Arama sonuçları: *

1. S

Öneri 2k 27'' monitor onerisi

Merhaba arkadaslar. Hali hazirda oyun icin kullandigim 2k 27'' iyi sayilabilecek bir monitorum mevcut. Bunun yanina birseyler izlemelik yada productivity work de isimi kolaylastirabilecek bir monitor arayisi icindeyim. Yenileme hizi, hz si, renk i felan bu yuzden onemli degil, hatta bu tur...
  2. S

RTX 4090 SİSTEM TOPLAMA

Ben yakin zamanda PC toplama isimi tamamladim ve tercihimi 14700k olarak yaptim. Suan icin 2k max ayalarlarda oydadigim oyunlarda islemcim maximum 64 dereceyi gordu. Sogutma icin lianli galahad II 360 kullaniyorum ve kontak frame i aldim. benchmark zimbirtisinda(cinebench23 de) da throttle...
  3. S

RTX 4090 SİSTEM TOPLAMA

14900k daha yüksek sıcaklığa çıkıyor ama throttle yaşama konusunda 2 si de aynı soğutucu ile aynı şekilde sorun yaşar/yaşamaz. 7950x3D'nin daha düşük sıcaklıkta olmasının genele bir faydası olacaktır sadece. sonuçta bu sıcaklık sistemin geneline de bir miktar etki edicektir.
  4. S

RTX 4090 SİSTEM TOPLAMA

Ama thermal throttle limitleri de farklı değil mi bu iki işlemcinin, amd throttle a 90 da girerken intel 100 de giriyor diye yazıyorlar.
  5. S

SIFIRDAN PC TOPLAMADAN ÖNCE

Anakart fazla gibi o sistem için b serisi seçmek daha yararlı olabilir, ama daha iyi bilen arkadaşlar yönlendirecektir umarım.
  6. S

Uzun Vade De Parça Parça PC Toplama

Benim de böyle bir hayalim var. İlk monitör alarak başladım kendime 1 tane. 2. yi de önümüzdeki ay almayı planlıyorum. Ekim gibi 14. nesil işlemciler gelicek muhtemelen intel oradan devam etmeyi planlıyorum. Paranın daha fazla değer kaybetmemesi gibi bir hayalim var. olan paramı da vade veya fon...
Geri