Arama sonuçları: *

• Users: Elbis
  • Order by date
  1. E

Monitörüm 144 hz,Display porta rağmen 60 Hz

Merhaba arkadaşlar,bugün yeni bir monitör aldım ve çift monitör ayarlarını yapmaya çalışıyorum fakat bi kaç sorunum var. 32 inç 4K 144 hz ve 27 inç 4K 144 hz monitörüm var 27 inç olanı yeni aldım ve bir tane display port kablom olduğu için onu 27 inç olana taktım ve 32 inç olanı hdmi ile...
  2. E

Yardım MSI MAG 274UPF Monitör Hz ayarlama

Dostum bende aynı monitörden aldım ve kutu içeriğinde display port kablo çıkmıyor.Display port kablo alırsanız sorunun çözülür diyeceğim fakat şöyle bi sorun var ben ikinci monitör olarak aldım bunu ve diğer monitörümde ki display port kablosunu bu monitöre taktım fakat 60 hz ayarlıyor...
  3. E

Çözüldü✓ Sürekli Farklı Mavi Ekran Hataları Alıyorum Lütfen Yardım

Unutmuşum pardon :) Anakart : Asus Prime x670-P Wifi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart İşlemci : AMD Ryzen 9 7900X3D Ekran Kartı : PNY GeForce RTX 4080 16GB TF GDDR6X 256Bit Ram : Kingston Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 SSD : Kingston KC3000 / 2048G 2TB 7000/7000MB/s PCIe M2 Güç Kaynağı...
  4. E

Çözüldü✓ Sürekli Farklı Mavi Ekran Hataları Alıyorum Lütfen Yardım

Merhaba arkadaşlar,yeni bir pc topladım sistemde güçlü fakat sürekli farklı şekillerde mavi ekran hataları alıyorum.Mini dump dosyasını upload etmiştim fakat sıkıştırılmış hali dahi 300 mb.Sürekli hata alıyorum ve malesef hiçbirini çözemedim.Tavsiyeleriniz ve önerileriniz nelerdir ? Mini Dump...
Geri