Arama sonuçları: *

1. M

MSI Cyborg 15 A13VF RTX 4060 Ekran Kartı düşük watt problemi

Karşılaştırma videolarını izledim %20-30 arası bir fps farkı var pek önemsenicek değerler değil fakat bahsettiğim işlemi yapmak zor değilse ve bilgisayara hiçbir zararı olmayacak ise yapmakda bir sorun olucağını sanmıyorum bilginiz dahilinde ise işlemi yapmak hakkındaki fikriniz nedir
  2. M

MSI Cyborg 15 A13VF RTX 4060 Ekran Kartı düşük watt problemi

MSI Cyborg 15 A13VF kullanıyorum bilgisayarlardan az çok anlarım sanardım çok anladığımı düşünerek 4060 kartı görüp bu cihazı aldım fakat ekran kartı 45 watt destekliyormuş bu da düşük performans vermesine yol açıyormuş watt değerini yazılımsal ya da ekran kartına fiziksel işlemler ile artar mı...
  3. M

Yks hazırlığı için laptop

kardeşime laptop alıcam yksye hazırlanıyor youtube üzerinden konu anlatımlı ders videoları seyrediyor arada netflixten dizi film izliyor o tarz bir laptop alıcağım fiyat kısıtlamam yok fakat üst düzey parçalara sahip bir bilgisayarın hiçbir özelliğini kullanmıyacak bu dediklerime uygun sıkıntı...
  4. M

Laptoplardan hangisini almalıyım

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-cyborg-15-13-nesil-core-i5-13420h-rtx4060-8gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11-144764.html https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-v-15-13-nesil-core-i7-13620h-rtx4060-8gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html...
  5. M

Laptop önerisi 50k bütçe

kardeşime laptop almayı düşünüyorum. biraz araştırma yaptım her markaya eleştiri yapılmış ısınma sorunu ekran kalitesi batarya kapasitesi vb. eleştirilmiş o yüzden marka konusunda kararsız kaldım. sorun çıkarmıyacak 5 6 sene rahat kullanılıcak bir laptop arıyorum cihazla çok oyun oynanmıcak...
  6. M

Yardım Her oyunu aynı fare hassasiyetinde oynamak istiyorum

https://aiming.pro/mouse-sensitivity-calculator/valorant https://gamingsmart.com/mouse-sensitivity-converter/valorant/ şu tarz siteleri dene
  7. M

steam hesabımı nasıl satarım

steam hesabımı satmayı düşünüyorum nerden satarım
  8. M

Kilolu mu görünüyorum?

yok kanka fiziğin iyi yağ da iyi ama sen kilo almaya devam ediyorum demişsin o zaman yağlı durabilirsin
  9. M

Kilolu mu görünüyorum?

kilon normal yağlardan şikayetçi isen abur cuburu şekeri yağı azalt güzel beslen spor yapmasan bile yağlar gider
  10. M

UFC de sayılar ne anlama geliyor

ufcde ufc296 ufc300 gibi sona gelen sayı ne anlama geliyor
  11. M

casio saat alıcam öneri lazım

kendime saat arıyorum 1702666010 https://www.hepsiburada.com/casio-mtp-v002d-7budf-standart-erkek-kol-saati-pm-HB00000BT0YG?magaza=%C4%B0svi%C3%A7re%20Saat bu saati beğendim fakat orijinalmidir replika mı
  12. M

bilgisayarıma parça update yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

ryzen 7 3700x gtx1650 16gb ram bilgisayarım var 3 yıldır hergün 10 saat üzeri kullanıyorum bilgisayarın ekran kartını yenilemeyi düşünüyorum işlemcim yeni nesil 4060 4070 kartları destekler mi yoksa sıfırdan bilgisayar mı alayım çok kullandığım için parçalar eskimişmidir
  13. M

18 Yaş altı banka hesabı önerir misiniz?

oluyor mu olmuyor mu farklı şeyler yazılmış
  14. M

18 Yaş altı banka hesabı önerir misiniz?

bu bankalardan hesap açtıktan sonra borsa sekmesini kullanabiliyor muyuz
  15. M

18 yaş altı yatırım hesabı açma

18 yaş altı borsa oynamak için veli izni ile hangi bankadan hesap açılabiliyor bilen var mı ziraate iş bankasına gittim böyle bir şey olmadığı söylendi ama bayağı 18 yaş altı olup açan insan var hangi banka yapıyor bunu
  16. M

voidu oyun alınır mı

Voiduda uygun fiyatlı olduğu için ubisoft oyunları alıcağım güvenilir mi? Ve oyunu alınca ubisoft.comda etkinleştireğimiz kod olarak mı veriyor yoksa voidu hesabıyla mı oynıcam oyunları
  17. M

monitörde çok fazla ghosting var garantiye gider mi

peki bende aynı monitörün aynısı var ama ekran kırık servis onun ekranını değiştirir mi asusa götürmüştüm değişmez demişti araştırdım değiştirenler varmış bu modelde değişmiyor mu yoksa beni başından sağmak için bahane mi uydurdular ona göre tekrar götüreceğim
  18. M

şuan biraz takıntı ettiğim için çok rahatsız oluyorum bir ihtimal şansımı deneyip garantiye göndermeyi düşünüyorum garanti ürünü kabul eder mi peki
  19. M

merhabalar elimde asus vg24vq monitör var alalı 1 yıl olmuştur aldığımdan beri ghosting var fakat çok rahatsız etmiyordu ve pek farkında değildim yeni oyunlar oynamaya başlayınca siyah temalar çok fazla kaydığını farkettim ve araştırınca ghosting kavramını öğrendim ghosting testini yaptım ve çok...
  20. M

2300tl ucuz fiyata woldex oyuncu koltuğu alınır mı

merhaba arkadaşlar hepsiburadada karşıma çıktı normalde oyuncu koltuğu arayışında değilim fakat fiyatı 2300 tl piyasadaki diğer koltukların yarı fiyatında koltuk almaya değermi kalite anlamında sorun çıkar mı acaba sizce almalımıyım 1700443245...
Geri