Arkadaşlar blackshark v2x ve cloud core arasinda kaldim sizce hangisi iyidir veya biraz daha para koyup cloud 2 alicam ne tavsiye edersiniz 1000-2000 bandinda
Knk alinir herkes öneriyor ama ayni paraya cloud core var hem mikrofonu çıkarılabiliyor o da mantıklı duruyor kullanan varsa nasil hyperx cloud core, blackshark v2x den iyi midir
Arkadaşlar bir süredir araştırıyorum fps oyunlarinda ve arada telefonda video izlerken muzik dinlerken vs kullanacağım sizce blackshark v2x mi rampage drop plus mı hyperx cloud core mi cloud core ve drop plus in mikrofonu çıkarılabiliyor beni biraz daha çekti açıkçası bu durum. Bide cloud core...
Kanka performans farki vardir illaki biri gamepower birisi razer. gamepower çabuk bozulabilir ve kulaklığın dip sesi seni rahatsiz edebilir bence fiyat konusunda bi sıkıntın yoksa blackshark v2x al derim
Kanka bende senle ayni durumdayim gamepower ürünlerinde dip ses oluyormuş o nedenle herkes blackshark v2x öneriyor ben bi de drop plus ı sevdim hem mikrofonu da cikarilabiliyor
1000 1500 bandinda gaming kulaklik ariyorum herkes blackshark v2x öneriyor fakat kafa bandi olan kulaklık almak istiyorum kafa bandi olmayinca kafama bi türlü uyduramiyorum
Arkadaşlar sizce blackshark v2x mi mpow air se mi rampage drop plus mı gamepower kizaru mu hangi kulaklığı tercih edersiniz veya onerirsiniz 1000±300 tl bandinda
Arkadaşlar selam birkaç haftadır kulaklık arıyorum ve rampage drop plus, razer blackshark v2x, gamepower kizaru dusunuyordum ve şuan rampage crack wireless gördüm ayni fiyat bandindalar sizin tavsiyeleriniz neler ne almaliyim 1000 lira bandinda
Knk bide bu rampagei kafana kendin ayarliyosun kizaruda kafa bandı otomatik ayarlaniyor sence bu konuda sıkıntı yasarmiyim drop plusta böyle surekli duzeltmek zorunda kalirmiyim