Arama sonuçları: *

• Users: Repel
  • Order by date
  1. R

4060ti sistem önerisi

4060ti Full hd için sistem bakıyorum. Bütçe 30k. DDR5 tercihim ama anakart iyi olacaksa DDR4 de olur
  2. R

10000 tl ofis işleri için laptop

10k civarına laptop önerir misiniz? Klavye'de numpad kısmının klasik tarza yakın olması lazım.
  3. R

Hepsiburada hazır sistemler güvenilir mi?

Hepsiburada'dan taksitle hazır pc almayı düşünüyordum ama açıklamalarda pcnin parçaları yazmıyor ve soru cevaplarda aynı pcyi, aynı satıcı farklı parçalarla sattığını söylüyor. Güvenilirliği konusunda şüphelerim var o yüzden tecrübesi olan arkadaşlar varsa paylaşabilirlerse sevinirim. Bir de...
  4. R

Elite White 4070 mi yoksa Hero 5A 7000 mi?

Sizce hangi sistem? Mevcutta 1080p kullanıyorum ama 2k'ya da yavaştan geçeceğim. Hem oyun hem iş bilgisayarı olarak düşünüyorum. Sonradan ekstra SSD ve 64 gb yükseltmesi yapmayı düşünüyorum.
  5. R

40k 4060ti AM5 sistem

Aslında çok önemli bir sebebi yok, biraz geleceğe yatırım olarak düşündüm ilerde ekran kartı vs. değiştiririm diye. Bana aslında işlemci, 32gb ram ve hızlı ssd gerekiyor
  6. R

40k 4060ti AM5 sistem

Yakın zamanda muadili 4070 ya da 4070ti sistem çıkar mı? Dolar kuru yansımadan bu kasayı mı almalıyım, bütçe 40k
  7. R

Hero 5A 7000 vs Athena hangisi alınır?

Bu sistemlerden hangisi alınır? Athena'da darboğaz olabileceği için Hero daha iyi olur diye düşünüyorum.
  8. R

34k ya 3080ti sistem mi yoksa muadili 4000 serisi sistem mi?

https://pckolik.com/urun/athena-oyun-bilgisayari/ Bu sistem nasıl? Fiyatı oldukça uygun geldi, bu fiyata muadili AM5 4000 serisi bulamadım düzgün parçalarla o yüzden bunu düşünüyorum ama 3080ti biraz eskidiğinden 4060ti vb. sistem mi alsam diye kararsız kaldım.
Geri