Arama sonuçları: *

1. Y

After eeffect cc zoom text efect yardım lazım uyarı veriyor

after effectte cc kullanmak istiyorum ama böyle bir şey çıkıyor tam olarak cc yi ekleyemiyorum biraz parlaklaşıyor ama videodaki gibi olmuyor veya yazı efekti ekliyorum ama tam olarak gelmiyor zoom efekti ekliyorum olmuyor bile yardımm
  2. Y

Hastayım ama idmana çıkmam lazım

Şuan iyi gibiyim ateşim falan düştü ağrılarda hafif iyi çıkmam gerekiyor malesef 1739445466 Deneme antrenmanı çünkü beğenirlerse takıma alınacağım
  3. Y

Hastayım ama idmana çıkmam lazım

Merhaba hastayım grip ateş gibi bişey var kırmızı oldu ten rengim ama akşam idmana gitmem lazım ne iyi gelir yazarmısınız direnç kazanmam lazım idmana gitmem lazım
  4. Y

Lütfen yardım monitore görüntü gelmiyor

PC ye format atmam gerekiyordu flash bellekten format attım sonra monitör gitti PC yi yeniden başlattığımız herşeyi kurdum ve kapayıp açayım dedim gitti sonra flash diski taktım belki format a atar diye attı ve tekrar format attım PC ye bu seferde ekran kartını experienceden guncellerken içeri...
  5. Y

discord bu ekranda kalıyor

yaptımda knk yok düzelmiyo
  6. Y

olmuyor knk
  7. Y

8. Y

ekran kartını söktüm ve...

evet. 1697208566 evett
  9. Y

.dddddddddd
  10. Y

özel çözünürlüklerim gitmiş normalmidir
  11. Y

Steam client webhelper nedir

çözüm buldunmu kral
  12. Y

steam webhelper nedir yardım

arkadaslar bu nedir steamı açınca neden webhelper yaxzıyor yardımcı olursanıxz sevinirim
  13. Y

Monitör un ekranında çıkan kareler

karşılaşıuorum video önerme yerindede çıkıyor youtubede sağda 1693312001 evet aynen öyle bende daha oyunda faşan fark edemedim
  14. Y

yaptım görüntü 1920 800 yaptım ama sadece oyunda kullanıyorum onu
  15. Y

asus 165 hz 1080 p
  16. Y

oğuzhan ugurun sandalyesinin sağ ustundeki kareler varya çekemiyorum çünkü çok hızlı gelip gidiyor bunu zor çektim
  17. Y

Monitörde böyle bir şey çıkıyor yardım lutfen
  18. Y

Ekran kartı destek aparati

Şu şekil kalemi ekran kartı aparati gibi kullansam olurmu
  19. Y

Bu Ölü Piksel Mi?

1693157285
  20. Y

Bu Ölü Piksel Mi?

TV de bazen sinyal gider kare kare şeyler çıkar ya 1693156914 Youtubede video izlerken bı anda kare kare şeyler cikiyor
Geri