Arama sonuçları: *

1. M

Öneri Airpods 4 Samsung buds 3 yerine tercih edilir mi?

Arkadaşlar merhaba, Telefonum iphone 14 bir kulakiçi kulaklık alacağım bu iki model arasında kaldım 2 katına yakın fark var ve airpods tarafında anc de yok biri 3.000 biri 6.000 iki katı fiyat farkına değiyor mu hangisini alayım kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim
  2. M

Öneri 3000-3500 TL arasında ikinci el ekran kartı tavsiyesi

Soru ve bütçe başlıktaki gibi karttan beklentim bu fiyata olabildiğince uzun ömürlü olması çünkü fps oyunları hariç oyun oynayan birisi değilim 2. el ne alınabilir 1650s veya 6500xt iyi midir fikirlerinizi bekliyorum
  3. M

Yardım Sıfır Ssd Windows Kurulu geldi

Hiç yok hocam tertemiz sadece çalıştırılmış, seninle aynı fikirdeyim uğraşılmaz ama burunlarından getireceğim 1762875939 Sence windowsu sifirdan kurayim mi gerek var mı
  4. M

1 saat kullanılmış 400gb okuma yazma var 1762875455 Kısacası iadesiyle uğraşılırmı yoksa arayıp bağırıp çağırıp sikayet etsem yeterli olur mu çünkü iade edicez de kabul edilecek de para yatacak bir daha alacaz da tekrardan satın alıcaz da derken baya uzun bir süreç
  5. M

Techburada pazarama 1762875104 Fotoğraf attım 1 saat diyor totalde ne diyorsun hocam
  6. M

Böyle diyor ne diyorsunuz iade sebebi mi 3.400 TL ye aldım exceria pro
  7. M

Yahu sıfır aldığım ssd jelatini falan üstündeydi kutunun test kullanıcı adıyla windows 11 pro kurulu geldi ne yapmak lazım iade etmek hiç istemiyorum sıfırdan windows kurayım mı ne yapayım bir fikir verin lütfen
  8. M

Mavi Ekran Laptop Hp Victus Ekranında kalıyor

Onu denedim çoktan biosa bile girmiyor
  9. M

Mavi Ekran Laptop Hp Victus Ekranında kalıyor

Ya Windows güncellemesi ile beraber biosu da güncelledim kapandı açıldı victus ta kaldı altta loading de dönmüyor f10 basıyorum biosa da girmiyor sol atta f10… Bios Setup Options yazısı geliyor hala victus ekranında kalıyor windows clean format atacaktım atamadım NAPICAZ BUNA
  10. M

Ddr5 Ram Piyasasında Terör

Yahu arkadaş tamamen haksız bir şekilde ddr5 ramlere fuhuş zamlar yapılıyor ve millet de yamyamlıyor ramleri millet yamyamlayınca da nasıl olsa alıştılar diyip daha çok zamlıyorlar döngüye girdik arkadaş bir tane doğru dürüst ram indirimi olmadı kasımda ayıptır günahtır ne oldu 1 haftada kıyamet...
  11. M

🔥İndirim Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran 1099₺

Alın geçin direkt ya bu abdullah abi önermiş kendisini yıllardır takip ederim bu adam ne zaman bişey önerdi de altı boş çıktı fiyatına göre rakipsiz diyorsa öyledir
  12. M

🔥İndirim MSI Mag Forge 120A + MSI A650BNL 3.349 TL

Bu Kasayı bir çok kez montajda kullandım içindeki psu yu çıktığında kasa ve fanlara 1500 kalıyor zaten ve elini panele koyduğunda veya fanların arkasına koyduğunda nereye üflediğini gayet rahat anlarsın ve 1500 tl ye gelen 6 fanlı bi kasadan tam olarak nasıl bir hava akışı bekliyorsun 9k lık...
  13. M

Öneri İ3 14100f 2700TL ye alınır mı?

Evet 2100 e düşmüştü 2 hafta önce ama 2 haftadır düşmeyince dedim alsam mı
  14. M

Öneri İ3 14100f 2700TL ye alınır mı?

lga 1700 soket anakart sistemim var işlemcim yok bütçem çok kısıtlı yok 2700 TL ye alınır mı şuan çok acelem yoksa kasım indirimlerinde daha düşer mi bir fikir verirseniz süper olur daha da artar mı yoksa malum hareketlendi piyasa bir an
  15. M

Öneri 2x16 uygun ddr5 ram önerisi

önerin için sağ ol da benim anakart 5600 mhz destekliyor birde patriot için çabuk bozuluyor diyorlar satışını yapan bir arkadaşım söyledi
  16. M

Öneri 2x16 uygun ddr5 ram önerisi

2x16 ram alacağım ama çip mevzuları falan vardı uygun bir sistem topluyorum anakartım 5600 mhz destekliyor ram şuan fiyat performans ram tavsiyesi var mıdır https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-corsair-vengeance-rgb-32-gb-2x16-5600mhz-ddr5-cl36-cmh32gx5m2b5600z36k-fiyati,94508351.html bu ram...
  17. M

Öneri Almışken 850 watt psu almalı mıyım?

çok ikna ettin beni bir anda arada 1200 tl fark var ama delta çok daha kaliteli tabi sadece sistemime baya fazla o kadar
  18. M

Msı 650bnl 2k ya onu alacağım yada deltayı delta geçen paylaşılan çok iyi vs. Dediler forumda sadece değer mi diye soruyorum çünkü sistemim 450-500 watt bile yeterli
  19. M

Yani çok güçlü bir sistemim yok 500 watt yeterli bende 650 watt bir tane alacktım yalnız deltanın 850watt platinum psu su 3200 tl’ye geliyor alayım mı satarken fayda sağlar mı yoksa fazladan 1200 vermeye hiç gerek yok mu
  20. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Kioxia exceria pro alınır mı sizce fiyatı iyi ki ssd alacaktım fiyatı daha uyguna düşer mi
Geri