Arama sonuçları: *

1. T

Windows kurulu olduğu ssd'yi çıkarıp diğer ssd'ye Windows Kurabilir miyiz?

Merhabalar. dün yeni bir m2 ssd aldım ve bilgisayara bunu taktım ama ne yaparsam yapıyım işletim sistemini bu yeni aldığım m2 ssd'ye geçiremedim. Bunun çözümü olarak işletim sisteminin kurulu olduğu eski m2 ssd'yi yerinden çıkarıp yeni takmış olduğum ssd'ye Windows sıfırdan kurabilir miyim? ve...
  2. T

Yeni aldığım M.2 SSD'ye eski diskimdeki işletim sistemini nasıl geçirebilirim?

Süper o halde. Dediğiniz gibiyse işimi halledebilirim o zaman.
  3. T

Baktım ama yeni diskim Bios'da gözükmüyor. Temiz kurulumla geçirmeyi deniyecem, lakin 8gb usb bellek yeterli midir bunun için?
  4. T

Temiz kurulum dediğiniz şey tam olarak nasıl oluyor?
  5. T

Merhabalar, daha bugün kurduğum m2 ssd'yi ne yaparsam yapıyım bir türlü işetim sistemine geçiremedim. Windows hala eski diskte yer alıyor. Bana bunun için önerebileceğiniz bir çözüm yolu var mı?
  6. T

2tb'lık disk ikiye ayrıldı ve birleştirilmiyor

İki saatten fazladır interneti tarayıp bulamadığım bu karın ağrısını iki satırla söküp attınız😁 Harbi büyük adamsınız ne diyim, çok ama çok çok teşekkür ederim💕💕 1689436329 Onuda denemiştim olmadı hocam. Hakan Abi sayesinde halledebildim sağ olsun.
  7. T

2tb'lık disk ikiye ayrıldı ve birleştirilmiyor

Merhabalar, şimdiki işletim sisteminin içerisinde yüklü olan ssd'yi yeni aldığım ssd'ye taşırken bios'da takılı kaldı bilgisayar ve bir saat uğraşıp fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra bios'u bu sefer 2tb olan disk ikiye ayrıldı. Ne yaparsam yapıyım disk geri birleştirilmiyor. Birimi sil...
  8. T

Ev sahibi satmak için bizi çıkartıyor

Bir bok yapamazlar. Mahkemelik olursun ev sahibiyle sadece.
  9. T

980 Pro 2tb modeli Disk Yönetiminde "Ayrılmamış" Bölümde 1863 GB gözüküyor

Bu konuyu yeniden açtım. Sizinkisi diğer konuda duruyo hala.
  10. T

Yeni Aldığım 2TB 980 Pro 1863 GB Gözüküyor

Dediğiniz şey cihazı sistemden kaldır mı demek?
  11. T

980 Pro 2tb modeli Disk Yönetiminde "Ayrılmamış" Bölümde 1863 GB gözüküyor

Az önce bu konuyu sanırım eksik açtım. İnsanlar "Windows'un kapladığı alandan kaynaklı olduğu için 137 GB alan eksiktir" dedi. Durum şu ki bırak Windows kurmayı daha sistem görmüyor Ssd'yi Buna rağmen 980 Pro 1863 GB gözüküyor.
  12. T

Arkadaşlar disk daha ayrılmamış olarak dist yönetiminde gözüküyor. Windows yükklü değil.
  13. T

Lütfen yorum olsun diye yorumda bulunmayın. Benim derdim 137 GB kayıp olması. Siz "iade edilecek bir durum yoktur" demek yerine bunun sebebini söylemeniz gerekiyor veya bir fikriniz yoksa boşa yorum yapmayın Yok disk şu an ayrılmamaış daha. Sistemde bile gözükmüyor Disk Yönetimde bu verileri gördüm
  14. T

137 GB bir alanı kapsıyor mu yani bu durum?
  15. T

Merhaba, sorum başlıktaki gibidir. Bunun nedeni nedir tam olarak? Ona göre iade işlemi başlatıcam.
  16. T

Elimdeki aynı markadan iki aynı model ssd birbirlerinden çok farklı görünüyor

Merhaba, başlıkta da belirttiğim üzere bu resimdeki olan aynı model iki SSD neden birbirlerinden çok farklı görünüyor?
Geri