Arama sonuçları: *

1. İ

Wifi adaptör alacağım

Bundan bende kullandım hocam eve guzel bir adaptör fakat yeni modemim 5 GHz destekliyor 5 GHz destekleyen bir cihaz düşünüyorum
  2. İ

Wifi adaptör alacağım

Eyw hocam sağolun 😅
  3. İ

Wifi adaptör alacağım

Evet hocam fiyatıda normal gibi t link ye güzel marka
  4. İ

Wifi adaptör alacağım

https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-t2u-plus-ac-600-mbps-antenli-wireless-usb-adaptor-p-HBV00000JUXFS?magaza=Elmac%c4%b1k Benim düşüncem de bu yorumlarında hiç olunsuz bir şey okumadım başka öneri yoksa almayı düşünüyorum
  5. İ

Wifi adaptör alacağım

5 GHz frekansı desteklemiyor sanirim hocam bu 1586689466 Kasaya bağlanıyor mı hocam bu prize takılıyor bu sanırım
  6. İ

Wifi adaptör alacağım

Yeni kasam için wifi adaptörü almayı düşünüyorum onerdiginiz bir marka var mı modemim dual band teknolojisi var 2.4 5 GHz 1- tüm wifi adaptörler her ikisinide çeker mi 2- f/p önerdiginiz bir wifi adaptör var mı 3- USB girişi 2.0 veya 3.0 olması hızda farkettirir mi Bilgisi olan arkadaşlar...
  7. İ

Ryzen 5 3600 & RX 5600 XT alınır mı

Şuanki piyasaya göre mantıklı hocam
  8. İ

Nekadar eder hocam sizce sistem sıfır yeni toplanmış
  9. İ

Ryzen 5 3600 işlemci, MSI B350 PC Mate anakart, Crucial Ballistix Sport Lt White 2*8gb 3000mhz CL15 bellek, Kingston A400 240GB ssd, Sapphire RX 5600 XT Pulse ekran kartı, Sharkoon SHP 650W 80+ güç kaynağı, Bitfenix Pandora ATX kasa Böyle bir kasa var aekasasimda almalimiyim sizce nasıl...
  10. İ

İkinci el

Forumumuzda ikinci el ürün satmak istiyen arkadaşlar için ayrı bir başlık açılma şansı varmı yasak mı değil mi bir bilgim yok Bizler için yararlı mı olur yoksa zararlı mı onuda tam kestiremedim İsteyen arkadaşlar olur mu ?
  11. İ

3500x mi 3600 mü?

3600 kesinlikle
  12. İ

Donanım arşivi elinde biriken ürünler

Tamam hocam özelden yazacağım sağolun
  13. İ

Eskiden oluyordu hocam ellerinde fazla olan ürünleri uygun fiyatta satıyorlardı şuan devam eden öyle bir uygulama varmı merak ettim
  14. İ

Merhaba Donanım arşivi ailesi olarak kenarda elinizde kalan ürünleri satışa çıkarıyordunuz acaba bu uygulama kalktı mı veya böyle bir uygulama olacakmı haberi olan var mı??
  15. İ

Sistem mi geliyor?

Güzel bir sistem yapsada alsak f/p
Top Bottom