Arama sonuçları: *

1. S

Trojan ve Format

Şimdi bilgisayarı kapatılan güvenli modda açıp internetten kaspersky indireceğim sonra tam tarama ile hepsini silecegim sorun kalmiyacak demi
  2. S

Trojan ve Format

interneti actigim gibi bilgisayarı çökertmesin ayrıca ücretsiz sürümü çözer mi
  3. S

Trojan ve Format

peki nasıl aticam windows 10 un kendi reseti var o işe yarar mı
  4. S

Trojan ve Format

Bilgisayarıma bugün trojan ve joke adlı iki dosya bulaştırdım bunlardan kurtulmak için format atacağım nasıl atmalıyım? Trojan temizlenir mi ?
  5. S

Linke tikladim Acilen Yardima Ihtiyacim var

Bilgisayarda windows defender ile virüs taraması yaptım trojan ile Joke şaka diye 2 tane dosya atmış format atmak için windowsun denetim masası üzerinden formatlamam işe yarar mı ?
  6. S

nasil degistiricem
  7. S

pc yi formatlicam. İnternet konusundada bişey olmaz sanırım ******** günümün içine etti
  8. S

online ihbar hattına yazdık yetmez mi gitcek başka aile ferti yok yani annem gitmez
  9. S

Babama anneme söyledim online ihbar hattından ihbar et dediler yaptım adam interneti de açmış ama bağlanmaya korkuyorum egm.gov.tr den screenshot la beraber gönderdim babamın karakola gideceğini sanmıyorum yapmam gereken başka bişey var mı ?
  10. S

karakola gittiğim zaman ne olucak ne yapmalıyım
  11. S

interneti kesti benle bağlantısını nasıl koparırım
  12. S

babam döver 16 yaşındayım bukadar basit mi insana bulaşmak
  13. S

gitmem mi gerekiyor sokağa çıkma yasağı var telefon açsam mail atsam ayrıca interneti kesti adam
  14. S

Şuan internet yok bilgisayarin fisini cektim benim yapcagim bisey yok mu büroya nerden şikayet edecegim
  15. S

Birisi yardım edebilir mi ? Twitchde valiant key bekliyodum birisi kazandınız yazdı link attı ilk başta tıklamadım ama sonra nolcak diye tikladim sonra adama fake ? yazdım adam are you from turkey dedi ip adresimi yazdı bunlar problem değil ama sonra internetim gitti şimdi bu adam neler...
Top Bottom