Arama sonuçları: *

1. U

Ryzen 7 7840Hs Vs İ7 1255U

Yük altında kullanılmadığı taktirde sonuç aynı mı olur hocam?
  2. U

Hocam ekran kartıyla ilgili bi gereksinimim yok. Victus modelinde istediğim özellik ve kalitenin yanında ekstra oldu benim için ekran kartı. 1695929736 Hocam işlemci odaklı değilim zaten her iki modelde de işlemciyi tam anlamıylı verimli kullanacak bi işlem olmayacak. Yine de süreklilik ve...
  3. U

Merhaba, 20-25K arası bütçeye uygun, uzun ömürlü ve kaliteli bir laptop arayışımda araştırmalarım sonucu iki model arasında kaldım. 1- https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h5-v4-2-10-gumus/ 2-...
  4. U

RTX3070, R5 7600 Sisteme Öneri ve Tavsiye

Merhaba, şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bileşenlerin uyumluluğu, güncelleme ve kasaya uyumlu bir sıvı soğutucu konusunda öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Cevap veren herkese teşekkürler. Sistem: Ekran Kartı...
  5. U

30-35K Sistem Önerisi

30-35K bandında nvidia ekran kartı ve amd işlemciden oluşan sıvı soğutmalı gaming kasa toplamayı düşünüyorum. Hatrı sayılır sürede geçerliliğini koruyacak tarzda bi şey olması önemli. Geçmiş yıllarda çıkan popüler hikayeli oyunların(rdr2, witcher3, god of war, mb bannerlord, valhalla , vb) yanı...
Top Bottom