Arama sonuçları: *

1. M

Nier automata %57 duraklama sorunu nasıl çözülür

Oyunu indirmeye çalışıyorum xbox dan ama surekli 0x87e0000f hata kodu aliyorum vpn bütün çözüm yollarini denedim olmadi ne yapmam gerek çözümü olan varmi ?
  2. M

Trendyol 130K'lık Laptopun İadesini Yapmıyor!

Haklısınız hocam
  3. M

Garanti dışı biraka bilecek bişey yapma kardeşim paran çöpe gitmesin bide sen gidip niye internetten 130k lik leptop aliyorsun abi git kendin şubesinden bakarak al alicaksan ben o rikse öldürsen girmem
  4. M

Abi ne 20 günü ya 100 tl lik mousepad aldim ürün elime ulaşmadı 1 ay boyunca para iadesi alamadim bukdr kötü bir sistem hayatimda görmedim senin paranın iade edilmesi 2 ay alir tahminimce
  5. M

Bu PC alınır mı arkadaşlar

Aslında alina bilir 3 fanlı olsaymis iyimis ama sonucta asus ekran kartı soğutması iyidir diye düşünüyorum bence değer ama bekleyip daha uygun fiyata belki bulursun bence biraz zor ama paran var ise beklemek istemiyor isen bu fiyata bu islemci ve ekran kartı deger gibi yinede senin kararın m2ssd...
  6. M

Uygun fiyat f/p hazır sistem

https://www.gencergaming.com/vulcano 6650xt ve 5 5600 14999tl çok uygun fiyat bi fiyata bu sistem zor bulunur
  7. M

Ekran kartıma bu yaz aylarında nasıl soğutma yapa bilirim

Hocam garantisi var daha yeni alındı daha kaliteli termal macun ve pad degisimi yapmam icin 2 yıl beklemem lazm ne yazikki ozmn a kadar ekran kartini değiştirmeyi düşünüyorum satarken garantisi olarak satmak istiyorum yinede teşekkür ederim (:
  8. M

Anlıyorum hocam ekran karti modeli ne bu arada bu cikan ilk 3060ti lardan olduğu icin soğutma bloğu pek iyi degil demişlerdi
  9. M

F/p olduğu için aldim pek bi performans sorunu yaşamıyorum sonuçta turkiyede yaşıyoruz paramız buna yetiyor :)
  10. M

O oyunu oynarken hava 36-45 derece aralarinda idi 1692880205 O oyunu oynarken hava 36-45 1692880266 Gigabyte RTX 3060TI Windforce OC GV-N306TWF2OC-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB 1692880354 Bilmemezliğimin kusuruna bakmayin UV nedir acaba Aciklarmisiniz nasıl yapılıyor
  11. M

En fazla 91 gördüm control oyununda ve en yüksek grafiklerde bi ara rtx açtım gene 91 in üstüne cikmadi
  12. M

Biraz ısınan modelinden biri
  13. M

PCHocası-Goat (13400F/RTX3070) Testleri Normal Mi?

Hocam öznel fikrim normal çünkü cok sıcak eğer soğutma hoşunuza gitmediyse ek fan alıp taka bilirsiniz önerim bu
  14. M

Teşekkür ederim dunucegim bide kasam a uyumlu ise almayı düşünürüm
  15. M

Yardım Islemcinin icinden cikan garanti belgesi gecerlimi ?

Geçerlidir kardeşim 3 yıl yazıyor süresi
  16. M

Arkadaşlar benim demeye çalıştığım şey pc ye ekran kartımı soğutması için ne eklesem iyi olur 3 tane önde fan var arkada 1 tane fan daha var ve full mesh yaz ayları olduğu için cok ısınıyor ekran kartım ne yapmalıyım her öneriye açığım
Geri