Arama sonuçları: *

1. D

Phantom Spirit 120 ile ASUS H610M-R D4 uyumlu mu?

Senin ram lar neydi hocam
  2. D

Phantom Spirit 120 ile ASUS H610M-R D4 uyumlu mu?

Stok fan yetersiz olduğu için kule tipi soğutucu almaya karar verdim ancak anakart küçük olduğu için işlemci yuvası egzoz fanına yakın gözüküyor sizce Phantom Spirit 120 taksam sıkıntı olur mu yoksa daha ufak bir soğutucu mu tercih etmeliyim?
  3. D

KÜÇÜK KASA İÇİN SOĞUTUCU

Arkadaşlar ben kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum ancak kasnın içi küçük olduğu için biraz endişeliyim almayı düşündüğüm soğutucu Phantom Spirit 120 sizce sıkıntı yaşar mıyım? işlemci: 12400f anakart: ASUS PRIME H610M-R D4 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub DVI-D mATX kasa : FSP CMT192...
  4. D

12400F sistem de hdmi kablo görüntü vermez mi?

hangi kabloyla görüntü alabilirim peki 1691448289 aşağıdaki arkadaşta vermez demiş reis hangisi doğru
  5. D

12400F sistem de hdmi kablo görüntü vermez mi?

Böyle bişey duydum doğruluğu nedir acaba
  6. D

Yeni aldığım hazır sistem görüntü vermiyor

2017 de almıştım displayport çıkışı da yok maalesef :(
  7. D

hala çözemedim yarın teknik servise yollucam monitörümün HDMI çıkışı var sadece DisplayPort la dene diyenlerde oldu işe yarar mı bilmiyorum
  8. D

İlk defa böyle bişey görüyorum

ASUS PRIME H610M-R D4 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub DVI-D mATX Anakart Arkadaşlar bu anakartın olduğu hazır sistem söyledim ancak ram slotunun soketi tek taraflı açılıyor diğer taraf sabit şekilde yapılmış zorluyorum çıkmıyor nasıl çıkarabileceğimi bilen var mı
  9. D

Gaming gen den sipariş verdiğim hazır sistem elime ulaştı ekran kartını monte ettim bilgisayarı açtım ama monitöre görüntü gelmedi no signal falan da yazmıyor düz simsiyah ekran pc yi açtıktan 3-4 saniye kadar ekran kartı fanı dönüyor daha sonra duruyor gaming genin müşteri hizmetlerini aradım...
  10. D

Bu kasa nasıl sizce?

ASUS Prime AP201 USB 3.2 Tempered Glass Mesh MicroATX Arkadaşlar pc konusunda biraz cahilimde bu kasanın soğutması nasıl? kullanan var mı yani ön tarafta 2-3 adet fanı olan temperli camlı kasalara kıyasla tercih edilir mi
  11. D

i5-12400F + RTX 3060 Ti Sistem Toplama

Merhaba, hazır sistem almayı düşünüyorum ama pek anlamadığım için sormak istedim sistemde herhangi bir darboğaz bi sıkıntı var mıdır acaba ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı Intel Core i5-12400F 2.5GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek 1700 10nm İşlemci ASUS PRIME H610M-R D4...
Geri