Arama sonuçları: *

1. E

Ekran karti ayarlari nasil duzeltilir?

Rx 5500 XT 4gb olan bilgisayarda kuzenim radeon ayarlarindan ekran kartı ayarlarıyla oynamış ayarları sifirliyoruz ama hala oyunda donuyor nasıl duzeltebilirim yardimci olursanız sevinirim
  2. E

Yardım Kasanın fan boyutunu nasıl olcebilirim?

İlk olan ön kısmı ikincisi üst kısmı tozlu olan yer 1593901103 Bütçe en az ne kadar olmalı ben yarın için söyleyecektim oyuzden 150 170 dedim bir kaç hafta sonrada olabilir örnek vereceğim fanları alabilirim
  3. E

Yardım Kasanın fan boyutunu nasıl olcebilirim?

Yaklaşık 3 4 ay önce bi bilgisayar aldım ancak bilgisayar Gta V vb oyunlara girince 75 80 derecelerı görüyor bunun için kasanın ön tarafına 3 tane fan almayi düşünüyorum ama fanlar kaç cm olmalı vs hiç bir bilgim yok internette çoğu model 12 cm fan yerini nasıl olcebilirim? 150 küsür tl bütçém...
  4. E

Monitorumde dahili haporlör var nasil kullanacağım?

Ben DP kullaniyorum hdmi taksam alabilirmiyim?
  5. E

Bi deniyim tesekkurler
  6. E

Yakın zamanda bir bilgisayar topladım. Monitorumun alt kısmında haporlör var ve nasıl kullanabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
  7. E

Kasamda Tek Fan Var Yeterli mi?

Tesekkurler
  8. E

Kasamda Tek Fan Var Yeterli mi?

Yeni bir bilgisayar topladım kasa ranker rigel. Kasada sadece bir fan bulunuyor oda arkada egzoz fanı. Mesela rainbow rust gibi oyunlarda 15 dakika sonra baya ısınıyor. Zararı varmı, fan taktirayimmi birde taktir derseniz fan modeli bırakırsaniz sevinirim. Teşekkürler
Top Bottom