Arama sonuçları: *

1. K

🔥İndirim Msi Mag 650W 80+ White Psu 🔥2.298₺

Hocam sizde kullanacaksınız sanırım, bu kafaya takılacak bir şey midir?
  2. K

Tam da sistemi tamamlamışken bu iyi olmadı hocam :D
  3. K

Ben bir süredir imzadaki sistemle kullanıyorum sorun yaşamadım, hepsiburada yorumunda " Birde Otp koruması olmadığı için dahili fanı bozulursa ya da devredışı kalırsa güç kaynağının yanma riski var. " yazılmış, bu doğru mu? şu an ister istemez bir korku yarattı içimde
  4. K

Yardım N11 den aldığım monitör ışığı yanlış geldi

Hocam iade ettim, sanırım şu ürünü alacağım https://exemshop.com/collections/urunlerimiz/products/monitor-isik-cubugu İnceleme bulamadım sizce nasıldır, bekleyip blitxwolf mu almalıyım
  5. K

Haklısınız hocam ya şimdi şu ürünleri takip edeceğim, Blitzwolf Bw-cml5, BlitzWolf Bw-Cml2, baseus i wok
  6. K

Hocam bu fiyatlarda alternatifini bulamadıkça acaba demeye başladım, iade kodunu aldım yarın iade edeceğim ancak bir yandan da iş görüyor gibi, daha kaliteli ışıkların farkı büyük müdür karar veremedim
  7. K

Anladım hocam teşekkür ederim, zaten herkese aynı ürünü yolladıkları için değişimde orijinalini yollayacaklarını sanmıyorum, bende mesajınızı yeni gördüm yarın iade ederim artık teşekkürler,
  8. K

Hocam banada aynı ürünü yollamışlar bugün teslim edildi, ne yapsak bilemedim iade edersek kabul olur mu? iade etmeli miyiz, bu fiyata iyi midir sizce
  9. K

❌İndirim Bitti! 🔥Ugreen USB 3.0 2.5" Sata HDD Kutusu (266 TL)🔥

Teşekkürler hocam aldım hemen, samsung 860 evo ile uyumludur sanırım
  10. K

🔥 Delta PSU'larda DEVASA indirimler 🔥

@Yusuf78 hocam gold modülerin boyutları mı 19 du yani büyüktü dimi
  11. K

🔥İndirim WD Black SN7100 1TB - 3.200 TL

bu mu exercia pro mu?
  12. K

Yeni Aldığım Sapphire Nitro+ RX9070 Elran Kartı Kasmaya Sebep Oluyor.

undervolt yapınca 180-200 civarı watt çekmesi lazım ki bu gerçekten az, yani bence sorun psunun gücünde değil de kullandığınız ek kablolarla mı alakalı acaba diye düşünüyorum ama sadece fikir olarak
  13. K

GIGABYTE RTX 5060 Ti EAGLE OC ICE 16 GB girişi uyumlu mudur?

Arkadaşlar bu ekran kartını almayı düşünüyorum ancak giriş kısmının küçültülmüş olduğunu gördüm, Asus Rog B550-A anakartıma uyumluluğunda bir sorun yoktur değil mi? yoksa yeni nesil anakartlar için mi bu kart, ona göre alacağım.
  14. K

Yeni Aldığım Sapphire Nitro+ RX9070 Elran Kartı Kasmaya Sebep Oluyor.

Hocam şuanki PSU'nuz kaç watt hangi modeldir acaba? Bende msi mag bnl650w var ve vatan indirim yaparsa Sapphire Pulse 9070 almayı düşünüyorumda psu sorun çıkarır mı diye çekiniyorum, sizin sorununuz da düzelir umarım takipteyim
  15. K

🔥İndirim SAPPHIRE VATAN GECE İNDİRİMLERİ KAÇIRMA

Hocam çok iyi tespit, bende 9070 almayı düşünüyorum, acaba powerim yeterli olur mu? Undervolt yapmayı düşünüyorum
  16. K

2. Monitör Tavsiyesi (21.5'')

Arkadaşlar 2. monitör olarak kullanmak için şu iki üründen birini düşünüyorum, hangisini seçmeliyim veya sizin başka tavsiyeniz var mıdır? https://www.trendyol.com/msi/pro-mp225-21-5-1ms-100hz-anti-glare-ips-full-hd-freesync-monitor-p-841338591?boutiqueId=61&merchantId=106248...
  17. K

🔥İndirim Vatan Asus Tuf 9060XT Web Özel 20.798 TL

@KIRKY , @Requielme Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, gece furmark testine soktum hiç ses yapmadı, sadece cs go'da 200 - 300 fps üzerinde yaptı, hem indirimi tekrar yakalayamam diye hem de uğraşmamak için iade etmiyim diyorum. Tam tespit yapmam için başka hangi oyunda denemeliyim...
  18. K

🔥İndirim Vatan Asus Tuf 9060XT Web Özel 20.798 TL

Kusura bakmayın konudan alakasız ancak, benim 9060 xt Pure bugün geldi taktım CS 2 denemek için girdim ve coil whine sesi epey var, iade etsem kesin kabul ederler mi? ona göre bu geceki indirimlerden başka ekran kartı alacağım
  19. K

❌İndirim Bitti! KIOXIA 2TB Exceria Heatsink NVMe M.2 SSD 4.674 TL

Arkadaşların deneyimlerini takip ediyorum, ona göre almadan iade edeceğim, asus rog b550-A anakartım var, direkt soğutucusunu çıkarıp anakartın soğutucusu ile kullanacaktım, şuan çekindim.
  20. K

🔥İndirim Delta PSU'lar Tekrardan Türkiye'de + Bedava Fiyatlar

Bu dezavantaj çok sorun yaratır mı hocam, hatırlarsanız dün sabah bu delta powerları ilk ben denk gelip sormuştum, sonra platinum olanı aldım, 9060xt 5700x sistemde kullanacağım
Geri