Arama sonuçları: *

1. Abdulkadir23

Çözüldü✓ ❌ Saatlerdir uğraşıyorum windows yükleyemedim

flash belleği başka bilgisayara takıp technopat sitesinden bulduğum windows 11 home iso dosyasını indirdim daha sonra leptopa indirdiğim rufus programı ile iso dosyasini secip flash bellege aktardım işlem tamamlanınca masaüstü bilgisayarımı biostan ilk açılışta usb bellek ile açılsın diye seçtim...
  2. Abdulkadir23

Kurulum kısmına gelene kadar hepsini dediğiniz şekilde yaptım ama iso dosyasında sorun olabilir
  3. Abdulkadir23

Zaten Flashdaki iso dosyası bozuk sanırım
  4. Abdulkadir23

Yeni pc topladım ama bios ekranında kaldım saatlerdir uğraşıyorum olmuyor flash belleğe windows 10 iso dosyası kurdum pc ye taktım olmadı
  5. Abdulkadir23

Hazır Sistemim Geldi Fanlarıı Nasıl Çalıştırır, Windowsu Nasıl Etkinleştiririm

Şu an çalışır hale geldi sanırım temassızlık varmış fanlar ve rgb çalıştı 1690305472 Sırada windows var
  6. Abdulkadir23

Bu resimlere bakarmısın ben anlayamadım 1690304070 Bu kablolar nedir? Fanla ilgili olanlar hangileri
  7. Abdulkadir23

Fanlar çalışmıyor bios güncellemesi içinde sanırım flash belleğe dosyayı indirip bilgisayara takıp yapabilirim doğru mu?
  8. Abdulkadir23

Vatan bilgisayardan aldığım hazır sistem geldi ekran kartını taktık öncelikle işlemci ve ekran kartının fanları çalışıyor kasanın 4 adet fanı var hiçbiri çalışmıyor nasıl çalıştırabilirim 2. Sorum windows yüklü değil nasıl etkinleştirebilirim yani google falan nasıl girecem ben 😃 şimdden...
  9. Abdulkadir23

Çözüldü✓ 💶Vatan Bilgisayar kargo gecikti

Bugün ürünüm geldi ben evde değilim gönderirken montajını yapmışlar sadece ekran kartını takmamışlar ayrı kutuda geldi ram falan takılıymış ben takarım herhalde tam bilmiyorum ama nasıl takıldığını sorun olmaz umarım
  10. Abdulkadir23

Evet montaj istedim geçen cuma hazırlandı kargoya verilme bekleniyor ibaresi vardı şu anda aynı
  11. Abdulkadir23

Vatan bilgisayardan 9-10 gün önce Hazır sistem siparişi verdim kargo gönderimini hâlâ yapmadılar normal mi sizce
  12. Abdulkadir23

sistem yorumları gerçekten çok önemli

Bu fiyat pahalı diyorsunuz ama uygun fiyatlı hazır sistem önermiyosunuz 18 k bandında
  13. Abdulkadir23

AMD Sistem mi NVİDİA Sistem mi

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-sapphire-rx6700-gigabyte-a520m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html Ben bu sistemi aldım bazı yükseltmeler yaparak
  14. Abdulkadir23

Sistem almaya gidiyorum

Bende bu sistemi sipariş ettim daha yeni ama kasa psu kötü diyolar nedense umarım sorun yaşamayız ama ekran kartı iyiymiş yükseltme yaparak amd ryzen 5 5600 anakart msi ram dual kit ram 2*8 gb ssd crucial 1 TB okuma 3500 yazma 3000 mb toplam 18600 tl ye gelmiş oldu
  15. Abdulkadir23

Vatan Oem Hazır Si̇stem Öneri̇si̇?

Amd ryzen 5600 ile intel core i3 ü karşılaştırınca hangisi daha iyi
  16. Abdulkadir23

❓POWER BOOST VK-P15B Kasa nasıl hiç yorum bulamadım

POWER BOOST VK-P15B 600W 80 PLUS USB 3.0 MESH 4x120mm ARGB FAN ATX SİYAH KASA Hazır sistemde bu kasa seçiliydi sizce nasıl rx6700 ekran kartı ve amd ryzen 5600 işlemci
Geri