Arama sonuçları: *

1. T

S25 FE 256/8 32.999 TL

Rüyalarda güzeldi, gerçek olabilseydi. 1765531737 En iyisi o dur. Pişman etmez. Ama x7 pro yurt dışı telefonlarda sanırım sorun oluyor. Ve merkezde (köy, kırsal dışında) yaşıyorsan ben sorun olacağını sanmıyorum. Hatta sanırım poco X3 proda da bu sorun vardı. Yine de Honor 400 her anlamda...
  2. T

IPhone önerisi 50000TL'Ye.

50 bin TL ye Honor magic sanırım 7 pro veya 8 pro alırsan asla pişman etmez. Kamerası iphoneden iyi deniyor skorlarda. Şahsen kafam rahat olsun derseniz detaylı araştırıp Samsung s24 - s25 serileri tavsiyemdir illa iPhone denecekse, iPhone 15 veya iPhone 17 veyahut iPhone 16e şu ana kadar...
  3. T

Çaykur Tiryaki Çay 3 kg 718₺

İndirim birazcık da olsa var. Cashback falan yapılırsa indirim bir hayli olabiliyor. Ayrıca indirimi beğenmeyen arkadaşlar madem insanlara yardımcı olmak gibi bir gayeleri var, herşeyi onlar biliyorsa o zaman yorum atmaz, emoji atarsa konu kirliliği ve zaman kaybı olmaz. Konuyu açana teşekkürler...
  4. T

Algida 10000 puan Bedava, Trendyol yemek 400/250 kodu

yok hocam ben tanımıyorum onu, denk geldi yazdım. bu arada teşekkür etmişsiniz, afiyet olsun.
  5. T

Ormanın kralı aslan, Forumun kralı Phanter👑
  6. T

❌İndirim Bitti! Realme 12 + almak isteyen varsa 9999 TL oldu

Yıl sonu düşecek diye tahmin ediyorum. Genelde öyle oluyor. Stok bitiriyorlar. Az da olsa (5-10) stok gelecek bence. Lütfen rica ve istirham ediyorum. Bu telefon indirime düşerse lütfen etiket veya mesaj atın. Karşılığını bir şekilde veririm.
  7. T

🔥İndirim Citizen Tsuyo Saatlerde İndirim

Saatlerin MODLU (daha güzel hali) APK sürümü gelir mi hocam?
  8. T

Babayla zor yarışırlar?
  9. T

Algida ile Kazan uygulamasında giriş yaptıktan sonra anasayfada ilk sırada 10000 puan hediye veriyor. Çıkan kodu sol altta kırmızı kod gir kısmına yazın. Cüzdana hemen düşüyor. Cuzdandan kullanabilirsiniz. Onun dışında SADECE ALGİDALI MENÜLER VE TRENDYOL GO (yemek) uygulamasında 400/250 TL...
  10. T

❌İndirim Bitti! AVVA Erkek Siyah Konc Spor Bot 467TL

Sende bizdensin kardeşim, indirim görünce dayanamayan kişilerden. Zaten ucuz 500 TL ye LCW de bile yok hatta normal spor ayakkabı bile yok. Hiç olmadı al birine doğum günü hediyesi ver. 1765351969 Bende 600 gözüküyor hepsi
  11. T

❌İndirim Bitti! AVVA Erkek Siyah Konc Spor Bot 467TL

İndirim bitti diye konuyu işaretler misiniz? Çekemedim ama teşekkürler yine de.
  12. T

Migros mini anketi doldur 50 MigrosPara hediye

2026 yılı Migros için Esneklik ile alakalıydı. Yani memnuniyet anketiydi ama esneklik kelimesi hep geçiyordu. Soruları hatırlamıyorum hızlıca rastgele yaptım.
  13. T

Evet money uygulaması yani migros money kısmında Konuya da yazdım zaten. Uygulama içinde var mı BİLMİYORUM. Belki vardır diye bir karıştırmanız gerekiyor. Bana bildirimle geldi. Yorumlarda bazı kişiler yapabilmiş.
  14. T

Dediğim gibi bilmiyorum. Ama internette konu başlığını aratmak veya uygulamayı karıştırmak hatta başka telefonlarınız varsa oradan kontrol etmekte fayda var. 1 dakika sürmez.
  15. T

Bildirim geldi üstüne bastım. Migros money ve money cüzdan çıktı. Migros money olana bastım. Migros ile ilgili 7-8 sorudan oluşan 1 anket doldurdum ve 50 MigrosPara yüklenecek yazdı. Bildirimlere bakın veya bildirim gelmeyenler migros money uygulamasını karıştırın belki bulabilirsiniz. Not...
  16. T

🔥İndirim 🔥Chippin 500/250 Trendyol Market kodu🔥

2 Aralık başlangıç tarihli bu yani yeni, ben öncekini de almıştım. Ben tekrar alabildim.
  17. T

🔥İndirim 🔥Chippin 500/250 Trendyol Market kodu🔥

İsmin neden yanlış? Cra. Değil CraL OLACAKTI 🔥 Teşekkürler.
  18. T

❌İndirim Bitti! 9999 TL Realme 12+ 5G 8GB 256GB

10 bin civarına ( özellikle Nothing, CMF veya Realme) düşerse lütfen haber edin, etiket veya mesaj atarsanız minnettar olurum.
Geri