Arama sonuçları: *

1. Y

Öneri GAMİNG KULAKLİK ALİCAM ÖNERİ!!

Kaliteli mikrofon istiyosan rampage drop plus al derim ses kalitesi de muazzam mikrofonuyla yayin bile yapilir oyle bi kalitesi var
  2. Y

Bu kulaklıklardan hangisi alınır ?

Bence mihawk yada fujin varsa fujin al bide kyruse modeline de bakabilirsin
  3. Y

Cloud 2 mi g435 mi ?

Kullanan arkadaşlar artılarını eksilerini yazarlarsa sevinirim iki kulaklık arasında kaldım
  4. Y

Yardım Rampage drop plus pedlerinin derisi soyuluyor

Ben de almayi dusunuyorum ne kadar surede soyulmaya başladı
  5. Y

1.5K Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Kral sence cloud 2 mi bu mu colud 2 nin hl üretimi eski kaliteyi tutmuyirmus yinede alinir mi 1691609015 Hp*
  6. Y

Kulaklik karşılaştırmasi

Arkadaşlar blackshark v2x ve cloud core arasinda kaldim sizce hangisi iyidir veya biraz daha para koyup cloud 2 alicam ne tavsiye edersiniz 1000-2000 bandinda
  7. Y

Yardım max 1000tl kulaklık önerisi

İyidir kanka bu fiyata en iyi kulaklik muhtemelen
  8. Y

Razer blackshark v2 X alınır mı??

Knk alinir herkes öneriyor ama ayni paraya cloud core var hem mikrofonu çıkarılabiliyor o da mantıklı duruyor kullanan varsa nasil hyperx cloud core, blackshark v2x den iyi midir
  9. Y

Çözüldü✓ Gamepower Kizaru Alınır mı

Knk v2x mi cloud core mu sence ikiside ayni para aşağı yukarı
  10. Y

F/P Oyuncu kulaklık arıyorum

Cloud core nasil alinir mi blackshark v2x mi cloud core mu
  11. Y

Cloud core mi blackshark v2x mi

Kulaklik almayi dusunuyorum sizce hangisini almalıyım bide rampage drop plus çıktı karşıma o da iyi gibi sizce hangisi alinir
  12. Y

1000 1500 arası gaming kulaklik

Arkadaşlar bir süredir araştırıyorum fps oyunlarinda ve arada telefonda video izlerken muzik dinlerken vs kullanacağım sizce blackshark v2x mi rampage drop plus mı hyperx cloud core mi cloud core ve drop plus in mikrofonu çıkarılabiliyor beni biraz daha çekti açıkçası bu durum. Bide cloud core...
  13. Y

max 1.200Tlye kulaklık önerisi

Kanka performans farki vardir illaki biri gamepower birisi razer. gamepower çabuk bozulabilir ve kulaklığın dip sesi seni rahatsiz edebilir bence fiyat konusunda bi sıkıntın yoksa blackshark v2x al derim
  14. Y

max 1.200Tlye kulaklık önerisi

Kanka bende senle ayni durumdayim gamepower ürünlerinde dip ses oluyormuş o nedenle herkes blackshark v2x öneriyor ben bi de drop plus ı sevdim hem mikrofonu da cikarilabiliyor
  15. Y

Kulak üstü kulaklik önerisi

1000 1500 bandinda gaming kulaklik ariyorum herkes blackshark v2x öneriyor fakat kafa bandi olan kulaklık almak istiyorum kafa bandi olmayinca kafama bi türlü uyduramiyorum
  16. Y

Blackshark v2x mi mpow air se mi

Arkadaşlar sizce blackshark v2x mi mpow air se mi rampage drop plus mı gamepower kizaru mu hangi kulaklığı tercih edersiniz veya onerirsiniz 1000±300 tl bandinda
  17. Y

Rampage crack wireless

Arkadaşlar selam birkaç haftadır kulaklık arıyorum ve rampage drop plus, razer blackshark v2x, gamepower kizaru dusunuyordum ve şuan rampage crack wireless gördüm ayni fiyat bandindalar sizin tavsiyeleriniz neler ne almaliyim 1000 lira bandinda
  18. Y

Rampage drop plus mı gamepower kizaru mu

Knk bu kulaklığa ısınamadım pek Windows 11 de 7.1 calismiyormus bide mikrofonu falan cikarilabilmesinden drop plustaydi gözüm :(
  19. Y

2 YILLIK ÖNÜ AÇIK BÖLÜMLER

Sağlıkta tıbbi sekreterlik tıbbi görüntüleme diyaliz iyidir onun disinda isletme ticaret veya turizm olabilir makine ye falan bulaşma
  20. Y

Rampage drop plus mı gamepower kizaru mu

Knk bide bu rampagei kafana kendin ayarliyosun kizaruda kafa bandı otomatik ayarlaniyor sence bu konuda sıkıntı yasarmiyim drop plusta böyle surekli duzeltmek zorunda kalirmiyim
Geri