Arama sonuçları: *

1. T

Bilgisayara bağlı kablosuz cihazların sürekli bağlantısı kesilmesi

Merhaba, klavye, fare ve kulaklık üçlüsünü kablosuz olarak kullanıyorum. Ancak kullanırken mousede takılma yaşıyorum yani sağa doğru götürürken takılma yapıyor veya sol tık basılıyken bir anda basmamaya başlıyor. Kulaklıktan ise sesler cızırtılı geliyor, klavyenin de bağlantısı gidip geliyor...
  2. T

DDR5 2x32 gb ram sorunu

Doğrudur ama öyle olsa bile tek ram takınca da sıkıntı çıkarırdı diye düşünüyorum
  3. T

DDR5 2x32 gb ram sorunu

Evet bios güncel en son sürümde. İşlemcim 7600x ramlerim expo değil xmp destekli bu yüzden problem yaşıyor olabilir miyim?
  4. T

DDR5 2x32 gb ram sorunu

1-3 denedim görüntü alamadım 2-4 te görüntü alabiliyorum sadece ve ikisini beraber taktığımda kablosuz cihazlarımın bağlantısı kesilip geri geliyor 0.5 saniyeliğine veya ekran donuyor 0.5 saniye bu tarz hatalar yaşıyorum. Şuan 2.slotta tek ram takılı ve bir problem yaşamıyorum
  5. T

DDR5 2x32 gb ram sorunu

Dostlar merhaba, elimde 2 adet ddr5 32 gb ram var sadece 2 ve 4 slotlarda çalışıyor. Ancak ikisini beraber kullandığımda bilgisayarda oyunlarda ara sıra takılma oluyor sesler cızırtılaşıyor mouse kendiliğinden bilgisayara girip çıkıyor bu neden oluyor yardımcı olabilecek avrmı
  6. T

DDR5 Sistem Takılma Sorunu

Merhabalar, bazen bilgisayarı açıp oyun oynadığımda 0.5 saniye kadar takılma yaşıyorum 10-15 saniyede bir ama bazen de açtığım zaman hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Takılma yaşadığım zamanlar kablosuz ekipmanlarım sürekli bağlantıyı kesip tekrar bağlanıyor kulaklığımdan ise cızırtılı sesler geliyor...
  7. T

DDR5 sistem beyaz ram önerisi

Dediğiniz gibi yapacağım hocam bir sorun olursa size özelden yazabilir miyim? Yardımınız için çok teşekkür ederim :)
  8. T

O zaman dediğim gibi yapayım alıp test edeyim kutusuna zarar vermeden yapacağım için iade alırlar diye düşünüyorum. Piyasada expo olupta beyaz olan ram yok gibi görünüyor :) Benim için sonradan sıkıntı çıkarma ihtimali var mıdır mesela taktığım zaman bir problem olmaz ama takıp kullandıktan 1...
  9. T

G-SKILL in tasarımı hoşuma gittiği için belki problem çıkarmayabilir diye onlardan sipariş etmek istemiştim ama mecbur başka markaya kaldık sanırım :) Ramleri sipariş ettikten sonra deneyip ardından çalışmazsa iade etme gibi bir şansım var mı? İtopya gibi yerler böyle şeyleri kabul ediyor mu?
  10. T

Başta linkini attığınız ram'i sipariş ettim daha sonra expo olayını öğrendim ve siparişi iptal ettim. Şahsen gözümü çok korkuttu çünkü bayaa bir problem yaşayan insanlar gördüm. Anakartın ram destek listesinde bu ram'i göremedim fakat bu ram'in siyah modelinin desteği var. Sizce bu ram'i tekrar...
  11. T

Oyun ve iş amaçlı hocam. Attığınız ram'in expo desteği yok mu yoksa ben mi yanlış görüyorum :)
  12. T

Dostlar selam, 2x32 GB 6000-6400mhz expo özellikli beyaz ram arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  13. T

6000 mhz ram yerine 6400 mhz ram almak problem yaratır mı?

Hocam bu ram güzelmiş fakat XMP profili olduğu gözüküyor EXPO değil sanırım. EXPO ram yerine XMP ram takabilirsem G-SKILL in ramleri var onları da tercihe debilirim.
  14. T

Hocam bütçe konsuunda pek problemim yok yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Linkteki ram pek hoşuma gitmedi daha çok G-skill-corsair markasının rgb ramlerinden bakıyorum fakat pek bulamadım :)
  15. T

Anladım hocam teşekkür ederim. biraz araştırdım da 30 cl 6000mhz xmp ramler sıkıntı yapmazmış sanırım expo da. Onları mı deneliyim sizce? https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-g-skill-trident-z5-rgb-siyah-64-gb-2x32-ddr5-6000-mhz-cl30-f5-6000j3040g32gx2-tz5rk-fiyati,1876199888.html bu ram'in beyaz...
  16. T

Hocam anakartın 6000mhz ram desteklediği yazıyor 6400mhz ram alıp 6000mhz ye çekebilir miyim veya xmp ram taktığımda sistem açılmama gibi bir durum yaşanır mı?
  17. T

Dostlar merhaba, Asus Rog Strix B650-A modelini kullanıyorum. Beyaz sistem toplayacağım ve kasamda ryzen 5 7600x işlemci var. EXPO ram satın almak istiyorum fakat beyaz EXPO ram bulamadığım için XMP özellikli bir ram almam gerekiyor. EXPO sistemde XMP ram bir problem yaratır mı veya 64 gb beyaz...
  18. T

Anakart pin yamulması düzeltilebilir mi?

Daha önce bununla alakalı tecrübem var fakat servise gönderirsem kullanıcı hatası diyip gönderirler mi yoksa tamir ücreti vesaire mi alırlar bilginiz var mıdır hocam ona göre göndereyim
  19. T

Anakart pin yamulması düzeltilebilir mi?

Dostlar merhaba, Asus B650-A modelini satın aldım ve işlemciyi okların gösterdiği yöne doğru internetten bakarak da doğru şekilde taktım. Fakat sonradan baktığımda anakarttaki birkaç pin yamulmuştu. Bunları düzeltmeyi mi deneyeyim yoksa servise mi göndereyim anakartı bugün aldım.
  20. T

Asus rog Pg248q Overclock hatası

Merhabalar, bu sabah bilgisayarı açtığımda monitörümde beyaz,siyah,yeşil,kırmızı ledler sıra sıra yandı. Ardından asus logosu geldi ve bilgisayar açıldı. OSD menüsünden baktığımda overclock ayarı kapalıydı, onu açmaya çalıştığımda kırmızı bir ekran geldi ve asus logosu geldi. Ardından monitör...
Geri