Arama sonuçları: *

1. omer.dn

Samsung S9 FE Plus İçin Klavyeli Kılıf Tavsiyeleri

Huawei matepad 11.5 den samsung s9 fe plusa geçtim. Orijinal klavyeli kılıfı çok pahalı. Klavyeli kılıf da işimi görüyor. Hangi marka alınabilir uygun fiyata
  2. omer.dn

RTX 4050 45 W Alınır mı?

Pek oyun oynanmayacak ama bu parayı veriyorsak iyi tercih ederiz. 3050 95 wat mı daha mantıklı bu mu
  3. omer.dn

RTX 4050 45 W Alınır mı?

Arkadaşlar selam yeni bir laptop alacağım bütçem max 30k. Şöyle bir laptop buldum ama ekran kartı watt değeri 45. bu az mı sıkıntı olur mu bilgisi olanlar yardım edebilir mi teşekkür ederim. Bilgisayar tavsiyeleri alabilirim.
  4. omer.dn

Kablosuz Mouse Önerisi

Başka öneriniz varsa bakabilirim. Çok iyi bir şey aramıyorum günlük kullanım fazla oyun oynamıyorum
  5. omer.dn

Kablosuz Mouse Önerisi

Asus mw203 wireless mousem tıklayınca çalışmıyor iki üç tıklamayla anca çalışıyor. Tamir edemedim. Tamir bilenler tamir tavsiyesi de verebilir. Bundan dolayı yeni mouse alacağım. 600 TL'ye kadar mouse önerilerine açığım tercihen kablosuz ve sessiz kullanıyorum
  6. omer.dn

Pc Xbox güncelleme ekranında kalıyor.

Xbox kurmaya çalışırken hata veriyordu hatayı çözdüm şimdi bu ekranda kalıyor nasıl çözebilirim??
  7. omer.dn

Pc Xbox güncelleme ekranında kalıyor.

Xbox kurmaya çalışırken hata veriyordu hatayı çözdüm şimdi bu ekranda kalıyor nasıl çözebilirim??
  8. omer.dn

Üniversite İçin Laptop Tavsiyesi

Bence değmez yani ekran kartı farkı uçurum değil işlemci de güçlü olsun
  9. omer.dn

Üniversite İçin Laptop Tavsiyesi

Bence işlemciden kısmaya gerek yok diğer laptop da seni kurtarır o da güçlü.
  10. omer.dn

Laptoplarda Ekran Kart Gücü Pil Gücü İlişkisi

Hocam bu pcye bu fiyat çok gibi. Bende aynı sistem victus var ram 16gb rtx 3050 var 19 k ya aldım. 8 ram zaten kurtarmaz
  11. omer.dn

Askerliğimi bir kere erteledim 3 senelik ikinci kere erteleyebilir miyim?

Ben üniye gittiğimde otomatik tecil edilmişti ama senin durumda ne olur bilmiyorum
  12. omer.dn

Forza 4 var 5 alınır mı?

Denemek için alınabilir onun yanında bir kaç şey daha denenir vs
  13. omer.dn

Forza 4 var 5 alınır mı?

Alınır mı bilmem ama almak yerine 80 TL'ye xbox gamepass alır orda denersiniz.
  14. omer.dn

Hangi laptop daha iyi

Daha bilgili arkadaşlar varsa onlar bilir. ben 3050 kullanıyorum 4 gb sorun yaşamadım
  15. omer.dn

Steamde offline oyun oynama

ben giriyorum kaydediyor ama yine de oyunun içinde kaydet seçeneği varsa işini garantiye alırsın
  16. omer.dn

HP Victus mu , Asus Tuf a15 mi ?

Bir de şöyle bir şey var konusunu da açmıştım. Şarzdan çıkarınca oyunların çoğu kasıyor. Laptop olduğu için diye düşündüm ama tam biilmiyorum. Her oyunu şarzda oynuyorum
  17. omer.dn

Kullanımda bi sıkıntı olmuyor evet 1692041769 Bir kere gow 4 te bütün ayarlar ultra iken kasma yaşadı oyunda bi süre daha önce olmamıştı anlamadım ama 3050 4gb olduğundan dolayı olabilir bi tık düşürüp devam ettim çoğu şey hala ultra yani
  18. omer.dn

HP Victus 16-e0046nt Amd R5 5600h 16gb 512gb Ssd Rtx3050 4gb Fdos 16.1" Fhd 144hz 54s67ea 54S67EA Model bu. Ben fazla ısınma sorunu yaşamadım. Normal kullanımda zaten az ısınıyor havalar da çok sıcak normal karşılıyorum. Oyun oynarken fanla oynuyorum fansız da oynadım klimalı odada yine fazla...
  19. omer.dn

Evet ben genelde oyun oynadığım için hep full ayarlarda ondan hızlı gidiyordur. Okul zamanlarında bakacağım
Geri