Arama sonuçları: *

1. F

AMD R7 200 serisi problem

anlamadım hocam?
  2. F

AMD R7 200 serisi problem

Merhaba AMD R7 200 serisi ekran kartı kullanıyorum Valorant oynarken bir anda bilgisayar donuyor. Alt Tab yapamıyorum ekran donuyor bilgisayar kullanılamıyor kapatma tuşuna basıyorum kapanmıyor. Bende kapatma tuşuna 10 saniye basılı tutarak hemen kapatıp açıyorum ancak ben oyuna tekrar giresiye...
  3. F

Bilgisayarımda disk hata veriyor

Selam merhaba öncelikle Casper bilgisayar kullanıcısıyım bilgisayarımda Valorant'ta ekran kilitlenip durduğundan güç tuşuna biraz basılı tutup bilgisayarın gücünü kesiyordum 5 defa falan yaptım bilgisayara bir şey olmamıştı sonra dün işim çıktığından bilgisayarın fişini direk söktüm sonra eve...
  4. F

Valorant 3. Parti Yazılım Banım Açılırmı?

puahauaha 1692510662 vardıda umrumda değil 1692510682 Reset atmayı düşünüyorum serial no falan değiştirme
  5. F

ya lütfen cevap verirmisin
  6. F

Merhabalar Şimdi Arkada Cs Hilesi Açık Kalmış Kazayla Riot Gamesden Valo Girince Oto Direk Hesabımı Askıya Aldı Ekranda Kalıcı Uzaklaştırma Yazdı Bu İlk Banım Oldu Lütfen Yargılamayın Ne Zaman Geçer?
  7. F

Yardım Yeni Ram Alacağım Yardım

Ozaman o Seti alıyorum o takınca sorun çıkarmaz dimi
  8. F

Diğer yanıt verenler 3000 mhz de çalışır dedi ama bu hocamın dediği rami taksam görüntüde falan sorun olurmu 1689693768 Cpu z de benim rami ddr4 gösteriyor ama ramexpert ddr3 gösteriyor hangisine inanmam gerek
  9. F

Tamamdır ozaman bu bendeki ram ne kdr yapar ona göre satışa koyarım
  10. F

bide benim şuan ram voltu 1.20 bu 1.35 bide benim cl 19 du galiba bu 16
  11. F

bayadır termal macun değişmiyorum şuanda değişemicem valo en düşük ayarlarda 125 fps 2 dereceli sonu pc sıcaklık 95 görüyor :D sorun olurmu 1689692050 yani buna 1 k verince 2x8 iki ram geliyor
  12. F

kit ram ne demek ?
  13. F

birde bir sorum daha var benim işlemcim biraz fazla ısınıyor boş ekranda 45 derecede 3000 mhz ram taksam sorun olurmu
  14. F

bana crucial 3000 mhz ddr4 bi linki varsa atarmısın aradımda bulamadım 1689691900 yada kingston bi marka 2x8 3000 mhz mi alayım
  15. F

benim ram kalmamış akakçede ne yapayım 3000 mhz alıp 2x8 mi yapayım
  16. F

1689691672 1689691687
  17. F

Baktım Kendi Ramim Markası Crucial marka
  18. F

bulduğum ram ddr4 8 gb xpg ram 650 tl
  19. F

bu arada ramexpertizde ddr3 gösteriyor cpu z ddr4 gösteriyor ramimi 1689691362 ramimin modeline bakıyorum modelde 1315 yazıyor sadece sayı yazıyor isim yazmıyor
  20. F

ozaman 2133 mhz önerebilceğiniz 8 gb ram varmıdır link veya marka model ismi söylesenşz ddr4
Geri