Arama sonuçları: *

1. Sofu_54

Türk Milleti niye böyle

Bİlgisayar başında bileklerim üşüyor diye ısıtıcı bakayım dedim, aliexpress'de 1 dolar olan ürün Hepsiburada'da 2143 TL
  2. Sofu_54

Dolapta satıcı iade kargoyu almazsa ne olur

Emin değilim ama geliyor diye biliyorum. Ürün neydi hocam?
  3. Sofu_54

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

birinde sınırsız sosyal medya var
  4. Sofu_54

STEAM İNDİRİM TAHMİNLERİ

Her mesajda mesaja son veriyorsun, inatlada IQ testindeki İ yi büyük yazıp kendini zeka küpü sanıyorsun. İstediğin testi ve kendi çözüm sonucunu at. Ben de çözeyim sonuçlarımızı karşılaştıralım. Bunu bile anlayamazken kendini dahi sanman ironik. Yasa dışı bir yolu reddedip daha yasa dışı övdüğün...
  5. Sofu_54

STEAM İNDİRİM TAHMİNLERİ

Hadi dediğin gibi para kazanmamış olayım, kazanmama rağmen yasa dışı oyun oynamıyorum sen kazanmana rağmen kaçak, yasa dışı anlamadıysan İLLEGAL oyun oynuyorsun, utanmıyor musun? İstediğin herhangi bir IQ testini at karşılıklı çözelim, rakibim olamazsın. Hadi yallah doğuda kaçak aldığın oyunu...
  6. Sofu_54

STEAM İNDİRİM TAHMİNLERİ

Kaçak oyun almakta sorun yok ama kaçak elektrikte mi sorun var? Tamam krt
  7. Sofu_54

STEAM İNDİRİM TAHMİNLERİ

25tl 50tl ben bunlara bakmam ben zenginim ama oyunun satış fiyatını vermem :D elektriktede şey dersin ben kablo fiyatına bakmam kaçak döşerim maksat fatura vermeyelim :D
  8. Sofu_54

🔥İndirim Baseus Swan 3 In 1 Magsafe 20w Wireless Şarj Özellikli Siyah Stant 999 TL

Hocam her konuda seni görmekten inan bıktım, ben wireless ürünleri seviyorum. Kablodan nefret ediyorum üründe güzel değerlendiricem. Sen sevmiyorsun diye herkese bunu kanıtlamaya çalışman mide bulandırıyor. İlla diyeceksende bi kere de geç ne boş insansın bunlara vakit harcıyorsun.
  9. Sofu_54

Fiber internet önerisi.

Ücreti önden mi alıyorlar?
  10. Sofu_54

Fiber internet önerisi.

Selam, Türktelekomla olan taahhütümüz bitmek üzere ve tarifeyi (1000mbs) neredeyse 900tl gibi fiyatlara yeniliyorlar ve bence çok yüksek. Türk telekom altyapımız mevcut sanırım gpon deniyor. 200mbs lik bir paket bize yeter ama fiyat farkı çok ise 100'e kadar düşebiliriz. İstediğiniz siteden alt...
  11. Sofu_54

40-50k intel işlemcili kasa önerisi

Selamlar, 40-50k arasında intel işlemcili kasa önerilerinizi bekliyorum.
  12. Sofu_54

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Rog scope tkl klavyem var yedek almak istiyorum ama siyah çok daha fazla hoşuma gitti, beyaza pek ısınamadım.
  13. Sofu_54

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Siyah olanı beğendim beklenir mi sizce?
  14. Sofu_54

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

Bulan discord'dan da bulur , bu çözüm değil
  15. Sofu_54

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

Kanka iyide bunun sonu yok pisliğini yapıcak canlı facebookdan'da yapar, instagramdanda yapar, ordan da yapar burdan da yapar. Zaten ülke inek gibi vergi sağıyor adam niye ofis açsınki türkiye'ye
  16. Sofu_54

Sistemim kaç para eder

Toplama kasa sistemimi satışa koyacağım ama fiyat hakkında pek bir bilgim yok, ilgili bilgili arkadaşlar yardımcı olursa minnettar olurum ! Sistem Bileşenleri Şöyle: EKRAN KARTI : Gigabyte Radeon™ RX 6700 XT GAMING OC 12G İŞLEMCİ : Amd Ryzen 5 5600 ANAKART ...
  17. Sofu_54

Motor için aksiyon kamerası önerisi.

Hocam peki bu kamerada mikrofon var mı ve kaska takmak için hangi aparatı kullanmam gerekiyor
  18. Sofu_54

Diablo 4 diğer oyunları oynamadan oynanır mı ?

Yok ak gitsin
  19. Sofu_54

Motor için aksiyon kamerası önerisi.

Hocam şuan bunu alırsam motordan kısmış olacağım, yine ucuz alınabilecek bir şey önerirseniz sevinirim.
Top Bottom