Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim 🔥🔥 299 TL Claw's PAW3519 Sensörlü RGB Oyuncu Mouse

kullanan arkadaşlar makro yapabiliyorlar mı acaba, deneyen varsa deneyimini paylaşabilir mi?
  2. E

Norton 360 secure vpn çalışmıyor.

Turkcell Superonline kullanıyorum.
  3. E

Norton 360 secure vpn çalışmıyor.

Merhaba arkadaşlar, Norton 360 antivirüs programını kullanıyorum. Programla birlikte gelen VPN uygulamasını hem bilgisayarımda hem de telefonumda aynı hesapla kullanıyorum. Telefonda VPN sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ancak bilgisayarda Norton Secure VPN’i açtığımda internet bağlantım...
  4. E

Çözüldü✓ ssd yazma hızı düşük çıkıyor ve pc 40 sn de açılıyor.

format attım düzeldi şimdi 12 sn de açılıyor. ancak bu şekilde halloldu.
  5. E

Format attim leptopa uefi ile kurdum faastboit acik 45 saniyede aciliyo simdi😅
  6. E

önceden 10 sn de felan açılıyordu nasıl bu hale geldi anlamadım. ssd alalı 4 5 sene oldu ama vadesini mi dolduruyor anlamadım. bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.
  7. E

❌İndirim Bitti! Amazon PRİME 6 ay hediye Güncel Samsung

Link atabilir misiniz telefonla uyumlu değil diyor
  8. E

Gigabyte g24f-2 nasıldır

6 7 aydır kullanıyorum bence gayet alınabilir bir monitor. sadece low blue filter uygulama ıle kullanabılıryorsun. onu da indirdim ama çalışmıyor. belki dp kablo ile denermek gerekir bilmiyorum.
  9. E

Yardım 2k monitör önerisi

https://www.hepsiburada.com/msi-g272qpf-flat-rapid-ips-2560x1440-wqhd-16-9-170hz-1ms-gsync-compatible-pivot-gaming-monitor-p-HBCV00004NK1R1?magaza=Ebrar%20Bilgisayar&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00004NK1R1&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
  10. E

hazır sistem aldım fanların ışıklarını bir türlü kapatamadım

bende de aynı sorun var çözen varsa söylesin
  11. E

rampage platino kasanın rgb ışıklarını kapatamıyorum

bu konu daha önceden açılmış fakat çözümü olmadığından yeniden açıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Geri