Arama sonuçları: *

1. Melokamalakomataka

1500-2000 tl mouse öneri

Ben yandaki makro tuşlarını kullandığımdan yandaki iki makro tuşu büyük olan bir mouse tercih etmek istiyorum aklımda şuan g403 hero var sizce daha mantıklı bir seçim yapabilirmiyim
  2. Melokamalakomataka

Yardım Gigabyte b450mk ile sanddisk ssd

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim daha almadım bekliyorum sizin dediğiniz şeulerdende tbw olayı nedir pek bilmem ama o attığınız kioxa m2 yi tercih edeceğim şuanda anakart değişmek gibi bi hedefim yok oyüzden o m2 yi tercih ederiö hepinize yardımınız için teşekkür ederim
  3. Melokamalakomataka

Yardım Gigabyte b450mk ile sanddisk ssd

Merhaba benim anakartımla alacağım m2 ssd uyumlumudur anakartım gigabyte b450m k modeli almayı düşündüğüm m2 ssd ise https://app.hb.biz/0TGccxn8PtbZ bu anakart m2 uyumundan çok anlamıyorum yuvası var ama başka kriterleride var galiba
  4. Melokamalakomataka

series s te crysis oynarken oyun çöktü

öncelikle merhabalar ben bu konsolda witcher rdr gibi oyunlar oynadım ama hiç böyle bir çökme sorunu yaşamadım crysis 1 oynarken araba sürerken bir anda sıs takılı kaldı ve oyun dondu bend eoyundan çıktım bu sorun konsoldanmı kaynaklıdır yoksa oyundanmı bence oyundan kaynaklı ama sormaktan zarar...
  5. Melokamalakomataka

xbox one nasıldır alınır mı?

7bine ikinci el series s bulursun
  6. Melokamalakomataka

Xbox one x alınır mı?

bende one x alackatım ama üstüne para ekleyip series s almaaya karar verdim one x eski nesil olduğundan yeni oyunlar ona çıkmayacaaktır aradada çok fark yok zaten fiyat olarak ben yeni oyun oynamam deme bence bu fiyat farkına aşırı iyi
  7. Melokamalakomataka

xbox indirimleri saat kaçta bitiyor

xbox indirimi bu gece 12 demi yarın gece 12 demi bitiyor yardım ederseniz sevinirim
  8. Melokamalakomataka

XBOX İNDİRİMLERİ BU GECE 12 DEMİ BİTİYOR YARIN 12 DEMİ

reklam yapcak daha iyi yer yokmuydu
  9. Melokamalakomataka

XBOX İNDİRİMLERİ BU GECE 12 DEMİ BİTİYOR YARIN 12 DEMİ

merhabalar ben xbox indirimlerinden oyun alacağım ama bu gece 12 gibi para elime ulaşacak indirim yarın 12 demi bitiyor yoksa bugün 12 demi yardım ederseniz sevinirim
  10. Melokamalakomataka

steam vr test yok neden

steam vr test yok ve ben bilgisyarımın naaasıl vra uyumlu olduğunu anlayacapım aydınlatırsanız sevinirim
  11. Melokamalakomataka

quest 2 mi 3 mü almalıyım

Ben meta quest 3 almak istiyorum fakat oyunları bilgisayara bağlayıp bilgisayar üzerinden oynayacağım bu yüzden quest 2 alırsamda oyun konusunda aynı performansı alırım hemen hemen sizce quest 3 mü alınmalı quesy 2 mi fiyat farkını göz önünde bulundurursak
  12. Melokamalakomataka

RAMPAGE PSU YERİNE ALINCAK

teşekkür ederim bi sorun çıkarana kadar bunu kullanırım ozaman
  13. Melokamalakomataka

RAMPAGE PSU YERİNE ALINCAK

merhaba benim rmp-500-80p model rampage bir psum var ama foorumlarda patlar canlı bomba gibi şeyler dönüyor buyüzden bunun yerine alınabilecek 1500 tl ile 2000 tl arası psu önerebilir misiniz? yada bu psuyu kullanmaya devam etsem sıkıntı çıkardı medimarktan almıştım ama alalı oldu 1 yıla yakın
  14. Melokamalakomataka

ekran kartı durudk yere ısınıyor

rx 580 4gb asus ekran kartım var arasıra durduk yere 47 derecelerden 75 dereceye falan çıkıyor ondan sonra biraz durup geri iniyor sizce sorun nedir
  15. Melokamalakomataka

Sağolun

Aaaaa
  16. Melokamalakomataka

linkten virüs kaparmıyım

anladım çok teşekkürler
  17. Melokamalakomataka

linkten virüs kaparmıyım

anladım ama bunu hangi kötü amaçla yapmış olabilirlerki
  18. Melokamalakomataka

linkten virüs kaparmıyım

az önce s3elçuksportsun fake linkine tıkladım ve ekranda deepcoin diye birsite bir sağ alt koşesinde ir sol üst köşesinde açıp kapanmaya başladı virsümüdür veya bir sıkıntı yaratırmı format vs gerekirmi
  19. Melokamalakomataka

Ekran kartı saklama yöntemi doğrumu

Anlasım sagol
  20. Melokamalakomataka

Ekran kartı saklama yöntemi doğrumu

Benim rx 580 ekran kartım var statik kağıdını çöpe atmıştım şuanda dolabın içindeki ayakkabı kutusunun içindeki ayakkabı kutusunda saklıyorum normal bir poşet var altında sizce bir şey olurmu antistatik poşet almalımıyım
Geri