Arama sonuçları: *

1. Y

YD İphone 14 Pro Max Nereden Alınır

SBSBSBDBSBSBSDJSBBSBDBSBSBSB
  2. Y

YD İphone 14 Pro Max Nereden Alınır

Merhaba YD 14 Pro Max almayı düşünüyorum istanbul içi güvenilir biryer varmı bilgilendiriseniz sevinirim
  3. Y

Boşta işlemci anlık max 95

2 saatlik war thunder oynanışı sonrası dedğerler ortalam sıcaklık gayet tatmin edici olsda anlık olarak gördüğü sıcaklıklar beni biraz korkutuyor ayrıca oyun oynarken gözüm sürekli msi afterburner da orada hiç 90 veya üstünü görmedim
  4. Y

anakart yeni değişti haliyle termal macunlarda yeni mx4
  5. Y

Arkada HWiNFO programı açıkken film izledim PC 1.30 2 saattir açık ve anlık olarak 95 görmüş sizce bu havalarda bu normal midir? İşlemciyi zorlaması açısından ard arda 50 60 sekme açıyorum ısı 60 70 oluyor anlık ama 1 2 saat açık kaldığında bu değeri görüyorum genelde kaspersky ile tarattım bi...
  6. Y

Mor çizgi sonrası anakart değişimi

Merhaba. Lenovo Legion 5 kullanıcısıyım yan yana 4 adet ölü piksel ve ekranda mor bir çizgi oluşması sonrası cihazımı 18.07.2023 tarihinde Maltepe de ki bdh teknik servisine teslim ettim ertesi gün garantinin onarımı karşılayacağını ve gerekli parçaların sipariş edildiğini bildiren bir mesaj...
  7. Y

Laptop monitörü mor çizgi

Merhaba Lenovo Legion 5 laptop kullanıyorum oyundan sonra laptopu kendi haline bıraktım 15 20 dk telefona baktım sonra laptopa döndüm ekran biraz eğikti ekranı hafif yukarı kaldırdım ve çıt diye ses geldi ve baktığımda ekranda mor bi çizgi olduğunu fark ettim acaba benim hatamdan dolayımı böyle...
  8. Y

Lenovo Legion 5 toz ve kasa ısınması sorunu

Soğutucudan memnunum aşırı bir etkisi olmuyor genel olarak 2 3 derece civarında ben genelde stand olarak kullanıyorum ışıkları falanda fena değil. 1688914338 Hocam acaba bu sıcaklığı ölçen sensörler sonucu hatalı gösteriyor olabilir mi? daha önce bi monster deneyimim olmuştu onda 90 derecelerde...
  9. Y

İçini açmak istemiyorum hocam.
  10. Y

Lenovo Legion laptop kullanıyorum oyunlarda CPU Max 75 GPU Max 72'yi görüyor fakat kasasının bazı noktaları özellikle güç tuşunun bulunduğu kısım çok ısınıyor bazen el yakacak kadar bu normal midir? kasası plastik değil bu nedenle ısıyı fazla mı iletiyor? ayrıca laptop standı kullanıyorum uzun...
Geri