Arama sonuçları: *

1. G

Öneri 27 İnch 2k Monitör Önerisi

Bu monitör üzmez fakat satıcıyı hiç bilmiyorum yorumlarına falan bak iade vs uğraştırır mı ölü piksel falan çıkar ips glow vb.
  2. G

25k-30k Laptop Önerisi Lazım

Çok aman aman oyun oynanmaz daha ağırlıklı iş için projeler vs önerebileceğiniz taksitli bir şey var mı ?
  3. G

Ev İnterneti Önerisi?

Türknet 700Tl ödüyorum fiber için.
  4. G

Ev İnterneti Önerisi?

Adam fiberden bahsediyor knk sen 35 diyorsun :D Ben Türknet kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok Türk Telekom'dan geçtim cayma bedeli ödeyerek sırf fiber için. Müşteri temsilcisine ulaşması olsun internet sayfasının kullanışlılığı olsun vs. ben şahsen öneririm.
  5. G

Gta 6 İçin Sistem Önerisi

Ben yatırımlık aldım hem de gta ve wolverine için düşündüm yatırım tuttu :D fiyatlar bir anda fırladı.
  6. G

🔥İndirim Baseus Enerfill Fc31 20000 Mah Hızlı Şarj Powerbank 45w 1504 TL

İhtiyaç olur alayım diye bakıyordum iyi denk geldi teşekkürler.
  7. G

Ben hiç görmedim hocam doğrudur. GTA5 baz alarak söyledim belki satış pazarlaması olarak PC'ye erken getirirler hatta kim bilir erteleme sebebi PC'ye de çıkışıdır belki sürpriz yapacaklardır. :hoba:
  8. G

PC'ye gelmesi zaten kafadan 2-3 sene sürer bence. GTA5 keza öyle oldu 2013 konsollara geldi 2015 PC geldi.
  9. G

Yardım Iphone 11imi Satacağım Yardım

En mantıklısı bu bence
  10. G

Yardım Iphone 11imi Satacağım Yardım

Batarya yüzdesi kaç ?
  11. G

1 Günlük Araç Kiralayacağım Tavsiye

Bursa yok hocam maalesef
  12. G

Enterprise HB Premium üyelerine indirim vardı onu yapınca full paket güvence ile opel corsa hybrid 2600TL ye geliyor.
  13. G

Bende böyle düşünüyorum ne olacağı belli değil 800TL den kaçalım derken daha fazlası kaçmasın bize :D
  14. G

Hacı şehir dışı çok çıkmam yakın çevreyi düşünüyorum oda 500km geçmez diye düşünüyorum :D
  15. G

Peki sence ek sigorta paketlerini almak mantıklı mı ?
  16. G

Kullanmayacak ehliyeti yok zaten :D
  17. G

Bütün firmalar depozito istiyorlar ve bazıları benzini tek diş bazıları full veriyor nasıl verirse aynı öyle istiyor tek diş verdiği zaman eğer benzin fazlaysa ne para iadesi ne bir şey yapıyorlar galiba.
  18. G

Güzel fikir yaparım tabi. 1781376720 Teslim alırken istiyorlar dediğin ben online ödeme yapacağım.
  19. G

Vodofone değilim hocam varsa paylaşma şansın olur mu özelden. 1781376112 Başım ağrımasından tırsıyorum ondan sizden tavsiye istedim :D
Geri