Arama sonuçları: *

1. G

Acer Nitro KG241Y P3 Gaming Monitör alınır mı?

sipariş ettim yarın gelicek denio tahmini olarak istersen geri deönüş yaparım mesajı tekrardan alıntılayıp öncede msı kullanıodum 170hz ıps panel bu va panel bakalım geri dönüş yaparım istersen
  2. G

Acer Nitro KG241Y P3 Gaming Monitör alınır mı?

[H3 id='acer+nitro+kg241y+p3+180hz+monitr+alnrm']acer nitro kg241y p3 180hz monitör alınır mı??[/H3] [H3...
  3. G

Mousemin dpi nını nasıl öğrenirim

selamlar hp marka eski bir pfis mousem var kablolu ben bunun dpi nı nasıl öğrenirim
  4. G

Barracuda x mi sense iem mi

Takanlara gibi bir düşüncem yok öneri için sağol satmaya değmez diosaniz satmiyim sadece kulak üstü artık rahat siz edio
  5. G

Barracuda x mi sense iem mi

Bende barracuda x var ikinci elde satip wraith sense iem pro almayı düşünüyorum sizce mantıklı mi satıp hem kulaklik hemde vxe r1 pro alabiliorum
  6. G

100-150 sayfa metin yazacak YAPAY ZEKA Önerisi

denicem
  7. G

olmadı be reis
  8. G

Selamlar sorum şu benim 100 sayfalık bir makale yazmam lazım ve bunun için yapay zeka arıyorum ücretli olabilir fark etmez ama kesin parasını verince bana 100-150 sayfa yazacak bir yapay zeka önrirmisiniz...
  9. G

Casper c370 kaça satılır?

https://www.casper.com.tr/laptop-bilgisayar/casper-nirvana-c370 laptop bu, yeni bir tablet almak için satacağım ram desteği olarak LPDDR4 olarak gözüküyor ama acaba serviste yükseltirler mi garantisi devam eiyor. sizce kaça satılmalı yada yükselirse yükselip kaça satılmalı bilgilendirirseni...
  10. G

Razer Opus x Bluetooth kulaklık Nasıl

1698085908 Yok hocam hyperx istemiyorum 1698085947 Ama Opus x Mercury edition hakkinda stoga gelir mi bulginiz var mı
  11. G

yeşil rengi nasıldır derken çok mu açık yeşildir çok dikkat çekermi gibisinden dedim 1697969138 ve beyaz renginin stoklara gelir mi bunun hakkında bir bilginiz var mı yoksa üretimden kalktımı
  12. G

Arkadaşlarlar razer Opus x almayı düşünüyorum fakat beyaz rengi stoklarda yok bir fikri olna varmı beyaz olmazsa yeşilini alcam ama yeşil rengi nasıldır teşekkürler.
  13. G

Gençer Gaming Sistem ne zaman gelir?

sağ ol
  14. G

anladım sağolun bende sitede yazan 10. işgünü geçtikten sonra tekrar arayacağım inşallah o zmana kadar gelir
  15. G

düzce deyim inşallah bu hafat iinde gelir
  16. G

yazdım zaten ama sürekli 7-10 iş gününde gelir diyorlar
  17. G

15.08.2023 tarihinde gençer gaming'den aldığım hazır sistemin bugün 7.iş günü hazırlanıyor yazıyor sizce ne zaman kargoya verilir...
  18. G

Çözüldü✓ Samsung odyssey g3 144Hz Alınır mi

Tmm sağ olun msı g2412 aldım
  19. G

Sağ olun msı optix g2412 modelini aldım ani bir karar ile indirimde yakalayınca
  20. G

önerebileceğin monitör varmı
Geri