Arama sonuçları: *

• Users: Bytw
  • Order by date
  1. B

Çift fiziki sim yurt dışı cihazları kullanım süreleri

Hayır benim hesabım değil aynı soruyu sorup neden farklı cevaplar bekleyim bu konuyu görmemiştim?
  2. B

iki fiziki + 1esim toplamda 3 sim olmuyor mu? 2 fiziki sim bulunan cihazda e sim mi bulunmuyor?
  3. B

Çift fiziki sim + esim iphone 15 pro kullanım süresi ne kadardır internette bir çok bilgi yazıyor. 3 simle beraber her yıl açık kullanabiliyor muyum. esim den tekrar fiziksel sime geçiliyor mu?
  4. B

Yazılım Öğrenirken Tümdengelim ve Tümevarım Yöntemleri

Merhaba, İstanbul'da bilgisayar mühendisliği okumaktayım. İlk senemi bitirdim ve yaz tatilini boş geçirmemek ve kendimi geliştirmek adına tanıdık vasıtasıyla bir yazılım firmasıyla görüştüm. İş öğretmeyi kabul ettiler. Ben üniversitenin ilk senesinde C ve HTML öğrenmiştim. İlk iş olarak bana...
  5. B

SSD Karşılaştırması (Hikvision) ve Alınır mı?

Ben bu markanın 2.5" olan ssd lerinden iki kere alıp kullanmıştım eski bilgisyarım da hiç sıkıntı yaşamamıştım önerebileceğin başka ssd var mı peki
  6. B

SSD Karşılaştırması (Hikvision) ve Alınır mı?

1)https://www.hepsiburada.com/hikvision-desire-p-1tb-2500-1000mb-s-pcie-3-0-gen-3-x-4-nvme-ssd-hs-ssd-desire-p-1024-p-HBCV00003IX3LC?magaza=Elmac%C4%B1k...
  7. B

Dip ses Asus tuf a15

Asus tuf a15 (2023) kulaklıkta dip ses sorunu yaşıyorum ses sürücüsünü kaldırıp yeniden yükledim ama düzelmedi sürekli dip ses yok ara ara kesilip geliyor kulaklığı değiştirip denedim gene vardı ( iki kulaklıkta aynı marka model) işletim sistemi Windows 11
  8. B

Genel Matematik 1 Çözümlü Mustafa Balcı

Teşekkürler bakacağım
  9. B

Bende kasmıyordum youtubede vs. çözümler vardır diye nasıl bir kitapmış diğer tüm serilerin pdfi var tek bu kitaba özel gibi bir durum
  10. B

Teşekkürler bunu bulmuştum internetten tek diğer kitap sıkıntı yaratıyor onuda turcademy den buldum ama pdf e dönüştüremiyorum lisanstan dolayı
  11. B

Teşekkürler ama çözümsüz olan kitap bu kitabı bulmuştuk sondaki örnekleri çözümlü olan kitabı arıyoruz :)
  12. B

mail olarak atabilir misin rica etsem?
  13. B

Merhabalar "Mustafa Balcı Genel Matematik - 1 Çözümlü" kitabını PDF olarak arıyoruz hiç bir yerde bulamadık üniversite dersi için gerekli yardımcı olur musunuz?
  14. B

Yazılım Mühendisliği Laptop önerisi (Huawei Matebook D14 2023)

Teşekkürler şu an sadece huawei'nin sitesinde ve hepsi buradada var herhangi bir mağazaya gelirse incelemeye gidebilirim.
  15. B

Matebook D14 I5-1240p 16GB Ram 512GB SSD yeterli ve fiyatıda uygun o zaman
  16. B

Taşınabilirlik açısandan sıkıntı çıkarabilir kasası biraz kalındı sanırım bide okulda pili yeter mi çalışma ortamlarında fan sesi nasıldır fazla inceleme videosu yok daha videoları da olsa tam olur bide 16'' cihaz
  17. B

Şu anda bilmiyorum ne kullanacağımı bu sene başlayacağım için üniversitedeki hocalar hangi programı kullanıyorlar onuda bilmiyorum.
  18. B

Bunu da görmüştüm sıvı metal soğutma vs varmış buda ilgilendiklerim arasındaydı hemde yeni kasa belki alabilrim
  19. B

Merhaba bu sene yazılım mühendisliği bölümünde 1.yılıma başlayacağım ve laptop arıyorum ilk başta asus tuf a15 düşünüyordum sonra uzun pil süresi ve taşınabilirlik ön plana çıktı hala kararsızım bu konuda macbooklara bakmaya başladım ama fiyatlar çok fazla birde program uyumluluğundan sorun...
  20. B

Çalışmak güzel şey: Huawei Matebook D15

Şu an memnun musun? Bu sene yazılım mühendisliği kazandım orada kullanmak için bende bakıyorum ne alsam diye matebook d14 2023 veya başka modellere bakıyorum pil süresi için yöneldim aslında asus tuf vs düşünüyordum daha önce karar veremedim bir türlü macbooklar da çok pahalı zaten
Geri