak
  12. A

hocam normal m2 dönüştürücüler 100-150 lira bu niye 900 hem arkadaşın dediği gibi normal sata alsam daha iyi. ben elimdekini kullanabilmek için istiyorum ama piyasada galiba bu dönüştürücüler yok
  13. A

Elimde bi nvme ssd var laptopdan söktüm bunu nasıl sata ssd ye dönüştürebilirim Burdan resme bakabilirsiniz
  14. A

Yurt dışı telefona yılbaşında hat takınca mesaj geliyor mu?

hala yurt dışı mı kullanıyorsunuz ? kaydettirdiniz mi ? herhangi bir ekstra cihaz kullanıyormusunuz hocam
  15. A

hocam çıkarmadım şu an takılı değil ama 2 gün fln kullandım. Hem türktelekom kullananların daha açılmamış herhalde öyle duydum. Farklı operatör kullanıp mesaj gelen varsa demekki daha sıfırlanmamış kayıt süresi 1736095561 hocam ben ilk taktığımda dakikasında geldi mesaj
  16. A

Açıklayacak olursam benim bi yurt dışı iphone um var ve ben eylül ayında kullanmaya başladım hattım zaten açık. Her sene başında kapanan yurt dışı telefonlar açıldığında YASALUYARI mesajı geliyor mu ? Geliyorsa bana neden gelmedi ? Türktelekom hattım çoğu kişinin hattı açılmamış belki ondandır...
  17. A

HM76-65 BTC Combo ile PC toplanır mı?

i7 3630QM işlemcim var PC toplayacağım HM76 uyumlu olduğu söylendi. Anakart üstünde BTC combo yazıyor ve genelde kullanan kişiler mining yapmak için satın almışlar ama mining hakkında hiç bilgim yok.(ve amacım mining yapmak da degil) şimdi bu anakart ile sadece mining mi yapılabilir yoksa ben...
Geri