Arama sonuçları: *

1. C

SPİDER-MAN UCUZA NERDEN BULUNUR

unch neresi oluyo nasıl oluyo 1700635872 evet bunun dışında daha ucuzu yok gibi
  2. C

SPİDER-MAN UCUZA NERDEN BULUNUR

Selamlar, etaille voidunun sattığı dönem almayıp bir hata yaptım, şimdi de her yerde uçtu enabada en ucuz 650tl, 300 400 bandında bulamıycaz herhalde, önerisi olan var mı ?
  3. C

🔥İndirim Epic Games %33 İndirim Kuponu

bu kadar ***** bi toplum olamaz ya namusunu savunur gibi steami savunuyor yazık gerçekten
  4. C

🔥İndirim Epic Games %33 İndirim Kuponu

bilader alma yeter artik bi sus ya insanlar ucuza almak istiyo iste sanane ya dolar almis basini gidiyo ücretler ortada oynuyoruz geciyoruz babanin mali sanki sus bi ya ard yanikligi var herhalde yeter spiderman indirime girdi mi beyler girer mi ya da
  5. C

Gigabyte B550M DS3H rev1.4 ARGB özelliğini kullanma

hiç bilmiyorum bakayım eve gidince
  6. C

2 argb portu var diye biliyorum ama 1697527200 o zaman sanırım thermaltakein appini mi indirmem gerekiyo 1697527310 bi de uygulamaya giriyorum mesela rengi seçiyorum ama o seçtiğim rengi yapmıyor kendi kafasına göre renklerle dönmeye devam ediyo bu nasıl çözerim
  7. C

Arkadaşlar selam kasam Thermaltake S200 tg 650W80+ ARGB tempered glass mıd-Tower ATX siyah kasa bu. Anakartım ise Gigabyte B550M DS3H rev1.4. RGB Fusion uygulaması üzerinden ARGB'yi kontrol etmeye çalıştım ama renkler değişmedi. Renkler değişiyor fakat normal RGB. ARGB'yi nasıl kontrol edeceğim...
  8. C

🔥 ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA ETTİ!

sen bi türkçe öğren sonra gel burda fikrini belirt düşman değil kardeşim sizi desteklemiyoruz diyoruz. sizin dostluğunuzu falan da istemiyoruz bu camialar sizler gibi tatlı su edebiyatçılarına kalmadı çok şükür
  9. C

🔥 ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA ETTİ!

olması gereken bu falan değil kardeşim geçin bu süslü cümleleri avrupaya bi git ingiltreye git hangi liverpoolu manuyu destekliyo desteklemem fbyi gsyi umrumda değiller çoğu taraftar için de böyle ebedi dostluk falan filan geçin bu ayakları avrupada rakibiniz kimse onu destekliyoruz medya öyle...
  10. C

🔥İndirim Amazon 200'TL+ / 50'TL İndirim

beyler logitech f310 alcaktım stok bitti ya ne zaman yenilenir bu stoklar sizce 3 4 gündür bekliyorum yok hala stok uygundu da gayet alamadım bir türlü
  11. C

Görüntüdeki monitor boşlukları normal mi ?

Arkadaşlar selam, önde gözüken iki tane boşluk normal mi ne boşluğu oluyor onlar, bir problem var mi sizce ?
  12. C

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

mouse ve klavye alcam da alınır mı sizce bunlardan biri bu fiyata kesin almalısın dediğiniz ürün var mı
  13. C

Monitör dahil 26k toplama sistem

Arkadaşlar selam monitör dahil 26kya bir sistem topladım aşağıdaki gibi sizce fiyatına göre uygun mudur ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Eğer uygunsa alacağım. Xpg Gammix D10 Siyah 2 X 8GB 3200mhz Ram 994 ₺ https://www.teknosa.com/xpg-gammix-d10-siyah-1-x-8gb-3200mhz-ram-p-125013923 AMD Ryzen™ 5...
  14. C

25k ve altı rtx'li sistem

hocam 25lık rxli sistem de önerir misiniz aynı şekilde kasa+monitör 25k
Geri