Arama sonuçları: *

1. M

HAFTADA 2 GÜN FULLBODY

arkadaslar 12 hareket 22 setlik bir fullbodyim var yag yakarken kas kutlesını korumak ıstıyorum zaten artmaz herhalde cunku 1000 kal cıvarı acıgım var yag yaktıgım ıcın. benım sıze sorum ben bu fullbodyde her hareket 2 sette tukenıse gıdecegım ılk set full dıyelkö 10 tekrar 2 dk dınlenıp ıkıncı...
  2. M

KALORI ACIGIM DOGRU MU?

arkadaslar boy 178 kılo 85 yag oranı 28 yagsız vucut agırlıgım 61 kg cıvarı neyse benım yag oranımı katmadan normalde bazal metabolızmam 1900 yag oranıyla hesaplayınca 1600 cıvarı bısey cıkıyo ben 1743 kal falan alıyom haftanın 3 gunu agırlık 3 gunh karın her gun 30 35 dk kardıyo yapıyom neyse...
  3. M

BU PROTEIN IYI MI SIZCE

beyler garip olacak ama benim sorum biraz farklı. sımdı ben yag yakarken kas yapmak ıstıyorum bı miktar daha yenı basladıgım ıcın yaparım sanırım buyuk ıhtımal. benım sorumun farklılıgı su,ben pazartesi salı çarşamba 170g proteın alırsam,persembe cuma cumartesı pazar ıse 150g cıvarı proteın...
  4. M

BU BESLENME PLANI IYI MI ACIL

kanka kusura bakma cok garip olacak ama ben valla kafayı yicem bi seye kafayı taktıgım zaman dusunmeden duramıyom sımdı ben pzt 1kg cıg tavuk gogsunu pısırdım dıyelım benım beslenmemde 280g tavuk gogsu dıye yazıyo ama pısınce agırlık kaybedıyomus tavuk gogsu ben bunu nası hesaplıcam gun gun de...
  5. M

PZT SAL CUM FULLBODY SABAH 4 yumurta - 286 kal,19g yag, 1g karb, 25g pro 150g yulaf ezmesi ince - 540 kal,11g yağ,79g karb,21g pro 300ml 1,5 bardak yagsız süt- 102 kal, 0g yag, 16g karb,8g pro 4 dilim kepek ekmek - 344 kal,0g yağ,68g karb,8g pro +salatalık,marul vb. 1272 kal,30g yağ,164g...
  6. M

ısterseniz ayrıntılı da atarım programı resimli
  7. M

YAS 16 KILO 87 BOY 184 CIVARI arkadaslar yazın hem yag yakmak hemde az da olsa kas ınsa etmek ıstıyorum carb cycling yapmaya calıstım programımda ve yagların,karbonhidratların hepsi sağlıklı,seker yok. 1 ay bu programı uygulayacam pzt,car,cum (fullbody) kısaca - 2387 kal,57g yag,260g karb,164g...
  8. M

BU DİYET İŞ GÖRÜR MÜ YAĞ YAKICAM

kankam sana katılıyorum bencede oran olarak iyi ama yağ oranim fazla 20 30 civari bile olabilir ozellikle yuzumde vb cok var yag
  9. M

BU DİYET İŞ GÖRÜR MÜ YAĞ YAKICAM

yaş 15 kilo 81 boy 180
  10. M

BU AYAKKABI ALINIR MI ACİL

öneri?
  11. M

Adidastan bu ürüne benzeyen bi tane link atar mısın hocam cok yardımcı olur siyah renkte
  12. M

arkadaşlar puma caven 2.0 siyah rengini almak istiyorum 43 numara giyiyorum normalde ayni numarayi alirim yine 2800 tl nike magazasi yok yakinimda sizce alınır mi? ayakkabi linki https://www.hepsiburada.com/puma-caven-2-0-erkek-ayakkabi-p-HBCV00004SUHS7?magaza=korayspor
  13. M

HANGİ NİKE AYAKKABİ ALİNİR ACİL?

senin omru uzun olmaz dedigin air force muydu
  14. M

biliyorum kankam magazadan alicam
  15. M

Arkadaslar nike ayakkabi alicam fiyat falan problem degil ama cok arada kaldim simdi ben bunu alinca okulda giyicem yani illaki hep siyah pantolonla giyicem onun icin arada kaldim normalde gri daha çok hosuma gitti ama dedigim gibi siyah pantolonla giyeceğim icin arada kaldim sizce griyle siyah...
  16. M

NERDEN NIKE AYAKKABI ALINIR

arkadaslar biliyosunuz nike gecici olarak trye ayakkabı satmıyo ınternetten bende sehırde degılım yanı yakınımda magaza yok oyle alabılecegım nerden alabılırım sıyah aır force alacaktım normalde ama alamadım ya napabılırım sızce nereden alabılırım?
  17. M

BU ŞEKİLDE MAÇ İZLENİR Mİ

arkadaşlar malum bein Sports vs fiyatlari cok pahali bende dusundum hdmi kablosunu aktarıcıyla falan telefonla tvyi bağlasam telefondan inat tv gibi uygulamalardan maç izlerken tvye kablo aracılığıyla görüntüyü aktarsam ekran yansıtmadaki gibi kasma donma olmadan maç izleyebilir miyim (kablonun...
  18. M

ARKADAŞLAR AKLİMA BİSEY TAKİLDİ SİZCE NOLUR?

bende harbi merak ettim teklersek olur muyuz diye 😃
  19. M

ARKADAŞLAR AKLİMA BİSEY TAKİLDİ SİZCE NOLUR?

arkadaşlar internette bir video gordum Nescafe classic biliyorsunuzdyr zaten kahve bildigimiz adam o kabin icine kaynar su dokmus ve icindeki butun kahveyle bi bardak kahve yapmis benim size sorum simdi adam onu bi anda icerse harbi diyorum nolur sizce? olum tehlikesi var mi? videonun linki:
  20. M

EVE NASİL BEİNSPORTS BAGLATİRİM?

digiturk kurulunca baska bisey almama gerek kalmiyor demi
Geri