Arama sonuçları: *

• Users: asper
  • Order by date
  1. A

2x8 RAM ile 2x16 RAM'ler uyumlu çalışır mı?

Şu an 2x8 RAM kullanıyorum anakartımda 4 slot var ve RAM'lerimi yükseltmek istiyorum 2x16 RAM satın aldım MHz değerleri ve CL değerleri aynı markada aynı sadece farklı model bir sorun yaşar mıyım? Şu an kullandığım RAM'ler Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 3200MHz CL 16. Sipariş ettiğim RAM'ler...
  2. A

Ram overclock yardımı

şuan ki ramleri 3600mhz çalıştırabildim, ama almak istediğim ram ile bu hızlara çıkamıyorum mecbur 3200mhz kullancağım
  3. A

Ram overclock yardımı

hocam sitesini kontrol ettiğimde corsair vengeance rgb pro 2x8 3200mhz cl 16 ramler yanlış anlamadıysam eğer 3600e overclock yapılıyor. Ama dediğim gibi emin değilim ondan bi emin olsam ona göre kararımı vericem. 1735994087 bende hali hazırda bi üstte belirttiğim ramler var o yüzden onlara...
  4. A

Ram overclock yardımı

2x16 olan ramleri iptal edip 3600mhz gören bi ram almak mantıklı mı sizce 2x8 olan ramlerim görüyor sitesinden kontrol ettim direkt aynısından alıp 32gb yapıp 3600mhz kullanmak mı yoksa 48gb 3200mhz ram kullanmak mı
  5. A

Ram overclock yardımı

2x8 olan ramlerim corsair vengeance rgb pro 3200mhz cl 16 2x16 olanlar corsair vengeance lpx 3200mhz cl 16
  6. A

Ram overclock yardımı

Şuan hali hazırda kullandığım 3200mhz cl 16 2x8 ramlerim var ekstra olarak 2x16gb 3200mhz cl 16 ram satın aldım total olarak 48gb ram kapasitesi elde ettim anakartım msı z490 tomahawk ramlerime overclock yapabilir miyim örneğin 3600mhz lere çıkartabilir miyim sorun olmadan. Eğer yapabiliyorsam...
  7. A

Ram yükseltme önerisi

Şuanda hali hazırda kullandığım ramler 2x8 3200mhz cl16 corsair vengeance rgb pro anakartımda 4 slot var ekstra olarak 2 tane daha alacağım. Yazdığım ramin sadece beyazı var onu satın almayı düşünüyorum. Ama farklı olarak linkte belirttiğim ramler var marka tutuyor ama model farklı bir sıkıntı...
  8. A

Oyunlarda sürekli drop yiyorum

Merhaba sistemi yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ilk defa böyle bir sorun olmaya başladı. Oyunlarda fps drop yiyorum. Yaklaşık 2 hafta önce sistemi temizlemek için bileşenleri söktüm .Evde termal macunu bulamadığımdan işlemcinin termal macununu yenileyemedim üstünde kalan ile pc yi geri topladım...
  9. A

HyperX Cloud Alpha S alınır mı

hepsiburadada HyperX Cloud Alpha S şuanda 1289TL almayı düşünüyorum bu fiyata baya uygun geldi açıkcası diğer satıcılarda 1800tlerden başlıyor alınır mı acaba...
  10. A

500-600tl Oyuncu kulaklığı önerisi

500-600tlik oyuncu kulaklığı arıyorum genelde oyun oynuyorum.
  11. A

Hyperx Cloud Core Wireless Dts Alınır mı

İnternette bu kulaklığı gördüm acaba nasıldır alınır mı birde farklı wireless önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim...
  12. A

HyperX Cloud Alpha S alınır mı

1500tl civarlarında oyun için kulaklık arıyorum ve hyperx cloud alpha s i gördüm nasıl bi kulaklıktır acaba birde farklı önerileriniz varsa onlarıda atarsanız sevinirim
  13. A

wireless gamepad önerisi

wireless gamepad arıyorum internette yenilenmiş dualshocklar gördüm onlardan almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
  14. A

KIOXIA EXCERIA PLUS 1TB mi WD BLACK 1TB SN750 NVMe M.2 SSD mi

başlıkta belirttiğim 2 ssd arasında kaldım 2 sinin fiyatı da aynı fakat kıoxıa`nın yazma hızı 200mb daha hızlı bu 200mb için kıoxıa mı tercih etmeliyim. https://www.itopya.com/wd-black-1tb-sn750-nvme-m2-ssd-3430mb-okuma-3000mb-yazma/...
  15. A

Corsair K68 Cherry MX Red Alınır mı?

açıkcası bu ürünü birazda multimedya tuşları için istiyorum birde cherry mx red switchleri yüzünden istiyorum
  16. A

ürün bu https://www.itopya.com/corsair-k68-cherry-mx-red-turkce-mekanik-gaming-klavye/
  17. A

Corsair K68 Cherry MX Red acaba şu zamanda alınır mı çünkü bildiğim kadarıyla biraz eski bir klavye (yanlış biliyor olabilirim). Farklı önerilere açığım ama red switch tercihimdir.
  18. A

500-1000TL arası mekanik klavye önerisi

500-1000 tl arası klavye arıyorum sessiz switchli olan bir mekanik klavye olursa güzel olur
  19. A

Hertz hız aşırtılmalı monitörler aşırtılan hızın hissiyatını verir mi

çok teşekkür ederim bende vg249q1a modelini düşünüyorum umarım bir sıkıntı çıkmaz bildiğim kadarıyla standın dışında çok bir farkı yok o yüzden sordum
  20. A

Hertz hız aşırtılmalı monitörler aşırtılan hızın hissiyatını verir mi

renkleri falan nasıl acaba kısa bir bilgi verebilir misiniz rica etsem
Geri