Arama sonuçları: *

1. L

Usta birliği için telefon

Hocam ben Türkiye ici yani normal alışveriş sitelerden alınanı bahsediyorum. Kaçak konusunu bilemem onu da bulunduğunuz yerdeki telefonculara sorun.
  2. L

Usta birliği için telefon

Hocam Xiaomi’nin tuşlu ama her şeyi açan telefonu vardı fiyatı da Max 1000-1500 arasıydı. İnternete aratırsanız bulabilirsiniz. YouTube bakarsanız hızlı şekilde bulursunuz.
  3. L

Çözüldü✓ HDMI 1 No Signal hatası

Biliyorum hocam. Ben duz kablo aldım. Bir ucu mini dp diğer ucu hdmi. Aparata takmıyorum yani. Yorumlarınız için teşekkürler. HDMI kablosu aldıktan sonra Tekrar konuyu açabilirim eğer sorunum düzelmezse. O zaman da yardımcı olursanız müteşekkir olurum. <3 @Bukr3j @overkill
  4. L

Hocam en iyisi hdmı alalim direkt çünkü uğraşmaya değmez. HDMI aldıktan sonra da sorun varsa o zaman bu konuyu kapatıp yeni açarım.
  5. L

Ben onu aldım zaten hocam. Mini dp to HDMI. Ondan sordum iki hdmı uclu
  6. L

HDMI to HDMI değil mi yani iki ucu da HDMI
  7. L

Hocam sorun düzelir mi sizce? Değiştirme şansımız var
  8. L

Mini dp portu laptopta var monitörde yok hocam. HDMI laptopta var ama kablosu yok.
  9. L

Çözüm mini dp kablosunu iade edip normal HDMI kablosuyla bağladım düzeldi. Yorum atanlara teşekkürler. Konu kapanabilir.
  10. L

Vodofone geçtim bilmedigim yerlerden sms kodu geliyor

Birisi numaraniz ile işlem yapmaya çalışıyor (kayıt olma vs.) veya sms bombasi atıyor. Yani önemsiz. Direkt engelleyin sorun çıkmaz.
  11. L

Bet sitesi smsleri alıyorum

E devletten mesaj engelleme olayı vardı ismini bilmiyorum. YouTube yazarsanız bakabilirsiniz.
  12. L

GEÇİŞE ÖZEL TARİFE ÖNERİSİ

@veppi Yukarıda yazanları oku
  13. L

Telesekreteri numaraya nasıl atarız

Operatorunuzun online işlemler uygulamaları veya müşteri hizmetlerine bakın. Başka bulamazsınız. Sim kart veya normal telefon ayarlarını kurcalaMAyın sonra sıkıntı olabilir.
  14. L

Vodafone Yanımda Premium ilk ay 4.90 ve 100+100 TL kod+ hediye çeki

Ben bugün aldım aynı saniyede kod alıp cüzdanıma gecti 1727805327 Bu arada Vodafone yillardir kullanırım, inanmazsınız toplasan 5-10 kere çekmediğini gormemisimdir. Kimi görsem çekmedi diyor ama Turkcell in çekmediği yerde bile Vodafone benim çekiyordu 1 diş de olsa. Kırsal yerlerde de eskisi...
  15. L

Hocam tobi'ye sorun veya geçebileceğiniz tarifeler kısmında olması lazım. Geç. tar. kısmında cayma bedeli olmadan geçiş yapabiliyorsun. Hiç olmadı internetten tarifeye bak.
  16. L

❌İndirim Bitti! 🔥 Keramika Ürünlerinde Güzel Fırsatlar!!!

Bardağını A101'den aldım gerçekten öyle çatlamış gibi duruyor.
  17. L

Aynen hocam. 1727776064 Denediniz mi bilmiyorum ama bence Olabilir cunku 100 tl yi pay cüzdana yatırıyor yani faturaya yansıtmıyor. Cüzdanda istediğin yerde kullan veya nakit çekebilirsin. Siz denediyseniz faturasızda ve olmuyorsa onu bilemem.
  18. L

Merhaba. Kendim VF faturalıyım. Faturasızda da oluyor sanırım. Şart göremedim. Sanırım sene başından beri Yanımda Premium var. Bende bugün satın aldım ve ilk ay 4.90. Her ay 10 GB Garanti çark var. Geri kalan aylar sanırım 35 TL. Premium avantajlarını ekte bıraktım. Bilmeyenler için faturanızı...
  19. L

Yardım Hyundai İ20 vs VW Polo

Bende 850 civarı hala biriktiriyorum. Sizce MG MG3 veya Leapmotor T03 yani elektrikli mantıklı mı? geleceğin arabaları artık elektrikli ve az para gidiyor. Şimdi almasak bile 10 sene sonra muhakkak herkes alacak. Yoksa benzin, dizel vs mi almalıyım? 850-900 BİNE ALINACAK EN İYİ ARAÇ NEDİR?
  20. L

MAX : 45000 TL BÜTÇELİ LAPTOP ÖNERİSİ

Adam 45 demiş siz 59 atmışsınız. Ayrıca niye diğerlerinden uzak duruyor? Hp Victus 40 bin altında zirvededir ve Asus Tuf (hele ki rog serisi) gayette iyi. Acer'i bilmediğimden savunmayacağım. Konuya gelirsek öneride bulunamam çünkü bayadır takip etmiyorum. Arkadaşlar yardımcı olur umarım.
Top Bottom