Arama sonuçları: *

1. T

Windows ayarlar açılmıyor

win 11 bilgisayarda ayarları acamıyorum ses ayarlarını açamıyorum yani höporlor kulaklık seçim yeri genel ayarlar giremıyorum wın ı kısa yoluyla da olmuyo ayarları acınca win tusundan direk geri kapanıyor yardımcı olurmusunuz
  2. T

Xiamomi redmi note 13 IMEI atma

Telefonum yurt dışı xiamomi redmi note 13 IMEI numarası aldığım yer atiyodu ama sıfırlandigi için gitti ve kullanıma kapandı evde bilgisayarım var telefoncu lar da fazla fiyat istedi YouTube vs video şeklinde anlatımli olucak sekilde yardımcı olursanız sevinirim.
  3. T

Ps 4 kolum oyunlarda çalışmıyor.

Ps 4 kolum var double shock 4 ismi Bluetooth adaptör le bağlıyordum epic games den aldığım fifayi epic games desteklemediği için Steam girdisi etkinlestirip calistiriyodum sorun da yoktu bı gün şarja taktım ve bağlanıyor kolu algılıyor ama oyunda ne yaparsam yapayım çalışmıyor telefona da...
  4. T

Bios ekranına girilmiyor

PC'yi açarken Fast boot mu açık bilmiyorum. Windows'tan da girmeyi denedim direktbilgisayar açılıyor. BIOS'a giremiyorum. Sadece boot menüye giriyor. Nasıl girebilirim? ErP ayarı yapmam lazım.
  5. T

Sıvı sogutma alinir mi

Arkadaşım dan 2.500 tl ye Deepcool Maelstrom 240 bu sıvı soğutmayı almayı düşünüyorum i 5 11400 f islemcim var sizce alsam olurmu işlemciye aparatı kutuda yokmus alınırmi
  6. T

Termal macun onerisi

Baktım dediğiniz gibi orijinal göndermişler ve 7-10 derece sıcaklık farkı olmuş tekrardan sagolun iyi günler dilerim
  7. T

Termal macun onerisi

Aldığım satıcı da aynı resimleri paylaşmış arasında 10 tl var 220 ye almıştım 230 lira teşekkür ederim cevaplarınız için
  8. T

Termal macun onerisi

İntel core i5 11400 f işlemci var pc alalı 7 ay gibi Bi süre oldu termal macun aldim İnternet den arctic mx4 yanlış yazmış olabilirim uygun olurmu işlemciye https://app.hb.biz/HOgGYMRrmxDa
  9. T

İnternet baglanma sorunu

Evde pc ye ethernetten İnternet bağlıyorum.evde bide wifi sinyal artirici var sinyal artiricinin hızı daha düşük oldugu için ethernet e bağlanmak istiyorum ama sinyal artiriciya bağlanıyor nasıl çözebilirim yani ethernete değilde sinyal artiriciya baglaniyo. 1718903359 Pc de wifi özelliği yok
  10. T

Bilgisayarin İnternetini duzeltme

İyi günler öncelikle bilgisayarıma ethernet kablosuyla modemden İnternet çekiyorum.ama buna rağmen modem içeride benim odamdan çekmediği için xiaomi sinyal artirici aldim cekiyo buraya kadar sorun yok ama xiaomi sinyal arttirici nasil oluyorsa kabloyla bağlı olan bilgisayarıma baglaniyo ve düşük...
  11. T

FC 24 TAKVIM ILERLETME

Epic games den Fc 24 aldim istediğim tarihi seçip ilerletemiyorum takvimden bilen yazabilirmi nerden yapıldığını kariyer de istediğim tarihe simule edemiyorum.
  12. T

Efotball 24 gelen kutusunu nasil acabilirim

Efootball 24 u indirdim klavye den oynuyorum ayarları yaptım gelen kutusuna giremiyorum klavye ile gelen kutusuna nasıl girerim.
  13. T

Ssd onerirmisiniz anakart gigabyte h510m

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-mld-m500-ultra-500gb-nvme-2280-gen4x4-r7000-w-4700-mb-fiyati,225819837.html?nxBu ssd yi almayı düşünüyorum okuma yazma hızı yüksek güzel fiyatı da Bi tık uygun geldi ama Markası mld diye Bir marka daha önce hiç duymamıştım duyan bilen varsa...
  14. T

Akim korumalı priz önerisi?

250 tl ye buldum dün aldım bugün arttı tavsiye için teşekkür ederim sagolun.
  15. T

Yeterli olur mu?
  16. T

Bilgisayarım için alim korumalı priz almak istiyorum birçok siteden baktım ama pek güvenmedim açıkçası 200 250 tl bandında 3 lu akım korumalı priz onerirmisiniz?
  17. T

240 mm sıvı soğutma önerisi

Rgb sini calirstirabilirmiyim?
  18. T

240 mm sıvı soğutma önerisi

Intel core i 5 11400 f iyi bir sıvı soğutma onerirmisiniz 3000 3500 arasında baktığım bi kac model var ama emin değilim yardımcı olursanız sevinirim. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-msi-mag-coreliquid-240r-v2-sivi-islemci-sogutucusu-fiyati,1603314988.htmlbaktigim model arasinda...
  19. T

Çözüldü✓ Islemcın ısınıyor 100 dereceye kadar cikti yardım

Evet fan tam oturmamış teşekkürler.
  20. T

Çözüldü✓ Islemcın ısınıyor 100 dereceye kadar cikti yardım

Sıvı soğutma ise yarar mı?
Geri