Arama sonuçları: *

1. E

150 TL İLE 220 TL bandında mouse arıyorum genellikle cs go oynuyorum

Yani Elimin Boyutunu Şimdi Ölçtüm 16.5 cm benim el büyük olana mı giriyor yoksa küçğk olanamı
  2. E

teşekkür ederim elime peki oturu deme 16.5 cm elim
  3. E

Teşekkür Ederim Önerin için ben g300s kullanıcısıydım temiz kullanıyordum artık kesintilik yapıyor gidip geliyor damı görüyorum ve şansızlığıma genellikle o anda kesiliyor çok sinirleniyorum o yüzden logitech markasından uzak durmark istiyorum tabi 502 gibi yüksek bütçeli mouselere bişey diyemem...
  4. E

Ben 150 tl ile 220 tl fşyat bandında mouse arıyorum elimin uzunluğu 16.5 cm hangi mouseyi önerirsiniz genellikle cs go oynuyorum.
  5. E

Merhaba Termal Pad Kalınlıkları Önemlimi

tamam kardeşim sağol ilgin için
  6. E

Kanka Sen Beni Yanlış Anladın Galiba Ben Termal Macun Zaten CPU VE GPU YA sürüceğim Siparişini Verdim Fakat Hani Bakı Soğutmanın Altındaki Termal Padler Var Ya Vram lerde çipsetler de ben onlar için öneri istiyorum.
  7. E

yok kardeşim ben başka model bir termal macun tercih ettim ben termal pad önerisi istiyorum Casper Nirvana Csd 15.6 4100 bu modele uygun?
  8. E

Casper Nirvana Csd 15.6 4100 modeline hangi termal padi öneriyorsun?
  9. E

Çok Teşekkür Ederim Ama Ben Henüz Açmadım Termal Macunu Daha Yeni Kargoya Verdim Şimdi Açsam Sıkıntı Olurmu İçini
  10. E

Yani Üzerine Herhangi Bir Şey Yapmama Gerek Var mı?
  11. E

Merhaba Adım Ensar Güven Notebook Bilgisayarıma Termal Macun aldım fakat 5 yıldır çipsetlere termal pad değiştirmiyorum çok da pahalı olsun da istemiyorum 20 ile 30 tl civarı bilgisayar modelim Casper Nirvana CSD 15.6 4100 modeli hangi termal pedi almalıyım lütfen cevap verin
Top Bottom