Arama sonuçları: *

1. A

Steelseries arctis nova 1'imi yoksa hyperx cloud core 7.1'imi öneririrsiniz ?

Başlıkta belirttiğim gibi hangi kulaklığı almalıyım kararsız kaldım siz olsanız hangisini neden öbürüne kıyasla tercih edersiniz ?
  2. A

Yardım 500-700 Bandında f/p kulaklık önerisi

Gamepower raijin öneririm bizim internet kafede neredeyse 2 yıl kadar kullandım fiyatına göre iyidir 740 tl
  3. A

Steelseries arctis nova 1p kulaklık pc'de 360 derece uzamsal ses çalışıyormu ?

Steelseries arctis nova 1p pc de 360 derece uzamsal ses ile calışırmı sormamın nedeni ise normal 1 var p'si bide x'i var p ps için x xbox için bildigim kadarı ile ama çalışırmı işte uzamsal ses pc de 1p versiyonda ?
  4. A

Çözüldü✓ 2. Elden baktığım rx 580 8 gb ekran kartının durumu nasıl ?

Allah allah hep armor modelinde isinma sorunu var diye denk geliyomda ben hemen isiniyo almayin bosta dururken 50 derecede belki bana oyle denk geliyodur bilemiyom neyse zaten 1 yıl kadar kullancam karti universiteye gectigimde sistemi komple yeniliccem 1800 falan var normal model onlardan...
  5. A

1689526696 Hocam en bilinmeyen marka bile 3 k dan basliyo bide benimki rog strix serisinden normalde 1700 - arasinda satiliyo 2 fanlı diger modeller 1689527050 Evet normal 2 fanlılarda zaten 1700-1800 arasi satiliyor ama buda rog strix modeli sogutması harika olan bi seri bu karti bile 13.30...
  6. A

2. Elden baktığım rx 580 8 gb ekran kartının durumu nasıl, alınır mı? ve sizce enfazla kaç tl eder ?
Geri