Arama sonuçları: *

1. Y

1500-1600 TL klavye önerisi

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-g908-bolt-red-switch-rainbow-mekanik-gaming-klavye_u13266 Merhaba arkadaşlar böyle bir klavye buldum ama YouTube'da inceleme göremedim önerileriniz nedir? Bir tane de başka buldum...
  2. Y

Çözüldü✓ Seçtiğim sistem sizce nasıl ?

Anladım. her şey için teşekkürler :)
  3. Y

iyi geceler , önerileriniz olursa bekliyorum 2-3 gün 1756676954 baktım forum istanbul AVM de hepsi var birtek kasa tükenmek üzere diyor sıkıntı olur mu sizce ?
  4. Y

Nasip olursa salı veya çarşamba almayı planlıyorum , teşekkürler arkadaşlar
  5. Y

tamamdır , bu arada ben alacağım zaman herhangi bir dükkanına gidip sitemi göstersem alabiliyor muyum ? buda bir toplama sitem tarzında olduğu için emin olamadımda ? Sende yeni aldığın için soruyorum
  6. Y

peki bütçeyi arttıramazsam 23-24 bin TL'ye attığım sistem nasıl ? dediğim gibi 1 aydır araştırıyorum en iyi sitemm buydu 1756676615 Hayırlı olsun
  7. Y

aynen öyle görmüştüm favorilere ekledim ama yetişemedim 2-3 tane eklemiştim biri konuyu açtığım sistem biri attığın sistemdi 1756676478 hangi sitede ?
  8. Y

maaşımı yarın akşam alacağım için yetişemedim :cry::cry: 1756676344 ?
  9. Y

mesela attığınız sistemde bir tek ekran kartı %30 gibi bir seviyede artıyo ( attığım sisteme göre ) işlemci %5 - % 10 düşüyor ve fiyat farkı 7000-8000 TL ?
  10. Y

Hiç önemli değil :) 1756675981 Ama birde şöyle bakıyorum , biiirr sürü siteye baktım rx 7600 RTX 4060'ın bir tık altı seviyesinde , işlemci 14.nesil. RTX 4060+14.nesil herhangi bir işlemcili sistem arasam minimum 35K ya denk geliyo. bu sebeple bu sistem aşırı F/P geldi. Bu yaz çalıştığım parayla...
  11. Y

26-27 ye am5 sistem önerirseniz ne önerirdiniz ? 1756675590 veya 30 , minimum neyse işte
  12. Y

Merhabalar, bu sistemi sizce almalımıyım ? yoksa daha iyi fırsatlar mı beklemeliyim ? 1 aydır araştırıyorum ve bu fiyata daha iyisini göremedim sizce ?
  13. Y

Bu Ram alınır mı ? yorumların bazılarında orjinal bazılardı samsung yazıyor ?

ama daha çok var şuan para biriktiremiyorum en az 1 yıl - 1.5 yıl idare etmem lazım
  14. Y

Pardon ben Rami ddr4 al dedin sandım bi an kusura bakamayın. Anakartdan bashetmişsiniz
  15. Y

ddr4 , ddr3 anakarta uycak mı ?
  16. Y

yeni ekran kartını 2.el aldım ram 4 kaldı onuda 12-16 yapınca minecraft - Valorant ve küçük oyunlar oyniyabiliyorum 1725109914 bilgisayarcıdan fln bulmaya çalışıcam teşekkürler
  17. Y

sakin 1725108397 Yani ilana bakılarak alınır mı? ? 1725108745 Cevaplarına birazdan bakacağım
  18. Y

Hepsiburada'dan baktığım ilan biraz kafamı karıştırdı https://www.hepsiburada.com/kingston-valueram-8gb-1600mhz-ddr3-ram-kvr16n11-8-p-BD301526-yorumlari Sizce ?
Geri