Arama sonuçları: *

1. W

Yeni pc aldım psu 80+ değil değişmeli miyim

ne almalıyım
  2. W

bundan alsam nasıl olur iyi mi
  3. W

stok bitmedi ama iptal edince para hemen geri gelir mi bilmiyorum o yüzden denemedim
  4. W

psu ya dikkat etmemiştim
  5. W

peki 650 ne önerirsiniz psu çok bütçem kalmadı bide
  6. W

marka model bilmiyorum kasa bu psu markası da aynıdır muhtemelen
  7. W

merhaba daha 30 40 dk önce gaming gecesinden indirimde pc aldım ama psu ya dikkat etmemiştim 650w 80+ değil başka psu almalı mıyım sizce yoksa sorun olmaz mı
  8. W

Fps drop ekran kartım kitleniyor

işlemcim %40 50 civarıyken 30 25 lere kadar düşüyor ekran kartı 100 oluyor. oyuna girdikten yaklaşık 3 4 dk sonra başlıyor kapatıp geri açana kadar da düzelmiyor tekrar açsam da yine 3 4 dk sonra aynısı oluyor 1758988113 ve evet 1 ssd var başka hdd falan yok
  9. W

Fps drop ekran kartım kitleniyor

merhaba 2 gün önceye kadar düzenli oynadığım ve sorun yaşamadığım oyunda son 2 gündür fps bi anda 80 90 dan düşüp 20 lerde kalıyor ve ekran kartı %99 %100 de kitleniyor sebebi ne olabilir
  10. W

konu kaldıramıyom

imdat
  11. W

kurs ile sıkıntı yaşıyorum ne yapabilirim

diğer kurslar ile aynı fiyatda a2 harçlar falan harşç 9 bin
  12. W

tanıdık birisi önerdi ve bende okudum onaylıyom gibi bi salaklık yaptım gram fikrim yok
  13. W

ayrılmak istersem benden yine para alınacak mı
  14. W

istanbul ümraniye de bir sürücü kursuna a2 ehliyet için kayıt oldum ve bu gün ilk dersimi gördüm(göremedim).saat 1.30 gibi ders alanında olun dendi orda oldum,yaklaşık 1 saat kadar güneşin altında bekletildikten sonra ders alanına geldik, 5 sürücü adayı ve sadece 2 motor vardı,motorların birisi...
  15. W

poco x3 gt imei atılıyor mu

sahibinden de 4 bin civarına satılan yurtdışı x3 gt lerden almayı planlıyorum ama imei atılıyormu atılmıyormu bilmiyorum alırsam elimde kalmasın bilen biri yazarsa çok iyi olur
  16. W

Yardım "Valorant yükleme hatası" nasıl çözebilirim? Bilen var mı?

valorant ı indirmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum birsürü video izledim visual c++ indir falan diyor dediklerinin hepsini yaptım yinede olmuyor bilen birisi yardım edebilirmi? ve şu ana kadar sadece bunda yaşadım bunu
  17. W

Gskill SniperX RAM iyi mi

sadece soğutma farkı var benim bildiğim ripjaws daha iyi bir model ama yinede arasında çok fark yoktur hangisinin görüntüsünü sevdiysen onu al.bende ripjaws kullanıyorum
  18. W

Yardım a320m s2h anakart 2200g stock fan

evet o yüzden biraz kalın ram https://www.hepsiburada.com/gskill-ripjawsv-8gb-3200mhz-ddr4-cl16-ram-f4-3200c16s-8gvkb-p-HBV000008OPFW?magaza=Elmac%C4%B1k&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAjw7e_0BRB7EiwAlH-goIpsOy7XrP6iWFdUqPH6FQeJoFZumv7GYic2t84p9OU51QA-F3ZehxoCEpwQAvD_BwE bundan 2...
  19. W

onu zaten yaptım 2. ram ide aldım 16 yapıcam.tek 16 da yapmak istemiyorum çift kanal kullanmak istiyorum
  20. W

şu an tek 8 gb var öbür tarafta 2. 8 i de takıp 16 yapıcam ama kırılırmı diye korkuyorum
Geri