Arama sonuçları: *

1. S

Ark survival ascended

STEAMden ark ascended indiriyorum hatta inikti 6gb bi güncelleme geldi onu indirirrken 560gb gördüm normalde 220 gb ama niye böyle göründü bilmiyom silip indirmesi benim için çok zahmetli ne zaman indirsem 1 hafta sürmeden bu sorunu alıyorum ne yapabiliriz silmeden nasıl düzeltiriz
  2. S

Eski god of war oyunlarini hangi ps acar

rx 6700 nitro ryzern5500 windows 10
  3. S

var ama pcden nasil indircem
  4. S

eski god of war oyunlarini oynamak icin ps almak istiyorum ama hangisi acar emin değilim ps 3 alirsam benim icin daha utguns gelir ama açarmi bilmiyorum kisacasi god of war 1 2 3 oynamak icin en dusuk ps kac almaliyim
  5. S

Game stick 4k lite oyun

yaptım 😘
  6. S

Game stick 4k lite oyun

game stick 4k lite aldim içine istedigim oyunu indirmek istiyorum nasil yapabilirim her oyunu acmaz kaldirmaz biliyorum hafif 1 2 tane pc oyununu indirip biseyler denemek istiyorum nasil yapabilirim bilgisi olan var mi
  7. S

LOCKDOWN PROTOCOL m4

hocam oyunda m4 gibi 1 2 tane silah var hileyle açıyolar spawnlıyolar 99 mermili bunu nasıl yaparız yapıp vs atıcaz arkadaslarla denedğk yapmayı olmadı 1 2 tane bi yerden indirdik denedik hiç olmadoı var mı yardım edecek
  8. S

Survive on raft açılmama sorunu

RAFT DEĞİL SURVİVE ON RAFT ESKİ Bİ OYUN GİRMEYE CALISTIĞIMDA AÇILMIYOR YÜZDE80 DE TAKILIYO 4 5 SAT AÇIK BIRAKTIM AÇILMIYOR BASKA Bİ STEAM HESABINDAN GİRİNCE GİRİLİYO BİLGİSAYAR DEĞİSTİM GİRMEYİ DENEDİM YİNEDE AÇILMIYO
  9. S

Bilgisayar açılınca böyle bisey daha geliyo

internet yokken böyke bisey geliyo ekrana ama internet varken gelmiyo bilgisayar açılırken hiç bi uygulama açılmıyo hepsi kapalı virüs mü bu nasıl sileriz
  10. S

anlamadığım bir konu

hocam bi sekil bir sürü hoparlor ve kulaklık görünüyo bunları nasıl silerim bu arada ses arttırma programıda önerir misiniz?
  11. S

Büyük enter tuşlu sessiz mekanik klavye önerisi

eva7 uygun bence
  12. S

Sistemim ilk açıldığında ekran10-15 dakika boyunca gelmiyor.

monitörün içinde pil gibi bişey vardı ismi aklıma geldimedi sanırsam o bitmiştir bendede olmuştu
  13. S

monitörde bişeyt çıktı gitmyo

hocam klavye bozulmuştu tüm tuşlara basıyodum çalışan tuş var mı diye çalıştı bu geldi ekrana res attım 1 haftadır monitörde nasıl gider bu
  14. S

PUFF DUMANI BİLGİSAYAR KASASINA ZARARI VARMIDIR

ciğerlerime çekmiyorum nikotinsiz likit kullanıyorum keyif için :))
  15. S

PUFF DUMANI BİLGİSAYAR KASASINA ZARARI VARMIDIR

odamda puff içiyorum elektronik sigara içiyorum odamda bilgisayar başında oluyo dumanları fanların çektiğini görüyorum ama bir sıkıntı yaratır mı emin değilim bi bilgisi olan var mı
  16. S

İPHONE Mİ SAMSUNG MU?

iphone karşıtıydım 15pro max gördüm tamda telefon değişeceğim bi zamana denk geldi akışkan olması dokusu falan nedense kendisine çekti beni s24 alıcaktım ama şimdi ikii arasında kaldım benim aradığım şey kalite akıcılık yardım edin
  17. S

30K YA TELEFON ÖNERİ

başka önerin varmı
  18. S

30K YA TELEFON ÖNERİ

çok açıklayıcıyydı teşekkür ederim
  19. S

30K YA TELEFON ÖNERİ

30k bütçe var ve bir telefon alıcam 6.4 İNÇ altı olmasın lutfen s23 alıcaktım ama küçük oldugu için almaktan vaz geçtim varmıdır SAMSUNG telefon öneriniz bütçe 30k
Geri