Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim RAMPAGE RMS-G8 2+1 25W Rainbow Led Işıklı Gaming Bilgisayar Hoparlörü 519 TL

Evet hocam aklimdaki 3 modeli de iyi analiz etmişsiniz.Bu 3 model muadil ürün şartını karşılıyor.Bakalım artık güncellemeleri yazacağım.
  2. M

🔥İndirim RAMPAGE RMS-G8 2+1 25W Rainbow Led Işıklı Gaming Bilgisayar Hoparlörü 519 TL

Hayır hocam siz iletişime geçmelisiniz.Ben Mediamarkt’ı aradım ve temsilci bana maile karar alındığına dair sonucu atmamı istediler.Bende pazar günü attım.Dönüş bekliyorum.Kanuna göre muadil ürün veya üst modelini vermekle yükümlüler eğer sorun çıkarırlarsa icra yolu açık.Kafamda onlara...
  3. M

Küçük bir sehirdeyim kısa sürdü.Savunmaya cevap vermiyorlar hocam.Heyet ne zaman toplanırsa faturanız varsa lehinize karar çıkacaktır.
  4. M

Hocam teşekkür ederim.Durum benimkinden farklı biraz.Satıcı farklı olması işi karıştırıyor.Eminimki başvurunuzda haklı çıkarsınız ama kime başvuracaksınız emin değilim.Tavsiyem şikayet kısmında firma olarak Pazarama seçmeniz ve açıklama kısmında Mtbilişimden bahsetmeniz. 1689584314 Evet hocam...
  5. M

Merhaba arkadaşlar THH başvurum sonucunda haklı bulundum.Mediamarkt ile iletişime geçtim.Kararı onlara mail atmami istediler attım ve dönüş bekliyorum.Şuan ellerinde ürün stokta yok.Nasıl bir yol izlemeliyim?Üst model veya muadilini istemek etik olur mu?
Geri