Arama sonuçları: *

1. E

Havit fuxi h3 ses az geliyor

havit fuxi h3 ses az geliyor kukalğımda oyundayken ses çok az geliyor diğer uygulamalara göre sebebi ne nasıl düzeltirim (bugun aldım)
  2. E

14 pro max nerden alınır

Kamerası falan orijinal iyle aynımı ufak tefek sorunları varmı yani 0 gibimi diyeyim
  3. E

14 pro max nerden alınır

Hangi siteden
  4. E

14 pro max nerden alınır

Takla mı attı kral
  5. E

14 pro max nerden alınır

Telefonculardaki fiyatlar nasıldır acaba 0 ların 1733577077 Veyatta yenilenmiş almak mantıklımı
  6. E

14 pro max nerden alınır

Selam 0 14 pro max almayı düşünüyorum ama piyasada yok 0 satan neresi var ve güvenilir mi?
  7. E

fifa 24 istenilen kulube gitme

sözleşme göndermişim satsam olmuyor kirlaasam olmuyor bildiğiniz sözleşme iptalı falan varmı
  8. E

daha doğruyu söylemek gerekirse maç değilmiş atılma sebebim oyuncunun serbest kalma bedelini oyuncunun piyasasından az yapmışım şuan eski savdey,m ama sözleşme gönderiğiinden bişey yapamıyorum 2 gün geçince atılıyorum
  9. E

reis savemi maçtan sonraya almıştım 2 gün sonrasında kovuldum
  10. E

FC 24 TD kariyerinde istenilen takıma gitme

çözüm bulabildinizmi
  11. E

merhaba öncelikle takımda bütün başlarıları elde ettim ama sırf 1 maç kaybettim diye kovuldum eski klubume nasıl geri gidebilirim hızlısından
  12. E

Çözüldü✓ işlemci sıcaklığı artışı

discord dan bana yardımcı olabilirmisin pek anlamaadım 1714725720 halletim deniyeceğim birazdan 1714726468 gerçekten işe yaradaı 20 25 c gibi bir sıcaklık düşü oldu teşekkür ederim herkese
  13. E

işlemcim 5600x ana kart msı b450m a pro 1714725190 bu sekmeye nasıl girceğim ve hangi seçeneği seçeceğim 1714725225 x çeklinde işlemci 5600x
  14. E

merhaba stok fan kullanan viriyim işlemcim 80 85 bazen 90 c oluyordu termal macun aldım kullandım değişen bişey olmadı macun coolmastyerin bir macunu ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz ?
  15. E

bu eğitim yazısını nasıl gideririm

merhaba mount and blade bannerlord oynuyorum fakat her girdiğimde bu yazılar çıkıyor savaşlarda demircilerde vs. kapatmayı bilen varmı acaba
  16. E

Elektrik gitmesi sıkıntı yaşatırmı

1692149507 Power boost fury 650 w 80+ 120mm
  17. E

Elektrik gitmesi sıkıntı yaşatırmı

Bilgisayar ımı yeni aldım ve ve yaşadığım şehirde 1 haftadır elwktrik gidip geliyor günde 2 kere gidiyor ve bu sıralarda pc açık kalıyor bi anda gidiyor sıkıntı olurmu
  18. E

Masaüstü bilgisayar aldım Bluetooth olup olnadığını nasıl anlarım

Baktım ama anlamadım msı b450m pro max da varmıdır acaba
  19. E

Masaüstü bilgisayar aldım Bluetooth olup olnadığını nasıl anlarım

Merhaba ben masa üstü pc aldım ama Bluetooth varmı bilmiyorum daha elime gelmedi pc nasıl anlarım olup yada olmadığını
Geri