Arama sonuçları: *

1. K

TURKCELL BİLDİRİM KAPATMA

GÖRSEL TEMSİLİDİR. Merhaba turkcell den gelen bu mesajı nasıl kapatabilirim çok rahatsız edici kapatma basmadığım sürece kapanmıyor öylece kalıyor
  2. K

Rampage premium ürünleri hakkında

razer viper v3 hyperspeed hocam sence bu nasıl ilk başta bunu düşünüyordum da pilli olması uzaklaştırdı beni biraz
  3. K

o fiyat aralığında farklı bi mouse önerebilirmisin hocam
  4. K

Abdü abinin Rampage Zenith Pro klavye videosunun yeni gördüm güvenip aldım sonra da rampage mouse videosunu gördüm rampage sitesinde gezerken abdü abinin önerdiğnin dışında birtane daha gözüme çarptı aradaki fiyat farkı değermi? ZENITH PRO 4K vs Blitz Ultimate 8K
  5. K

BUNUN ÇIKMA İHTİMALİ KAÇ?

ilk defa böyle bir sandığa denk geliyorum.
  6. K

OPTİFİNE HATA VERİYOR 1.21.1

Hocam Optifıne'ı kuramıyorm'ki açmaya çalıştığımda direk bu hatayı alıyorum
  7. K

var kendi sitesinden bakabilirsiniz
  8. K

Bilgisayarımda java yüklü olmasına rağmen optifine kuramıyorum.
  9. K

BANNERLOR'DA BENİM OLAN TOPRAKLARIM BAŞKA İMPARATORLUĞA GİTTİ

Arkadaşlar bannerlord oynarken kuzaiti bitiriyordum adamların 1 tane kalesi kaldmıştı son kaleyi kuşatmak için gittim kuşatmaya başlamadan son aldığım topraklar Güney imparatorluğuna gitti oyundan soğuttu bu bug mu yoksa oyunda bilmediğim bir mekanikmi var(önceden vlandia'nin bazı şehirlerini...
  10. K

mousem için kavrama bandı

mouse kavrama bantları için bir marka model önerebilir misiniz?
  11. K

amazon avrupa dan ürün alma

dostum diğer ürünlerde sağ üst tarafta gümrük vergisi vs yazıyor ama razer viper v3 pro faker edition'da bu ürün türkiye'ye gönderilemez diyor
  12. K

amazon avrupa dan ürün alma

ben razer deathadder v3 pro faker Edition almak istiyorum ama tr de bulamadım amazon avurpadan alsam kargo parası vs ne kadar olur
Geri