Arama sonuçları: *

1. A

Arkadasim için hazır sistem

Arkadaşlar bi arkadaşım ilk kez bilgisayar alıcak 40 bin tl limiti var.Fare , mouse ,klavye,kulaklık, monitörü yok.Hazır bir sistem olucak ben amd ekran kartı kullanıyorum ve memnunum ama ilk zamanlar yazılım hataları ile karşılaşmıştım.Arkadaşım için nvidia ekran kartı olan güzel bi sistem...
  2. A

beyler sizden de aldigim tavsiyeler üzerine bu sistemi aldm dşncelerinizi söylyn

monitor elimde gayet memnunum neden kötü dedin anlamdm sistemde iyi 2 k da herseyi cok rahat oynuyorum
  3. A

neden mavi ekran verir

peki ilk fotoğraftakidemi ramden kaynaklidir çünkü o ssd kargodayken sata ssd ile 1,5 hafta oynadm bi sorun yaratmadi ama ayni ssd yi sök.tak.yapinca 1 fotodaki gibi oldu
  4. A

neden mavi ekran verir

beyler hazır sistem aldm ve ertesi gün su hatayi vermeye basladi bilgisayarciya götürdüm yeni bir sata ssd takti ve pc calisti ardından bu bozuk m2 ssd garantiye yolladim elime ulasti ve gecici kullandigim calisan ssd soktum ardindan windows kurmaya calistim 0 ssd ye ve bu hatayı verdi kurulum...
  5. A

yurt içi kargo kargolamaya yardım eder mi?

gaming gen tr den aldıgım sistem sürekli mavi ekran veriyor ssd değişti durum degişmedi müsteri hizmetleri bize gönderin bakalım dedi sorun şu bende kargolama içn gerekli ekipman yok yurt içi kargo şubesi bana ücret karşiliginda yardimci olurmu
  6. A

Ssd bozuldu galiba bilgisi olan yardim etsin Acil

beyler benim ssd sağlamdı bi sök tak yaptim gitti.Yanlis mi taktim takarken neresi bozuldu onuda anlamadm sizce tamir olurmu ve nasil takarak bozdum
  7. A

ana karta fazladan m2 ssd nasil takilir

öyle değil benim 1tb ssd bozuktu bende 256 gb lik aldim 1 tb windows yokmus 256 gb geri taktim calismiyor yanlismi taktim takarken bozdum mu acaba
  8. A

reis bu m2 ssd taktim vindows duzgun calistirilamiyor dedi
  9. A

256 gb ziyan olmasin diye
  10. A

beyler hazir sistem aldim ve ana kartta bir adet m2 ssd girisi var sistem elime gecince m2 ssd bozuk cikti degisimdeyken 256 gb lik bi tane aldm acaba bunu pc bi donusturucu ile fln kurabilirmiyim ana kart modelinide yazarim isteyene
  11. A

int hizim 12 mb adls bölgeme yakin zamanda vdls geldi

reis bzm evin int o kutudan vermeye basladilar gogle haritalara ve sisteme islememisler
  12. A

50 diyor ikiside ama şebeke kutusunun yerini int güncellememisler
  13. A

beyler dediğim gibi yakin zanda vdls altyapisi geldi bögemde mevcut size sorum ise şu bendeki adls baglanti yerine vdls 35 mp internet alsam pingim çözülürmü çünkü evdeki int 10 mb ancak oluyor ve int birkac kisi kullaninca hic kalmiyor int altyapi sorgulattim ve 280 metre diyor şebeke ye...
  14. A

kendi kendine dolan ssd

sorunu buldm da simdi yeni bir sorunum var bf1 pc de var ea storda gozukmuyor
  15. A

kendi kendine dolan ssd

reis yer kaplayan dosyayi buldm da oyun inmis ama ben oyniyamiyorum
  16. A

kendi kendine dolan ssd

beyler benim ssd 256 gb kendi kendine doldu cs valorant lol var hafiza dolu nedeni nedir sizce 256 gb dolmamasi lzm yardim edin
  17. A

cs ne kadar internet yer

yok 3 macta max 400 mb yedi
  18. A

cs ne kadar internet yer

denedim ve onayladm 👍 ping sabit kaliyor
  19. A

cs ne kadar internet yer

ca var ping genel olarak 80 90 oynuyorm ama öyle anlar geliyorki 1800 fln cikiyir mobil veri ile oynamk istesem ne kdr int yer
  20. A

Hangisinde ping daha fazla olur

telefonu wifi adaptöru olarak kullaniyorum bence düz wifi adaptörü alsam pingim daha azalir
Geri