Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Siyah 9999₺

Telefon sizin zaten ölüydü, 79 şarjla tamamen ölmüş. Telefon genel anlamda güzel, taksit olması zaten ayrı güzel. 10k ya geçilir ama iPhone'den sonra sizi tatmin etmeyebilir. 1766336106 Fotoğraf makinesi de alınabilir. Telefon şart değil bence eğer ucuz arıyorsanız. İşinizi daha iyi görür. 4K...
  2. T

Babanız için en iyi telefon budur. Hem bilindik marka sayılabilecek, hem de işlemcisi güçlü, kamerası da iyi sayılabilecek, f/p bir telefon. Oyun dışında (oyunlarda da orta ayarları görebilen) alınabilecek en iyi telefondur 10k ya.
  3. T

🔥S25 FE 256 GB Son 6 ayın en düşük fiyatı

Şahsen düşse bile Max 30k görür S25 FE, zaten şu an bile son 6 ayın en düşüğü yani yılbaşından sonra indirim geleceğini sanmam. 32 ye bile alınsa, almayanların pişman olacağına eminim. Hiç olmadı şimdi alın, telefonuN kutusunu açmadan 14 gün iade süresi oluyor. Telefon yılbaşına kadar fiyatı...
  4. T

Yani 32 k ya S25 FE almak şu an için çok iyi. Yavaşlar, bozulur, güncelleme almaz vs. dertlerinizi en az 5 yıl ortadan kaldırır. 20k ya telefon alırsın ama 3-4 yılda yavaşlar mı bilemem veya daha sonra ben en iyisini alayım diyebilirsiniz. S25 FE alırsanız hem sıkıntı olmaz, hem de verdiğiniz...
  5. T

Şahsen eskisi kadar telefonlarla ilgilenmiyorum. Ama hala daha bildiğim Honor 400 var. Kamerası ve işlemcisi olsun güzel deniyor. Başka da Samsung alanında a36 ve a56 var. Özellikle a56 kamerası iyi deniyor. Honor 400 hepsini tokatlar gerçi de. 20-30k arasına da şu an yani bugün için 31-32...
  6. T

Yani Honor magic 7 veya 8 pro, kamera konusunda daha iyi. S25 ultra da sanırım kumlanma denen bir sorun vardı. Hala devam ediyor mu bilmiyorum. S24 ultra güzeldir. S26 ultra çıkarsa bile 90-100 k çıkar. Siz bilirsiniz. 1766316917 S25 fe alınabilecek belki en iyi telefondur. 5 yıldan aşağı...
  7. T

Doğrudur hocam. Ben son 6 ayın en düşüğü diye paylaştım. Yine de son 6 ayın en düşüğü oluyor.
  8. T

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s25-fe-fiyati,798379492.html Konusu açıldı mı bilmiyorum. Açıldıysa kusura bakmayın. İdefix satıcılı olanda Akakçe'ye özel 1000 TL kuponu ile 30.996 TL oluyor. Resimlere bakabilirsiniz. Son 6 ayın en düşük fiyatı. Satıcı Ayaz İletişim...
  9. T

Hepsiburada da Hepsiburada satıcılı yeşil rengi 9549 TL. Ama taksit yok. Amazonda 9 a varan taksit var ama 450 TL daha pahalı. 1766315695 Yine de CMF ile Nothing aynı özelliklere sahip değil. Başlığı arkadaşın değişmesi daha iyi. NFC yok CMF de. Başlığı CMF Phone 1 olarak değişir misin?
  10. T

❌İndirim Bitti! Nothing CMF Phone 1 - 10.499 TL - 🔥Peşin fiyatına 6 ay taksit🔥

Konusu açılmıştı hala daha aktif konusu. Taksit olayını bilmiyorum ama taksitle önceden alanların iptal olmadı diye görmüştüm. KuveytTürk 9 gerisi 6 taksit alınabilir. Realme 12+ eğer 10k ya düşmezse bu en f/p telefon. CMF olmayan Nothing phone 1 i de bekleyebilirsiniz. Muhtemelen yıl bitmeden...
  11. T

🔥İndirim 🔥Honor magic 8 lite satışta 21999 TL + kulaklık hediyesi

Konuda da dediğim gibi. Asla ve kat'â yatırım tavsiyesi değildir. Yeni çıktığı için genelde lansman fiyatları ucuz oluyor, sadece kulaklık hediyesi bile sıcak fırsat oluyor. Kimse de paylaşmayınca paylaşmak istedim. Doğrudur. YTD diye belirtiyorum.
  12. T

🔥İndirim Tüm Kıyafetlerde 800tl ye 200tl indirim varmış

Benim de dikkatimi çekti. Arkadaşımız yaşça küçük sanırım ve sıkıntı yaşamamak adına başka kanallardan gördüğü indirimleri burada paylaştığını yazmış. En azından ben öyle düşünüyorum. Kısaca YTD demenin farklı yazılmış hali. Varmış, gibiymiş, ben öyle görmüştüm vs.
  13. T

🔥İndirim 🔥Honor magic 8 lite satışta 21999 TL + kulaklık hediyesi

Yazı alıntıdır. Asla Yatırım tavsiyesi değildir. Araştırmadan almayın. Sepette 4000 TL'lik kuponu aktif edin. Snapdragon 6 Gen 4 CPU, 7500 mAh batarya, 6000 nit OLED ekran ve 66W hızlı şarj desteği ile geliyor. Kağıt üstünde fiyat performans açısından çok iyi bir cihaz. Yanında sadece lansmana...
  14. T

S25 FE 256/8 32.999 TL

Rüyalarda güzeldi, gerçek olabilseydi. 1765531737 En iyisi o dur. Pişman etmez. Ama x7 pro yurt dışı telefonlarda sanırım sorun oluyor. Ve merkezde (köy, kırsal dışında) yaşıyorsan ben sorun olacağını sanmıyorum. Hatta sanırım poco X3 proda da bu sorun vardı. Yine de Honor 400 her anlamda...
  15. T

IPhone önerisi 50000TL'Ye.

50 bin TL ye Honor magic sanırım 7 pro veya 8 pro alırsan asla pişman etmez. Kamerası iphoneden iyi deniyor skorlarda. Şahsen kafam rahat olsun derseniz detaylı araştırıp Samsung s24 - s25 serileri tavsiyemdir illa iPhone denecekse, iPhone 15 veya iPhone 17 veyahut iPhone 16e şu ana kadar...
  16. T

Çaykur Tiryaki Çay 3 kg 718₺

İndirim birazcık da olsa var. Cashback falan yapılırsa indirim bir hayli olabiliyor. Ayrıca indirimi beğenmeyen arkadaşlar madem insanlara yardımcı olmak gibi bir gayeleri var, herşeyi onlar biliyorsa o zaman yorum atmaz, emoji atarsa konu kirliliği ve zaman kaybı olmaz. Konuyu açana teşekkürler...
  17. T

Algida 10000 puan Bedava, Trendyol yemek 400/250 kodu

yok hocam ben tanımıyorum onu, denk geldi yazdım. bu arada teşekkür etmişsiniz, afiyet olsun.
  18. T

Algida 10000 puan Bedava, Trendyol yemek 400/250 kodu

Ormanın kralı aslan, Forumun kralı Phanter👑
Geri