Arama sonuçları: *

• Users: neura
  • Order by date
  1. N

Telefon ve Mesajlar uygulaması kaldırılmış onları ana ekrana nasıl ekleyebilirim

Dedemin telefonunda telefon ve mesajlar uygulaması ana ekrandan kaldırılmış uygulamalar gibi bir bölümde yok ana ekrana nasıl geri ekleyebilirim yazık adam telefonunu kullanamıyor
  2. N

Royal kludge r75 gibi uygun fiyatlı %75 klavye önerisi

R75 yeşil rengini alacaktım stokta kalmamış ona benzeyen güzel bir %75 klavye önerebilir misiniz
  3. N

1440p monitör önerisi

24G4X kullanıyorum tasarımları benziyor çok tatlı durur ikisi
  4. N

I5 14400F vs i5 14600K

Bu krizde bulmak zor gibi ikinci elde de o kadar ucuz bir rame güvenemem sıkıntı
  5. N

I5 14400F vs i5 14600K

Am5 geçmek istiyordum ama ram krizinden dolayı eski anakart ile devam edeyim dedim
  6. N

I5 14400F vs i5 14600K

i3 12100F kullanıyorum işlemci upgrade etmek istiyorum aslında 14600k almak istiyordum ancak soğutma problemi canımı sıkmaya başladı birde öncesinde forumdaki arkadaşlar anakartındaki vrm ler 14600k yı besleyemez demişlerdi sizce hangisini alayım anakartım gigabyte h610m-k ddr4
  7. N

6K Bütçeyle Klavye, Mouse ve Kulaklık Önerileri

Ben geçen sene bayramda 2800 TL ye almıştım 😔
  8. N

6K Bütçeyle Klavye, Mouse ve Kulaklık Önerileri

Öbürleri hakkında yorum yapamam ama tam 1 sene önce hyperx cloud 3 almıştım kablolu versiyonunu her anlamda harika bir kulaklık bence alma şansın varken adam akıllı bir kulaklık al eğer paran yoksa da IEM kulaklıklara yonelebilirsin
  9. N

1440p monitör önerisi

2 senedir 1080p 180hz monitör kullanıyorum amacım rekabetçi oyunlardı artık rekabetçi den soğudum ve hikayeli oyunlara dönmek istiyorum bunun için de 1440p monitör alayım eskisinide ikinci monitör yaparım çok işime yarar dedim bütçem 8 bin lira ama yetmezse 10 11 seviyesine çıkarım
  10. N

7hz zero 2 IEM alınır mı

Peki zero 2 alsam üzer mi daha çok hoşuma gitti ve nedense kulağıma daha iyi oturacakmış gibi hissettim
  11. N

7hz zero 2 IEM alınır mı

Bu bütçede en iyi kulaklık bu mu hocam her anlamda
  12. N

7hz zero 2 IEM alınır mı

Bu butcelerde daha iyi bir IEM öneriniz varsa bekliyorum
  13. N

7hz zero 2 IEM alınır mı

1 senedir cloud 3 kullanıyorum ama son zamanlarda uzun kullanımda boynumu ağrıtmaya ve terletmeye başladı(günde 5 6 saat pc başındayım) bende IEM kulaklıkları inceledim ve zero 2 hoşuma gitti sizce alınır mı oyun ve bazen de müzik dinlemek için kullanacağım
  14. N

7hz zero 2 mi wraith sense pro mu

1 senedir cloud 3 kullanıyorum artık uzun kullanımda rahatsız etmeye başladı bir tane iem alayım diyorum rahatlık için zero 2 mi sense pro mu sizce ikisi arasında kaldım
  15. N

30000 TL hazır sistem önerisi

Arkadaşım yeni pc alacak 30000 bütçesi olduğunu söyledi
  16. N

Korsan oyunlar bilgisayara hangi tür zarar verebilir

Malware bytes algıladı temizledi Birde ben üstüne format attım garanti olsun diye
  17. N

Bu olay yaşadıktan sonra malwarebytes kullanmaya başladım ondan önce kullanmıyordum
  18. N

Hatırlamıyorum maalesef ya uzun zaman oldu
  19. N

Geçen sene driver san Francisco oyununun rom unu indirmek isterken yanlışlıkla virus dosyası kurmuştum o da bilgisayarıma birkaç tane kötü amaçlı yazılım kurup tüm hesaplarıma girmişti Instagram hariç bütün hesaplarımı kurtardım sürekli x hesabınızın y hesabınızın şifresi değiştirildi diye...
Geri