Arama sonuçları: *

1. P

Çözüldü✓ WRAİTH SPİRİT OF AİM VE AİM PRO FARKI

Başlıktada yazdığı gibi bu [H3 id='Wraith+Spirit+of+Aim+Pro+ve+Wraith+Spirit+of+Aim+fark+nedir+aklarsanz+sevinirim.']Wraith Spirit of Aim Pro ve Wraith Spirit of Aim farkı nedir açıklarsanız sevinirim.[/H3]
  2. P

AKVARYUM KASA ÖNERİSİ

Bu arada kontrolcü olan içinde fanı olan bu fanların yanlarıda ışıklı olan bir kasa önerirseniz bi tık daha iyi olur ya da bu kasa güzel mi? Ayriyetten bi anakart değiştirme durumunda sıkıntı çıkarmayacak bir şey istiyorum.
  3. P

AKVARYUM KASA ÖNERİSİ

Yeni siyah akvaryum kasa önerisi istiyorum palit 4060 8 gb ekran kartı biostar b450mh anakart 5600 işlemci cooler master masterliquid ml240l sıvı soğutma ve şu anki kasamın kendi powerı var ve bu kasanın ışıkları değişmiyor ve keyfi olarak durduk yere kasa almak istiyorum trendyolda güzel...
  4. P

KLAVYEDE OLMAYAN TUŞA TUŞ ATAMA

Benim klavyem steelseries apex3 ve numpad yok ve ets2 oynarken numpad tuşlarına tuş atamak istiyorum ama klavyede olmadığı için atayamıyorum buna çözüm sunabilecek var mı? Teşekkürler
  5. P

VİTAMİNİ NASIL KULLANMALIYIM

bende öyle yapacağımı biliyorum ama vitamin spor haricindede kullanıldığı için sorun olarak görmedim aldım 1771442920 ne gördüysen aldından çok omega 3 ztn önerilen bir takviye oluyor zma'yı geçen bir sporcu önerdi magnezyum uykuda iyi etki ediyormuş birde günlük vitamin paketi vardı 3 lü...
  6. P

VİTAMİNİ NASIL KULLANMALIYIM

Ben spora başlamak istiyorum ve spor takviyelerinin yanında ayriyetten yardımcı olsun ve kendimde eksik olarak gördüğüm içinde aldığım vitaminler var bunları protein ocn üzerinden aldım C VİTAMİNİ ZMA K2 D3 OMEGA3 MAGNESIUM BİSGLYCINATE MULTIVİTAMİN aldım bunları nasıl kullanırım öneri...
  7. P

PC PARÇA YENİLEME/ÖNERİ

Şuan hazır kullandığım mouse klavye ssd yi değiştirmeye karar verdim ve bazı markaları kararlaştırdım [H3 id='STEELSERIES+RIVAL+3+18000+DPI+KABLOSUZ+GAMING+MOUSE']STEELSERIES RIVAL 3 18000 DPI KABLOSUZ GAMING MOUSE[/H3] [H3 id='STEELSERIES+APEX+3+TKL+TR+RGB+GAMING+KLAVYE']STEELSERIES APEX 3...
  8. P

CALL OF DUTY STANDART SÜRÜM

evet malesef tecrübe edindim teşekkür ederim 1754153120 .
  9. P

demo değil
  10. P

call of duty oyunlarının modern warfare 2 ve 3 windows storeda bedava olunca aldım ancak modern warfare 2 ve warfare 2 standart sürüm farkı ne onu bilmiyorum merak ettim bilen cevaplayabilir mi
  11. P

Err_gfx_d3d_init hatası

pc format sonrası bu hatayı almaya başladım yeniden yükledim eksta dosyalar indirdim bazı dosyaları sildim youtubu yedim ama hala aynı hatayı vermeye devam ediyor düzeltemiyorum
  12. P

Gta5 fivem yansıma yok nasıl düzeltirim

gta5 fivem oynuyorum ekstra sürekli gece yok sadece kill efeckt mermi izi kan efect vb. şeyler ekledim pvp pack yüklemedim ama şuan yansıma kapalı çakar yansıması farların yolu aydınlatması fln kapalı nasıl açarım çözüm var mı?
  13. P

YAYIN YAPARKEN DC SES KAPATMA

Ben yayın yaparken aynı anda dc den gelen sesi duymak ama yayınada gitmemesini istiyorum. Benim bildiğim voicemeeter dan yapılıyor ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bana nasıl yapıldığını ya da nerden yapmam gerektiğini anlatır mısınız?
  14. P

FİVEM BAN YEDİM AÇILMIYOR

Fivemde sunucuda haksız ban yedim dc steam değiştirdim tekrar wh ve hex onay aldım ama hala sunucudan banlı gözüküyorum Başka dc ve steam ile girdiğim halde nasıl banlı olarak gözüküyorum ve nasıl düzeltebilirim.
  15. P

RGB kontrolcü uyarmi

Bitfenix light mesh siyah RGB strip mid tower kasam var kasanın arkasında kontrolcü için bir bağlantı var galiba kontrolcü alsam çalışır mi
  16. P

Çözüldü✓ Ekran kartı fanları duruyor

Ekran kartım 4060 palit normal youtube kullanımlarında fanları duruyor normal mi?
  17. P

Çözüldü✓ Kasa fanlarina elektrik gelmiyor

Sağol kral bunlar takılı değilmiş
  18. P

Çözüldü✓ Kasa fanlarina elektrik gelmiyor

Bu bilgisayar işlerinde yeniyim PC çalışıyor ancak fanlara elektrik gitmiyor yeni olduğum içinde fanların soketini bilmiyorum yardımcı olabilecek var mıdır?
  19. P

Çözüldü✓ RTX 4060 PCIe kablosu boşta kaldı

O kablo boşta kalsa sıkıntı olur mu
Geri