Arama sonuçları: *

1. F

FC 26 UT Kadro Geliştirme Önerisi

hocam ınstadan yazdım 1766945348 harbı ya bı duzenı oturdamadım
  2. F

hocam surası satılırsa 250k cıvarı coın olucak 2 orta saha ve sag kanat almak lazım
  3. F

Hocam doğrusu iyi karttır diye aldım sevdiğimden değil :D 1766922567 wlde 3 macım kaldı onlarıda oynayıp satılabilenleri satıyorum hocam 1766922600 yamal kross bellınghamı satıcaö
  4. F

hocam kadronun son hali bu rejınders yerine son paramla bellıngham aldım suan coın yok ama bellınghamda krossda 70-80k cıvarı pıyasada ıkısıde satılabılır.
  5. F

hocam hepsine okeyımde krossu satıp foudy ve pınayı kesmek pek ıyı olmaz sanırım hatta krosa da tamam ama pına oynar sanki.yamal hayranı değılım onuda değişebiliriz
  6. F

hocam 442 olmak zorunda değil önerdiğiniz bir diziliş var mı?Suan 30k coın var sadece.
  7. F

Arkadaşlar kadrom şu anlık böyle. Div 6 dayım. Önerdiğiniz oyuncular var mı? Sizce courtoıs mı Donnarumma mı Donnarumma satılabılır ona gore satacagım. Ayrıyeten ilk11'deki çoğu oyuncuda satılabilir(pina, rejınders, kros, yamal, Van dıjk)
  8. F

Fc 26 UT Kadrom Nasıl ?

yedeklerden falan ilk 11e atmamı önerdiğiniz biri var mı şuan coin çok az yeni birini alamıyorum
  9. F

Fc 26 UT Kadrom Nasıl ?

Arkadaşlar kadrom böyle. Sizce nasıl? Tavsiyeleriniz nelerdir?
  10. F

Öneri MSI Maestro 300 vs SteelSeries Arctis Nova 1

Kulaklıık alacağım bütçem 2.5k cıvarı bu ıkısını buldum hangısını onerırsınız. [H3...
  11. F

Öneri Oyun önerisi lazım!!

Arkadaşlar daha önce. TLOU1-2, Uncharted4, Cyberpunk 2044 Marvel Spider-Man, Batman Arkham Knight, Batman Origin ve asylum. BF1-5(hikayeleri) AC Origins ve Odyssey. Raft, Forest 1-2 Stranded Deep gibi oyunları %100 bitirdim Şu anda Dying Light 2 ve RDR2'yi aktif olarak oynuyorum ama bunlarda...
  12. F

İşlemci sıcaklığımı nasıl doğru öğrenebilirim

Arkadaşlar normalde AMD Software Adrenalin Edition'dan işlemci sıcaklığıma bakıyordum son güncellemeden sonra orada işlemci sıcaklığımı göremiyorum. Bunun için AMD Ryzen Master diye bir uygulama indirdim. Fan ayarlarımı Armoury Crate'den yapıyorum fakat Armoury Crate ve Ryzen Master'in...
  13. F

EA FC 25 fut kadro geliştirmek için ne yapılmalı?

hocam zaten full rivals oynuıyorum ama wl dediğiniz sey hakkında hic bir bilgim yok onun için 0dan kadro mu kurmam lazım zahmet olmazsa biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz
  14. F

hocam inanmayacaksınız belki ama 2 gün daha oynayarak kurus yatırmadım kadrom bu sekılde
  15. F

oynadım paket açtım hocam nasil kanıtlayabilirim sana
  16. F

hocam hiç para yatırmadım oyuna
  17. F

Arkadaşlar UT oynuyorum yaklaşık 40 saatim falan oldu kadrom bu şekilde sadece orkunu marketten aldım diğerlerini paketlerden çıkardım devamlı Rivals oynuyorum param 15k olur olmaz drafta giriyorum genelde ilk maçtan yeniliyorum Max 2 Win aldım kadromu geliştirmek için ne yapmalıyım para olur...
  18. F

Discord hesabıma erişemiyorum

Şu an bilgisayarımda kullandığım Discord'un şifresini unuttum şifreyi sıfırladığımda kod gönderilen maili kapatmıştım artık kullanmıyorum. Discord hesabımın bağlı olduğu maili değiştirmeye çalışınca da aynı şekilde kod gönderiyor ama o maile hiçbir şekilde erişemiyorum. Var mıdır bir çözümü...
  19. F

Öneri Günlük kullanım için kulaklık önerisi

1000-1500 TL civarında bütçem var günlük kullanım için Bluetooth kulaklık alacağım kulak içi veya kulak üstü şu anlık fark etmez uzun süreli pil ömrü olsun ve F/P bir ürün olsun uzun süre kullanmak istiyorum önerileriniz nelerdir?
  20. F

Yardım Microsoft Flight Simulator indirme ekranında takılı kaldı

Yaklaşık 1 saattir bu ekranda takılı kaldı ne yapmalıyım.
Geri